Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
eşim sporcu sadece bir yere gideceğin zaman sütyen tak diyor sebebi ise sütyen takmazsam sarkma olmazmış

bende cıkarırım valla butun gun ytıyor zaten bıraz rahat etmek hakkımız dımı ama

eğer sütyenimde demir varsa çıkarırım ama bikini tarzında penyeyse cıkarmam nasıl rahat ediyosam öyle yatarım

Kesinlikle çıkarırım çok rahatsızlık verici çünkü.Ben sadece sütyeni evden dışarı çıktığımda kullanıyorum.

çıkarmadan asla yatamam
altı demirl sütyen kullandığım için batiyor
gün içinde uzandığım zaman bile rahatsiz ediyor gece asla yatamam öyle
zaten eşimde sevmez :icecream:

önceden cıkarmıyordum, zaten oyle duramam da rahatsız oluyorum. ama sağlık acısından çıkarmak gerektiğini öğrendiğimden beri geceleri çıkarmaya çalısıyorum.

Eşim koymuyorki ben cikarmasam bile o cikariyor.Bir defasinda inadina cikarmadim.Egnimde kopardi ya.laelaelaelaelae

eve gelir gelmez ilk işim sütyeni çıkarmaktır.nefret ediyorum üstümde olmasından.yazın pişik oluyorum ya sallayıp atıyorum :teytey: ohhhhh rahatlıyorum yerimseniben

sütyen bence cok onemli bir iç çamaşır yıkaması kullanması yapısı cok onemli çıkarmaya calısıyorum ama unuttugum zamanlar da oluyor anacım gögüs yokki warlgıyla yokluugu bir değil :roflol:

sadece gece yatarken çıkarırım çünkü rahat edemem uyuyamam öyle ama yatıncaya kadar hep takarım ozaman çıkarıncada rahat edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…