Ailemin beni anladığını sanmıyorum.Aileniz çok aklı selim, olgun insanlar. Takdir ettim.
Çocuğumu doğurup onlarla birlikte yaşamam istiyorlar ama neden sevdiğim adamı bırakayım.
Valla bugün tv izlemek yerine sizi izleyeceğim. Çok daha heyecanlı. Gerçek gibi anlatıyorsunuzAilemin beni anladığını sanmıyorum.
Çocuğumu doğurup onlarla birlikte yaşamam istiyorlar ama neden sevdiğim adamı bırakayım. Herkes için söylemek kolaymış. Siz hiç sevmedinizmi aşık olmadinizmi kolaymı unutmak
Burdaki olay sevip sevilmek meselesini aşmış. Adamın sizi kandırdığını düşünüyorum. Çünkü ailesini kendisi biliyor zaten ya da torelerini.. Hem Türkiye'ye hem de aşiret hayatına yabancı oldugunuz icin bu durum hakkında tahmin yurutebilmeniz zaten mümkün değil.Ailemin beni anladığını sanmıyorum.
Çocuğumu doğurup onlarla birlikte yaşamam istiyorlar ama neden sevdiğim adamı bırakayım. Herkes için söylemek kolaymış. Siz hiç sevmedinizmi aşık olmadinizmi kolaymı unutmak
Algılayamıyor...farkında değil misiniz adam yok yanınızda aileniz var
adam sizi çoktan bırakmış
Başka türlü nikah yani imzalı değil. Şuan boşanmıs sayılıyor tabii ki evli değil
Aileniz çok aklı selim, olgun insanlar. Takdir ettim.
Çok merak ettim aileniz izin verse sevdiğiniz adam sizinle evlenecek mi?bu hengamede tek sorun sizin aileniz mi?görmek istediğinizi görüyorsunuz.Ailemin beni anladığını sanmıyorum.
Lisede bir hocamız vardı. Arada bir nasihat babında , erkekler kandırır dikkat edin, derdi. O zaman bu adam deli mi ne ? Diye düşünürdüm. Büyüyünce anladım.Ben de amma bu insanlardan nasıl böyle laylaylom akıllı bir evlat çıkmış işte bunu çözemedim
Töbe de kız sus kınamayalımBen de amma bu insanlardan nasıl böyle laylaylom akıllı bir evlat çıkmış işte bunu çözemedim
Hala boşanmış diyorsunuz :) Boş ol boş ol boş ol yönteminden bahsediyorsunuz sanırım. Neyse hayırlısı olsun gidişat sizin de bu yöneteme doğru hızla ilerlediğinizi gösteriyor.Başka türlü nikah yani imzalı değil. Şuan boşanmıs sayılıyor tabii ki evli değil
Hala boşanmış diyorsunuz :) Boş ol boş ol boş ol yönteminden bahsediyorsunuz sanırım. Neyse hayırlısı olsun gidişat sizin de bu yöneteme doğru hızla ilerlediğinizi gösteriyor.
Bu hayata neden bir çocuğu zorla sıkıştırıyorsunuz? Sevgilim sevgilim dediğiniz adamla evlenmeniz olanaksız madem neden bu adamdan çocuk sahibi olmak istediniz. Diğer kadının çocuğu yok ben doğurursam kabullenirler mi dediniz? O çocukta erkek değilse yine kabullenmezler işiniz zor ve yanlış yoldasınız maalesef.Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...
Aile haklı adam mafya bozuntusu. Şartlı salıverilmiş anlaşılan. Böyle adamların peşinden kadınlar eksik olmuyor ya bir de bunlara çocuk veriyorlar heyyy allahım ya.Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?