- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu konuda ne diyor? Beraber olacak mısınız ilerde? Bebeğini sahiplenecek mi bakacak mı bebeğine?
Daha evlenmeden etmeden çocuk niye yaptın ki sen bideDiye diye kendimi avutmaya çalışıyorum,beyhude...
Merhabalar,hayırlı ramazanlar inshAllah.
Sonunda karar verdim çok şükür derdimi yazmaya. Sırf bu yüzden üye olmuştum,anca kısmet oldu.
Benim hayatım öyle bir dağınık ki bilmiyorum ne yapacagim. Sıkıştım her yere sanki...
Ben yurtdışı yasiyorum.Yillik izinde memleketime gittiğimde oradan bir kız arkadaşımla doğunun bir iline gittik . Palandöken de kayak amaçlı aslinda işte hayatımın dönüm noktası ama virajı alamadım...
Neyse orada şimdi hayatımdaki adamla tanisdik. Çok sevdim çok sevildim Allah'ıma şükür hala da öyle.
Ben dönüşü iptal ettim donmedim kaldım Türkiye'de. Benim adam daha önce evliymis bosanmislar . Babası ölüm döşeğinde amcasının kızı ile evlenmesine zorlamış. Babası öldükten sonra hemen boşanmıslar. Abiler karşı çikmis sevdiğimin. Ve kız tarafı. Gelinlikle çıktı kefenle döner
Kız hala sevgilimin ailesiyle yaşıyor. Arada resmi nikah bitti.. kızda geri dönmem ben seviyorum bekliyorum . Yanlısindan döner diyor.Kocamdir diyor vs vs. O yanlış ben oluyorum.
Ben kendi ailenin gözünde bile yuva yıkan kadınım. Herkes in gözünde öyleyim. Sevgilim abileri beni tehdit ediyorlar hala daha takmıyorum gerçi hiç birini. Annesi falan telefonda ağza alınmayacak şeyler... parasi için yapıyor Sun dediler. Vallahi hayir.Neyse
Ben şuan ülkemdeyim yine Türkiye'de değil. Hamileyim. Evlenmemize herkes karşı. Ailem senin yuvan olmaz yuva yıktın diyorlar. Ortada bir nikah bir yuva yoktu. Ailem sevgilimin geçmişi yüzündende istemiyor. Mafya buldun başına neler açtın hergun ağzıma ...... Hep beraber....
Ben size soruyorum ben kendimi hatalı yuva yıkan görmüyorum.
Biz tek sevdik.
Çok çok uzun ama bu kadar yazabildim umarım biraz anlaşılmıştır.
Sizce ben neyim,benim sonum ne olacak.?
Ailesi beni gelinleri olarak asla kabul etmeyeceklerini,birtek gelinleri olduğunu söylediler. Ve kontak kalmadı aramızda.. offf çok karışık herşey ben bilmiyorum ne yapacagim!
Mutlaka bakılır ama aslen anne ve babaya,ikisine birden ihtiyacı var bebeğin.. kendimden biliyorum emin olunBebeği aldırmak hiç düşünmedim, dogur bakarız burda hepimiz diyorlar.
imzayla olan bir evlilikleri olmamış hiç diyorsun resmiyette boşanmışlar diyirsun.adamin ailesini boş ver senin ailem bile yuva yıkan kadın diyor sana.cokta doğru.adamin karısı halen evinde çıkmamış sen boşanmayana nikahı olmayana boşanmış diyorsun.O kizla arasında resmi evlilik yok.
Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Kız tarafının abileri kendi abileri herkes karşı bize şuanda evlenmemiz resmi olarak imkansız.evet şuan ailemle kalıyorum elden gelen bişey yok.
Bunu diyen onun Ailesi mi? İnşallah bebeğiniz kız olur. Yoksa onu da elinizden alırlar ve gerçekten orda hep beraber büyütürler.Bebeği aldırmak hiç düşünmedim, dogur bakarız burda hepimiz diyorlar.
Evt sen yuva yıkan kadınsın.hic mutlu olamayacaksın.avrupadan gelip evli adamın altına yatıp çocuk doğurmaya kalkan birisin işte.
Şu mesajın tam favorilik. Beynine yüreğine sağlık bacım.Ailemin beni anladığını sanmıyorum.
Çocuğumu doğurup onlarla birlikte yaşamam istiyorlar ama neden sevdiğim adamı bırakayım. Herkes için söylemek kolaymış. Siz hiç sevmedinizmi aşık olmadinizmi kolaymı unutmak