• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek mi..

Cnm. Koskoca 1 sene geçmiş hala bu durumdaysan, burada bizim yazdıklarımızla kendine gelmen mümkün değil, psikiyatrist'e gideceksin, durumu anlatacaksın.
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
Böyle düşünürsen ağır psikolojik rahatsızlıkları istemeden davet edersin. Hiç düşünme, işin uzmanından destek al cnm...

Daha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
1 yıl değil 10 yılda geçse unutamıcaksın. Ama aşkın biticek sevgin biticek yavaş yavsaş. İnsanın sevdiği biribi unutması kolaymı bukadar. Ama geçicek bu acı sabret.

Cnm. Koskoca 1 sene geçmiş hala bu durumdaysan, burada bizim yazdıklarımızla kendine gelmen mümkün değil, psikiyatrist'e gideceksin, durumu anlatacaksın.

Böyle düşünürsen ağır psikolojik rahatsızlıkları istemeden davet edersin. Hiç düşünme, işin uzmanından destek al cnm...
Nisanlilik surecimden beri psikolojik destek aliyorum.2 seneye yaklasti.iyiydim aslinda ama son zamanlarda basa sarar gibi oldu.onun hayatinda biri oldugunu ogrendigimde kotu oldum.ona kizmadim ama uzuldum.bir de yan yana mutlu fotolarini gordum.bizim eski gunlerdeki gibi.o hic bir sey yasanmamis gibi baslangic yapabioliyor ama ben hem tedbirli oldugum icin hem de gecmisi silemedigim icin yapamiyorum.

Back
X