- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
kadının kadına ettiği zulüm derler ya arkadaş o kafadan. Ne kadar ayıp, ne kadar çirkin. Bir bayana yakışıyor mu su sözler? Hele hele su altına yatma tabiri var ya inanılmaz derece delirtiyor beni.Bu ifadeleriniz çok sert ve çirkin bence. O ne öyle altına yatmak falan, ayıp ya..
Çok çirkin bir söylem. Yakışmıyor bi bayana. Altına yatmakmış. Tövbe tövbe. Yorum, eleştiri tamam ama kimsenin kimseyi bu denli ağır hakaretle yargılamaya hakkı yok bence.Im
imzayla olan bir evlilikleri olmamış hiç diyorsun resmiyette boşanmışlar diyirsun.adamin ailesini boş ver senin ailem bile yuva yıkan kadın diyor sana.cokta doğru.adamin karısı halen evinde çıkmamış sen boşanmayana nikahı olmayana boşanmış diyorsun.
Evt sen yuva yıkan kadınsın.hic mutlu olamayacaksın.avrupadan gelip evli adamın altına yatıp çocuk doğurmaya kalkan birisin işte.
Doğuda işler biraz farklı ilerliyorAdam boşandı mı kesşn olarak emin misiniz ? Ve boşandılarsa neden evlenmiyorsunuz ? Sevmemiş ayrılmış sonra da sizle birlikte olmuş bunun neresi yuva yıkmak anlamadım . Kim ne derse desin evlenin çocuğunu babasız Dünya'ya getirmiş olma
Çünkü benim yuvami da böyle bir kadın ve benim pislik adam yıktı.Bu ifadeleriniz çok sert ve çirkin bence. O ne öyle altına yatmak falan, ayıp ya..
Çünkü benim yuvamıza böyle bir kadın va benim pislik kocam yıktı.az bile söylüyorum.evt çok çirkin bir söylem.. ..ama bazılarına da yakışıyor.kadina bakın kendini haklı çıkarmak için resmiyette boşanmış diyip bize kendini masum göstermeye çalışıyor.allah beter etsin.yuva yıkanın yuvası olmaz.Çok çirkin bir söylem. Yakışmıyor bi bayana. Altına yatmakmış. Tövbe tövbe. Yorum, eleştiri tamam ama kimsenin kimseyi bu denli ağır hakaretle yargılamaya hakkı yok bence.
Mune yoruma bakar mısın?
Yaptığına zaten kimse burda doğru demedi ki. Olan ortada ama sizin söyleminizi ben size yakıştıramadım. Size de Allah yardım etsin durumunuza üzüldüm gerçekten. Herkes er ya da geç hak ettiğini yaşar. Yaranızı deşmeyin.Çünkü benim yuvamıza böyle bir kadın va benim pislik kocam yıktı.az bile söylüyorum.evt çok çirkin bir söylem.. ..ama bazılarına da yakışıyor.kadina bakın kendini haklı çıkarmak için resmiyette boşanmış diyip bize kendini masum göstermeye çalışıyor.allah beter etsin.yuva yıkanın yuvası olmaz.
Inşallah bebek kız olur o zaman konu sahibi resmen hayatının hatasını yapmış umarım bir yolunu bulur da düzelir hersey. Belki de evdeki ikinci kadın da ayrılmak istiyor olabilir töre korkusundan ayrılamıyorDoğuda işler biraz farklı ilerliyordefne-28 erkekse bebek alırlar elinden. İkinci üçüncü kadın var onlarda. Kuma yani. Boşanma yok imam nikahı var. Çok zor ua kafamın içinde şu an töre töre olur mu kul kula köle gibi parçalar çalıyo:)
AYNEN ÖYLE.Inşallah bebek kız olur o zaman konu sahibi resmen hayatının hatasını yapmış umarım bir yolunu bulur da düzelir hersey. Belki de evdeki ikinci kadın da ayrılmak istiyor olabilir töre korkusundan ayrılamıyor
Bir suçlu demekki ne işin olur bunlaKendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde
var zaten film.Özcan Deniz'e yazın gönderin dizi yapsın. Öyle bir hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?