Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
daha önceleri çıkarmazdım hatta sütyensiz yatamazdım bile, çıkaranlara da inanamazdım ama artık batıyor sanki rahat edemiyorum evet mutlaka çıkarıyorum

yatmayı bekleyemiyorum valla eve gelince üstümdekiler le bir onu da atıyoruuum :roflol:

çok gereksiz bi iç çamaşır benceee

zaten demirli altı, üstü de sert olanlardan kullanıyorum, yatınca şekli bozuluyor ve de batıyor. Evde otururken bile daral geliyor genelde, gelince hemen çıkarıyorum. Bir de sağlık yönünden gece yatarken çıkarılması gerektiğini okumuştum.
Şimdiye kadar sarkmadı, eh idare eder artık, amaaan:)

benim bildigim surekli sütyen takmak (gece-gündüz) meme kanserine yol aciyormus (ALLAH korusun) . yaniliyorsam soyleyin lutfen, benim duydugum bu.

ayy telli ve destekli takmak zorunda olduğum için yazları özellikle çıkartıyorum.ama kışın çıkarmıyom sıcak tutuyosırnaşık şey
eşim bile dalga geçiyo çıkart artık kalkanlarını diyo:roflol:

Sütyenle yatamıyorum ben... Bence de çıkarılması gerekiyor zaten...

Eve geldiğimde ilk yaptığım şey ondan kurtulmaktırKötü Kazen hiç sevmiyorum.Belli olmasa dışarda da takmayacağımsırnaşık şey

Kesilikle çıkartmam,gece taktığım sütyen ayrıdır.Özel bir sütyenim var onu takıyorum.Çıkartmak gerekliymiş,ama arkadaşlar benim göğüslerimde ben bile dokunduğumda müthiş bir ağrı oluyor.Eşime bile öyle hırpalatamam,Çok hassaslar,geçen aylarda kanserden kortum dr.gittim,tertemiz çıktı ama,eğer sütyen takmazsam acısından duramam.Bende buldum çok güzel gece yatarken giyindiğim destekli değil ama özel bir yan tarafı var.Onu kullanıyorum.

Evet çıkartıyorum çıkarınca daha rahat oluyor...Genellikle slikonlu sütyen taktığım için gece yatarken bayağı rahatsız ediyor bende o yüzden sütyenimi çıkarıp yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…