Geçecek mi bu hisler

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
577
554
33
Bu zamana kadar iyi gidiyordum. Evin içinde olmak, yalnızca çocuklarla hasır neşir olmak beni sıkıntıya sokmuyordu. Her gün kendime bugünler bitecek diye telkinlerde bulunuyordum ve mutluydum. İdare ediyordum. Nesemi kaybetmemiştim
Ancak son bir haftadır sanki depresyonda gibiyim, sanki kapana kisildim, sanki kalbimi alıp avuçlarında eziyorlar. Ağlamak istiyorum devamlı ağlıyorum da.
Geçecek mi bu kapana kısılmışlık hissi? Çocuklarımı seviyorum, eşimi seviyorum ama sabahtan akşama kadar tek başıma... Artık çok sıkıldım çok. Ne olur geçsin ne olur.

Bu zamana kadar iyi gidiyordum. Evin içinde olmak, yalnızca çocuklarla hasır neşir olmak beni sıkıntıya sokmuyordu. Her gün kendime bugünler bitecek diye telkinlerde bulunuyordum ve mutluydum. İdare ediyordum. Nesemi kaybetmemiştim
Ancak son bir haftadır sanki depresyonda gibiyim, sanki kapana kisildim, sanki kalbimi alıp avuçlarında eziyorlar. Ağlamak istiyorum devamlı ağlıyorum da.
Geçecek mi bu kapana kısılmışlık hissi? Çocuklarımı seviyorum, eşimi seviyorum ama sabahtan akşama kadar tek başıma... Artık çok sıkıldım çok. Ne olur geçsin ne olur.
ben 10 yıldır öyleyim ama benimki yanlış eş seçiminden,o hissi çok iyi bilirim,yalnızlık,mutsuzluk,geleceğini görememe vs. ama sizin iyi bir evliliğiniz ve çocuklarınız varmış,oyalanacak bişeyler bulursanız bu boşluktan kurtulursunuz,bir müzik kursu,resim kursu vs çevre edinmenize yardımcı olabilir.

Geçmiş konularınıza şimdi baktım. Bebişler daha küçükmüş. Biliyorum zor. Ama tadını çıkarın bugünlerin. Ailenize gitseniz 1-2 haftalığına yardım alsanız?

Çocukları bir kaç saat ailenize bırakıp kurs gibi kafanızı dağıtacak etkinliklere katılamaz mısınız

Maalesef çocuklar küçükken bu his kolay kolay geçmiyor.

Ama bebekler o kadar hareketli ki küçücük bir yaramazlıklarında gene onların peşinde koşarken insan o kendini ve duygularını unutuyor galiba.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah arkadaşım.

Back
X