Hayır. İşleri orada. İşte böyle çıkmaz bir dert. Bu mübarek günlerde insallah biraz rahatlayim ....Türk filmi gibi mübarek ortaya karışık mafyamsı aşiretimsi doğulu aile. Töreyle beşik kertmesiyle evlenmiş bir adam. Yuva yıktığı habire kafasına vurulan bir kadın hem de hamile...Tehditler gırlaa...
Madem öyle adam yurtdışına sizin yanınıza taşınsın başka öneriniz var mı sizin?
Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...ne için tavsiye istiyorsunuz? adamın ne zaman boşandığını kesin biliyor musunuz? yada adam boşanmış mı gerçekten? başkasıyla evli değilse sizinle niye evlenmiyor? siz niye ülkenize geri dönme ihtiyacı hissettiniz?
aileler istemediği, karşı olduğu halde bebek yapmışsınız nikah mı yapamıyorsunuz? pek mantıklı gelmedi bana.Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...
Bebek olayini fazla konuşmak istemiyorum aslında. Kader. Oldu.aileler istemediği, karşı olduğu halde bebek yapmışsınız nikah mı yapamıyorsunuz? pek mantıklı gelmedi bana.
O kizla arasında resmi evlilik yok.Üfff bu ne ya .yurt dışı diyorsun nerde yaşıyorsun ?avrupa da mı ?öyleyse bravo yani .bulmuşsun bir aşiret aile .onların hizmetçisi mi olucaksın ?hadi kabul ettiler diyelim .ya da kumayla yaşıyacaksın.geröekten boşandığını sanmıyorum ayrıca o tip ailelerde boşanma olmaz kan çıkar .öyle komin hayatı yaşatlar .bence o çocuğu doğur yurt dışında bu sdamdan bağını kopar .
O memleketinde ben Türkiye'de yken oldu olanlar.adam seninke yurtdışına geldi mi? yoksa seni hamile bıraktı kendi ailesinin yanında mı kaldı?
İyi anladım da sevgilinle niye yaşamıyorsun o Zaman ?adam birlikte yaşayacağınız bir ev tutmadı mı ?adam nerde kalıyor ailesinin yanında mı ?O kizla arasında resmi evlilik yok.
Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Kız tarafının abileri kendi abileri herkes karşı bize şuanda evlenmemiz resmi olarak imkansız.evet şuan ailemle kalıyorum elden gelen bişey yok.
O memleketinde ben Türkiye'de yken oldu olanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?