Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
ben çıkarmam nedense çıakrtınca rahatsız oluyorum ama gece yatarken takmak zararlı diye duymuştum hiç çıkaramıyorum napcam bilmiyorum inş. bişi olmz:S

Sutyensiz duramam. Gece yatarkende hep takili olur. Ama simdi ogrendim, gece yatarken takmamak gerekiyormus, aha simdi birazdan firlatip atacam bakalim nasil birsey:)

hayatta uyuyamam sütyenle
çok sıkılırım
ve kan dolaşımınıda olumsuz etkiliyormuş:)
çıkarmak lazımmış......

sutyensız asla rahat edemem gevsek halı huzursuz eder ıllakı sıkı olmalı.yanı onsuz olmazzzz:icecream:

uyurken cıkarmak gerekır dıye bılıyorum..
ve bır arastırma yapılmıstı bu konuda..
takmayan kadınlar takanlara oranla gogus kanserıne yakalanma rıskının daha az olduguna daır..
gogustekı damarlar arasındakı dolasımımı ne etkılıyormus..fisfisfis
tam olarak acılımını hatırlamıyorum ama boyle bır sebeptı sanırım..

bırakın gece yatmayı eve gelir gelmez cıkarırım hiç rahat edemem. özgürlükten yanayım :)

Sana sonuna kadar katılıyorum.. Düşünsene sabahtan aksama kadar hareketsız kalıyorlar ve sonucunda ağrı bile olabiliyo. Aslında cıkardıktan sonra soğuk suya tutmak en doğrusuymuş ama ben soğuktan ürperiyorum.

wallahi benimkiler çok büyük olduğu için hiç çıkartamam yoksa bi o yana bi bu yana savruluyolar :), hep yüzüstü uyurum o yüzden sütyenim yoksa altımda eziliyorlar gibi hissediyorum...

Dediğin gibi bi şekilde çıkıyor ben baştan çıkarayım en iyisi zahmet olmasın:))))):teytey:

ben çok nadir çıkartırım ama geceleri çıkartmak sağlık açısından gerekliymiş südiyen sıktıgı için kanseere yol açma riski oldugunu duymustumsenağlama

göğüslerim dimdik ve sert olduğu için hiç sütyen takmam.
sadece beyaz badi giydiğim zaman takarım ama rahatsız eder alışık değilim onun haricinde ben sütyen kullanmıyorum...

ben merak ettim kadin halimle kocana sabir versin kafamçokkarıştı:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…