Geçecek bu günler de geçecek,ne olur sabret!

Bu ifadeleriniz çok sert ve çirkin bence. O ne öyle altına yatmak falan, ayıp ya..
kadının kadına ettiği zulüm derler ya arkadaş o kafadan. Ne kadar ayıp, ne kadar çirkin. Bir bayana yakışıyor mu su sözler? Hele hele su altına yatma tabiri var ya inanılmaz derece delirtiyor beni.

Çok çirkin bir söylem. Yakışmıyor bi bayana. Altına yatmakmış. Tövbe tövbe. Yorum, eleştiri tamam ama kimsenin kimseyi bu denli ağır hakaretle yargılamaya hakkı yok bence.
Mune yoruma bakar mısın?

Adam boşandı mı kesşn olarak emin misiniz ? Ve boşandılarsa neden evlenmiyorsunuz ? Sevmemiş ayrılmış sonra da sizle birlikte olmuş bunun neresi yuva yıkmak anlamadım . Kim ne derse desin evlenin çocuğunu babasız Dünya'ya getirmiş olma

Doğuda işler biraz farklı ilerliyor defne-28 erkekse bebek alırlar elinden. İkinci üçüncü kadın var onlarda. Kuma yani. Boşanma yok imam nikahı var. Çok zor ua kafamın içinde şu an töre töre olur mu kul kula köle gibi parçalar çalıyo:)

Çünkü benim yuvamıza böyle bir kadın va benim pislik kocam yıktı.az bile söylüyorum.evt çok çirkin bir söylem.. ..ama bazılarına da yakışıyor.kadina bakın kendini haklı çıkarmak için resmiyette boşanmış diyip bize kendini masum göstermeye çalışıyor.allah beter etsin.yuva yıkanın yuvası olmaz.

Yaptığına zaten kimse burda doğru demedi ki. Olan ortada ama sizin söyleminizi ben size yakıştıramadım. Size de Allah yardım etsin durumunuza üzüldüm gerçekten. Herkes er ya da geç hak ettiğini yaşar. Yaranızı deşmeyin.

Inşallah bebek kız olur o zaman konu sahibi resmen hayatının hatasını yapmış umarım bir yolunu bulur da düzelir hersey. Belki de evdeki ikinci kadın da ayrılmak istiyor olabilir töre korkusundan ayrılamıyor

Hala ask ask sevgi sevgi diyorsun.
Senin tanistigin erkegin zihniyeti ortada. Onlarda oyle ask, ask degildir.
Erkek cocugu olunca yere goge kadar gururlanan, kadinlara mal gozuyle bakan insanlarin aski ask degildir dostum.

Tam gurbetci safligini yasiyorsun suan.
Neyse hayirlisi olsun ne diyelim.. Umarim basina kotu birsey gelmeden atlatirsin bu sacmaligi..

Nikah yapmadan cocuk yaptiginiza gore o cocuga da yalniz bakabilirsiniz. Evlenmeniz sart degil yani.

Ben de ailene bravo demeden gecemiycem. Ac gozunu bacim, oyun bitti, masal da bitti. Cocugunla yuva yikan olarak kaldin ortada. Ailenin kiymetini bil, cocugunla yeni bir hayata basla. Seninki bildigin aptal asiklik olmus. Kendine gel artik.

Ben hiç sanmıyorum ki doğulu ve aşirete bağlı birinin resmi nikâhlı eşini boşasın... Dini nikah diyorsun o da zor ... Onlarda hangi nikahı yaparsan yap boşanma olmaz hele de hatır gönül ile bir evlilik olduysa demekki büyük sözünden çıkabilen birisi degil...

Adam besbelli her ne şekilde nikah olursa olsun evli, sende bu adamı görür görmez büyüsüne kapıldın, adam iki tatlı söz söyledi, seninde yelkenler fora.. evli olup olmadığı da umrumda olmadı bana kalırsa

Doğu'da olan aşiretlerde sabıkalı kişi maalesef gidip birinin camını indirerek sabıka almaz üstüne, muhtemelen ya birinin canına kastetti ya da malına. Şimdi sen dersin ki " madem cana kastı vardı neden hakim salıverdi?" Salar gülüm ucundan koklattin mı salar

Adam hem sabıkalı hem aşiret hemde evli, hangi cesaret ile gidip bir de çocuk yaptın çok merak ediyorum... Hiç bana aşk meşk siz hiç aşık olmadnz mı deme ! Hepimiz aşık olduk ama bir aşk uğruna hiçbirimiz evli ya da bekar bir adamdan nikahsız çocuk yapmayı göze almadik bir de şartlar nikaha karşı ise hiçbirimiz yapmadık ...

Dogur beraber bakarız diyen sana sahip çıkan bir ailen varken sen hala ailenin sana sahip çıkmasını eleştiriyorsun ! Aklını kullan da o aileyi kaybetme !

Düpedüz kandırılmssn ya da işine gelmiş..

Unut o nikahı...

Yurtdisindasin zaten dogur gitsin adami da birak gelirse senindir gelmezse de hic olmamistir
Sakin turkiyeye gelmek gibi bir hata yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…