• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek bu günler de geçecek,ne olur sabret!

Aileniz çok aklı selim, olgun insanlar. Takdir ettim.
Ailemin beni anladığını sanmıyorum.
Çocuğumu doğurup onlarla birlikte yaşamam istiyorlar ama neden sevdiğim adamı bırakayım. Herkes için söylemek kolaymış. Siz hiç sevmedinizmi aşık olmadinizmi kolaymı unutmak

Çocuğumu doğurup onlarla birlikte yaşamam istiyorlar ama neden sevdiğim adamı bırakayım. Herkes için söylemek kolaymış. Siz hiç sevmedinizmi aşık olmadinizmi kolaymı unutmak
Valla bugün tv izlemek yerine sizi izleyeceğim. Çok daha heyecanlı. Gerçek gibi anlatıyorsunuz :KK9:

Sanki sevgiliniz sizi yanında istiyor da yok o istemiyor yok bu istemiyor ...

Burdaki olay sevip sevilmek meselesini aşmış. Adamın sizi kandırdığını düşünüyorum. Çünkü ailesini kendisi biliyor zaten ya da torelerini.. Hem Türkiye'ye hem de aşiret hayatına yabancı oldugunuz icin bu durum hakkında tahmin yurutebilmeniz zaten mümkün değil.

Başka türlü nikah yani imzalı değil. Şuan boşanmıs sayılıyor tabii ki evli değil

Nikah yoksa boşanma da yoktur

Eee o Zaman size de o nikahtan yapsın

Ya da atın bir imza olsun nikah

Aile onayı falan vız gelir tırıs gider

Nikah vs zorunlu değil birisi ile yaşamak için lakin işin içinde bu kadar garip durum varken yapar nikahı çocuğumun haklarını garantiye alırım

Çok merak ettim aileniz izin verse sevdiğiniz adam sizinle evlenecek mi?bu hengamede tek sorun sizin aileniz mi?görmek istediğinizi görüyorsunuz.

Ben de amma bu insanlardan nasıl böyle laylaylom akıllı bir evlat çıkmış işte bunu çözemedim
Lisede bir hocamız vardı. Arada bir nasihat babında , erkekler kandırır dikkat edin, derdi. O zaman bu adam deli mi ne ? Diye düşünürdüm. Büyüyünce anladım.

Kendini çok saçma bir duruma sokmuşsun. Baştan sona yanlış ama asıl sorun bebeğini alabilirler.
Adamın çocuğu yokmuş, senin bebeğini alıkoymak isteyebilir. Soyadını verirse bunu yapması çok daha kolay olacaktır.
Bebeği alıp seni postalarlar. Postalamasalar bile sen zaten onların hayatına uyamayıp kaçarsın.

Başka türlü nikah yani imzalı değil. Şuan boşanmıs sayılıyor tabii ki evli değil
Hala boşanmış diyorsunuz :) Boş ol boş ol boş ol yönteminden bahsediyorsunuz sanırım. Neyse hayırlısı olsun gidişat sizin de bu yöneteme doğru hızla ilerlediğinizi gösteriyor.

Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...
Bu hayata neden bir çocuğu zorla sıkıştırıyorsunuz? Sevgilim sevgilim dediğiniz adamla evlenmeniz olanaksız madem neden bu adamdan çocuk sahibi olmak istediniz. Diğer kadının çocuğu yok ben doğurursam kabullenirler mi dediniz? O çocukta erkek değilse yine kabullenmezler işiniz zor ve yanlış yoldasınız maalesef.

Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde
Aile haklı adam mafya bozuntusu. Şartlı salıverilmiş anlaşılan. Böyle adamların peşinden kadınlar eksik olmuyor ya bir de bunlara çocuk veriyorlar heyyy allahım ya.

Back
X