gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

Gunaydin şekerler.

Cankiz a.s
Akşam 9 en geç yediğim saat. Ama ara olarak. Akşam yemeğimi en geç 19.30 da yemiş oluyorum. Gece yeme güzelim eğer yersen bütün gün yaptığın diyet boşa gidiyor. Canın birşey isterse yarın.n yiyeceğim tokum de bir süre sonra canın istemiyor beyin alışiyor.

Ne makarnasi ablan zayıf mi yersen bu alışkanlığı yenemezsin

Makarnayi yarın ye tatlım bak senin hedefin var

günaydın canım

evet ablam zayıf ama tabiki yemedim onun yerine arkadasımı aradım saatlarce tel konustum dün gecede regli oldum sabah tartıldım 70.8 çıktım malum regli siskinliği lavaboyada cıkamıyorum bu günlerde ben ama temisim ( alkol bağımlıları gibi yasıyom bu günde temisimm enheheheh) zaten bu hafta 2 kg verircez subeden arkadasımlada 1 haftadır birlikte diyet yapıyoz o bana destek ben ona destek bide sizler ve bizler daha kolay oluyo yahuuu iyiki varsınız sizi seviyorummmm

eheheheh darlaaa harikasınn sen biliyomusun bu arada sabah 1 haslanmıs yumurta bi parca peynir yiyip çıktım simdide türk kahvemi içtim ohh 10 numarayım
dün kıyafetlerime baktım evet hepsinin icine giriyorum ama dar geliyo eskiye dönmeme kala kala 3 ay kaldı pehhh kaçmaz bizden

kuzum aynı dertten müzdaribis hojgeldin günaydınlar darla bu konuda çok bilinçli ve istekli bende öyle yeme atağın kendini tut canım biseylerle mesgul ol ben hem buraya takılıyomm hemde kendime mesgaleler üretiyorum 72 den 70.8 indim kısa zamada daha frehs im hem

Harikasiniz kızlar .:)
Ya 69 u görsem ne mutlu olacağım bilseniz

Hosbulduk canimm
ahh birde bogazimi tutabilsemm negüzell olcak
ben birkeresinde 83den 67kadar düstüm gece yemeden hepsini geri aldimm

Slmm canimm aynen bütün gün diyett yapiyimm sonra gece en ufak bisey yesem hemen ertesi gün cook cikiyorumm

Kizlarrr benimde sayfam var bir iki yere daha yaziyorum sizede katilabilirmiyimm

canın ne zaman isterse canım ortak bi sıkıntımız var ve bunu birlikte çözüyoruz hepsi bu suan cok acıktığımı hissediyorum gidip bi fincan cay alimmm SEKERSİZ AMAAA

no seker yes fit vucud

Hosbulduk canimm
ahh birde bogazimi tutabilsemm negüzell olcak
ben birkeresinde 83den 67kadar düstüm gece yemeden hepsini geri aldimm

Canım biz azimli insanlarız. irademiz sağlam isteyince zayıfladığımıza göre. Ama bağımlılığımızdan kurtulmalıyız. ben 72 den 63 e düştüm üç haftada 68 oldum sonra tekrar 72 sigarayıda bırakınca hoppp 77 ((
Diyet yaparken bile gece yiyordum lahana yiyordum domates salatalık yiyordum ama mutlaka yiyordum tabii gelen yeme atakları bitmiyordu. Zayıflayınca hadi 4 tane biber dolma ye öyle yat ( utanç verici ama gerçek. Yok şekerimmi var yok stresmi yapıyor derken birden aydınlandım :)) komik ama doğru. Ben bir bağımlıydım. Sigara bağımlısından alkol bağımlısından farkım yoktu. Alışmışım. beynim diyor ye. Midem ağlıyoo yemeee çok şişim diye :)) Neyse uzattım ama olayı bağımlılık olarak görünce daha kolay oldu. Sanıorum sigarayı bırakmakla aydınlandım sigara için verdiğim mücadeleyi gece yememek için veriyorum. Ve bağımlı olduğuma göre sonsuza kadr gece bir lokma dahi olsa yememeliyim. Bu bilinçle olduğum sürece bu aptal yağlar gidecek ve geri gelmeyecek. Allahın izni ile tabi.

Bu arada 19 gündüz temizim :)))))

Son düzenleme:
bende diyet yaparken geceleri hiçbirşey yemiyordum ama bu aralar yapmadığım için herşeyi yiyorum maaleseff, çaylar börekler, makarnalar vb. neyse canınızı çektirmeyim :) zaten 15 gün yemeğince vücutta alışıyor sizde :) ozaman hiçç sorun olmuyor.

evet canım bizi bu geceler mafediyo bu arada izmirlisin bendeee hiç izmirli tadlı hatunlara geçe meme yemeler yaksımazz kii

yaa aynı seyleri benimle yasayan insanların oldugunu bilmek güven verici bende tiroid sekeer aklına gelen herseyi düsündüm doktora gittim ama dediğin gibi hersey obur beynimiz obur olan beyinlerimizzz

sana pazartesiye kadar en kötü sartlarda 71 li rakamlara düsme hedefi veriyorum yapmazsan sacını çekerem seninnnnn

Saçlarıma kıyamam :))))))))) Bu hafta azim tavan yaptı vereceğim bu hafta 2 kg. bazıları kızacak bana bir haftada 2 kg gitmez yağ değil diye ama inanın sağlıklı besleniyorum. Meyve sebze balık tavuk et hepsinden yiyorum. hatta çikolata bile yediğim oluyor hahahah hem gitmesin 1 gitsin gitsinde ne giderse kabul :)

evet canım bizi bu geceler mafediyo bu arada izmirlisin bendeee hiç izmirli tadlı hatunlara geçe meme yemeler yaksımazz kii

evet canım izmirliyim, aynen canım öyle bu gece yemeleri bizi mafediyor zaten eyer yemesem kilo almıcam ama dayanamıyorum :) allahtan çalışıyorum da biraz yakıyorum yediklerimi, yoksa 100 kilo olmuştum

Son düzenleme:

Coook haklisinn canimm yaa
ben sigarayi biraksam herhalde bi 200kilo olurum ozaman :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…