Çokkkk teşekkürler Kavuşturur inşallah tez zamanda Rabbim:18:
İnşallah geç olsun güç olmasın sağ salim dönsünde mehmetçikler ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkkk teşekkürler Kavuşturur inşallah tez zamanda Rabbim:18:
gecenın sakınlıgı huzur verıyor bana.. gunduz koştur dur.. kendime zaman ayırıyorum böylelikle sankii :)
gecenın sakınlıgı huzur verıyor bana.. gunduz koştur dur.. kendime zaman ayırıyorum böylelikle sankii :)
Yarın sunum,ödev teslimlerim vs var ama hiçbiri hazır değil ortalık karıştı (gruplarla yapıyoruz) ben de kaba olacak ama mala bağladım forumları okuyorum.
Yarın sunum,ödev teslimlerim vs var ama hiçbiri hazır değil ortalık karıştı (gruplarla yapıyoruz) ben de kaba olacak ama mala bağladım forumları okuyorum.
slm kızlar bende sizdenim
önceleri keyiften otururdum sabahlara kadar tv izlerdim çay içer yada meyve yer otururdum şimdi bi çeki düzen verdim erkenden uyuyup erkendende kalkıyodum ama gene düzenim bozuldu..üniv son sınıftayım tez hazırlıyorum daha doğrusu bi sunum grup olarak yapıyorz görev dağılımı yaptık bilgisayar işlerini ben aldım tez slayt vs hazırlıcam ve cdye atıcam yalnız adı üstünde tez...kaç gecedir gözüm akıyor artık üstelik aptal grup arkadaşlarım sunuma 1hafta kala 2 3tane kitap getirdiler yaz şimdi yazabilirsen! gecelerden nefret eder oldum şimdi ama uyku saatim hep 3..tabi bunları gündüz yazmam da ayrı bi trajedi![]()