Ne makarnasi ablan zayıf mi yersen bu alışkanlığı yenemezsin
Makarnayi yarın ye tatlım bak senin hedefin var
eheheheh darlaaa harikasınn sen biliyomusun bu arada sabah 1 haslanmıs yumurta bi parca peynir yiyip çıktım simdide türk kahvemi içtim ohh 10 numarayımGunaydin şekerler.
Cankiz a.s
Akşam 9 en geç yediğim saat. Ama ara olarak. Akşam yemeğimi en geç 19.30 da yemiş oluyorum. Gece yeme güzelim eğer yersen bütün gün yaptığın diyet boşa gidiyor. Canın birşey isterse yarın.n yiyeceğim tokum de bir süre sonra canın istemiyor beyin alışiyor.
Slmm kizlarr
bende hep gece gec saat yemeden acayip kiloo aldimm
ac olmasamda yiyordumm
yemin ederimki gece saat 1de pizza cikolata pasta hepsini biranda yiyordum ama bu her gece böyleydii
simdi bir kac haftadir yememeye gayret etsemde bazen dayanamiyorumm ve yiyorumm
siz en gec kacta yemeyi kesiyorsunuz
eheheheh darlaaa harikasınn sen biliyomusun bu arada sabah 1 haslanmıs yumurta bi parca peynir yiyip çıktım simdide türk kahvemi içtim ohh 10 numarayım
dün kıyafetlerime baktım evet hepsinin icine giriyorum ama dar geliyo eskiye dönmeme kala kala 3 ay kaldı pehhh kaçmaz bizden
kuzum aynı dertten müzdaribis hojgeldin günaydınlar darla bu konuda çok bilinçli ve istekli bende öyle yeme atağın kendini tut canım biseylerle mesgul ol ben hem buraya takılıyomm hemde kendime mesgaleler üretiyorum 72 den 70.8 indim kısa zamada daha frehs im hem
Harikasiniz kızlar .:)
Ya 69 u görsem ne mutlu olacağım bilseniz
kuzum aynı dertten müzdaribis hojgeldin günaydınlar darla bu konuda çok bilinçli ve istekli bende öyle yeme atağın kendini tut canım biseylerle mesgul ol ben hem buraya takılıyomm hemde kendime mesgaleler üretiyorum 72 den 70.8 indim kısa zamada daha frehs im hem
Gunaydin şekerler.
Cankiz a.s
Akşam 9 en geç yediğim saat. Ama ara olarak. Akşam yemeğimi en geç 19.30 da yemiş oluyorum. Gece yeme güzelim eğer yersen bütün gün yaptığın diyet boşa gidiyor. Canın birşey isterse yarın.n yiyeceğim tokum de bir süre sonra canın istemiyor beyin alışiyor.
Kizlarrr benimde sayfam var bir iki yere daha yaziyorum sizede katilabilirmiyimm
Hosbulduk canimm
ahh birde bogazimi tutabilsemm negüzell olcak
ben birkeresinde 83den 67kadar düstüm gece yemeden hepsini geri aldimm
6 lı rakamları birlikte kutluycaz o zaman simdi kac kılosun canım
Canım Çizelgemi göremiyormusun ? Şuan 72.90 Kg. ben maalesef(
evet canım bizi bu geceler mafediyo bu arada izmirlisin bendeeebende diyet yaparken geceleri hiçbirşey yemiyordum ama bu aralar yapmadığım için herşeyi yiyorum maaleseff, çaylar börekler, makarnalar vb. neyse canınızı çektirmeyim :) zaten 15 gün yemeğince vücutta alışıyor sizde :) ozaman hiçç sorun olmuyor.
Canım biz azimli insanlarız. irademiz sağlam isteyince zayıfladığımıza göre. Ama bağımlılığımızdan kurtulmalıyız. ben 72 den 63 e düştüm üç haftada 68 oldum sonra tekrar 72 sigarayıda bırakınca hoppp 77((
Diyet yaparken bile gece yiyordum lahana yiyordum domates salatalık yiyordum ama mutlaka yiyordum tabii gelen yeme atakları bitmiyordu. Zayıflayınca hadi 4 tane biber dolma ye öyle yat( utanç verici ama gerçek. Yok şekerimmi var yok stresmi yapıyor derken birden aydınlandım :)) komik ama doğru. Ben bir bağımlıydım. Sigara bağımlısından alkol bağımlısından farkım yoktu. Alışmışım. beynim diyor ye. Midem ağlıyoo yemeee çok şişim diye :)) Neyse uzattım ama olayı bağımlılık olarak görünce daha kolay oldu. Sanıorum sigarayı bırakmakla aydınlandım sigara için verdiğim mücadeleyi gece yememek için veriyorum. Ve bağımlı olduğuma göre sonsuza kadr gece bir lokma dahi olsa yememeliyim. Bu bilinçle olduğum sürece bu aptal yağlar gidecek ve geri gelmeyecek. Allahın izni ile tabi.
Bu arada 19 gündüz temizim :)))))
sana pazartesiye kadar en kötü sartlarda 71 li rakamlara düsme hedefi veriyorum yapmazsan sacını çekerem seninnnnn
canın ne zaman isterse canım ortak bi sıkıntımız var ve bunu birlikte çözüyoruz hepsi busuan cok acıktığımı hissediyorum gidip bi fincan cay alimmm SEKERSİZ AMAAA
no seker yes fit vucud
evet canım bizi bu geceler mafediyo bu arada izmirlisin bendeeehiç izmirli tadlı hatunlara geçe meme yemeler yaksımazz kii
Canım biz azimli insanlarız. irademiz sağlam isteyince zayıfladığımıza göre. Ama bağımlılığımızdan kurtulmalıyız. ben 72 den 63 e düştüm üç haftada 68 oldum sonra tekrar 72 sigarayıda bırakınca hoppp 77((
Diyet yaparken bile gece yiyordum lahana yiyordum domates salatalık yiyordum ama mutlaka yiyordum tabii gelen yeme atakları bitmiyordu. Zayıflayınca hadi 4 tane biber dolma ye öyle yat( utanç verici ama gerçek. Yok şekerimmi var yok stresmi yapıyor derken birden aydınlandım :)) komik ama doğru. Ben bir bağımlıydım. Sigara bağımlısından alkol bağımlısından farkım yoktu. Alışmışım. beynim diyor ye. Midem ağlıyoo yemeee çok şişim diye :)) Neyse uzattım ama olayı bağımlılık olarak görünce daha kolay oldu. Sanıorum sigarayı bırakmakla aydınlandım sigara için verdiğim mücadeleyi gece yememek için veriyorum. Ve bağımlı olduğuma göre sonsuza kadr gece bir lokma dahi olsa yememeliyim. Bu bilinçle olduğum sürece bu aptal yağlar gidecek ve geri gelmeyecek. Allahın izni ile tabi.
Bu arada 19 gündüz temizim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?