hosgeldın canım afıyet olsun hangı fılme gıttın :26:
bu arada 2 cı gunumu de temız gecırdım sımdı yataga gırıp bıı gusel dınlenıcem
ıyı gecler hepınıze
Günaydın. Süper böyle devam et canım. Ben 18. Günümdeyim simdiden alıştım gece yememeye. Gdo kara kediyi izledim canım
Canım kahvaltı yapmadın mı? Gerçi kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. Ben programa gelemiyorum. Relaks diyeti seviyorum. Sevmem ama bir baklava yemekle dünyanın sonu gelmez canım isterse yerim. Akşam 7 den önce olursa tabii :))) Kendimi böyle rahat hissediyorum gerilmiyorum.
günaydın canım
bu sabah nasıl doğru bi teshis ve karar verdiğimi bi kez daha anladım kilom 400 gram daha gitmis suan 70.4 üm inanılmız bisey bi ve çok rahatım canım
Yaninda bid dilim ekmek ye canon on numara olur heyooo tey tey
Telefondan yaziyorum ondan Boyle. Canon : canim
ben hıç ekmek yemiyorum canım ekmekle ayrıldık siddetli geçimsizlikten
öğlen tavuk ızgara ayran ve bol salata yidim bilginizeee
Makeup neredesin bu HAFTA 1,5 kilo verelimmi
ok nasıl yapıcaz canım onuuu
Aksam 7 den sonra birsey yemeyerek gunduz yediklerimize dikkat ederek be spor yaparak 2 kilo bile verebiliriz
ok dır bebegım tamam yapalım zaten gun ıcınde fırsat buldukca gelıyom ben sık sık da yazısırız ok dır seker cak bakım uzaktan bıde bugun reglı oldum off offf agrım var fecı bıde bıde azcık mısır patlatımm
Tamam canim. Artik yiyecek faslini kapatiyoruz. Gec oldu. Balli sut ic iyi gelir agriya canım
gunaydın gunluk verdıgım onca kılonun usutune 5 kılo alınca tartının ıbresı sureklı yukarı dogru gıttıkce strese gıren bunyem gece yemek yemelere basladı bılıyorum aclıkdan degıl deygusal aclıgımdan tum bunlar yenı bı gunde bedenımı ruhumu temızleyıp yenıden fıt ve daha genc gozukmek ıcın bu sabah daha enerjık hısseden bunyem bana yenı bı gunluk sayfası acmamı ıste ve burdayım
sabah 2 haslanmıs yumurda
2 kucuk dılım tulum peynırı
10 tane yesıl zeytın ıkı bardak cay la gune basladım
son 80 gun hedefe ulasmaya
planlanan hedefe ulasma tarıhlerım 30 mart ıtıbarı ıle bu ıs bıtmıs olucak
No Tarih Hedef Kilonuz
0 2013-01-26 72
1 2013-02-02 70.75
2 2013-02-09 69.5
3 2013-02-16 68.25
4 2013-02-23 67
5 2013-03-02 65.75
6 2013-03-09 64.5
7 2013-03-16 63.25
8 2013-03-23 62
9 2013-03-30 61.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?