Gececiler !

gecenın sakınlıgı huzur verıyor bana.. gunduz koştur dur.. kendime zaman ayırıyorum böylelikle sankii :)

ne bilimm şöle gunduz bi keyıf yapayım desem 50 kere bölünüyo.. gece sakin kumanda bende pc bende mutfak benım.. ohhh gel keyfim gelll..

Son düzenleme:
Ben tek başıma kaldığım için korku basıyor geceleri melankoli geliyor... Karanlık insanı düşündürüyor:S Hele bide şimdi nişnlım yok ya dahada sevmem geceleri...

hmm o zaman zor cnm senın ısın.. bende eskiden tedirgin oluyordum. ama alıştım.bende kardeşimle kalıyorum da..

BENde alışırım inşallah... Kpss hazırlanıyorum aslında geceleri daha rahat çalışılıyor ama işte...

inşallahh. evet gece daha rahat çalışılır ama bi süre gerekli tabi alışman için. Kolay değil..Allah yardımcın olsun cnm

iyi geceler kızlar,:3:

okan bayülgen :47: hala bu adamı seven var mı ya hakaretlere bakın sinir oldum
[video=youtube;E-ZyaGjWLiE]http://www.youtube.com/watch?v=E-ZyaGjWLiE&feature=youtu.be[/video]

Yarın sunum,ödev teslimlerim vs var ama hiçbiri hazır değil ortalık karıştı (gruplarla yapıyoruz) ben de kaba olacak ama mala bağladım forumları okuyorum.

Yarın sunum,ödev teslimlerim vs var ama hiçbiri hazır değil ortalık karıştı (gruplarla yapıyoruz) ben de kaba olacak ama mala bağladım forumları okuyorum.

bence bir kahve iç:126: kolları sıva başla bir an önce çıksın aradan
uyuman da gerek yoksa kafan allak pullak olur :27:

Heyoo! Sabah erkenden okula gidip arkadaşlarımı da başıma toplayıp hep bir elden hallettik ödevleri, sunumumu da yaptım ve kurtuldum :) Bu gece de gececiyim ama keyiften

slm kızlar bende sizdenim :1:
önceleri keyiften otururdum sabahlara kadar tv izlerdim çay içer yada meyve yer otururdum şimdi bi çeki düzen verdim erkenden uyuyup erkendende kalkıyodum ama gene düzenim bozuldu..üniv son sınıftayım tez hazırlıyorum daha doğrusu bi sunum grup olarak yapıyorz görev dağılımı yaptık bilgisayar işlerini ben aldım tez slayt vs hazırlıcam ve cdye atıcam yalnız adı üstünde tez...kaç gecedir gözüm akıyor artık üstelik aptal grup arkadaşlarım sunuma 1hafta kala 2 3tane kitap getirdiler yaz şimdi yazabilirsen! gecelerden nefret eder oldum şimdi ama uyku saatim hep 3..tabi bunları gündüz yazmam da ayrı bi trajedi :60::60:

slm kızlar bende sizdenim :1:
önceleri keyiften otururdum sabahlara kadar tv izlerdim çay içer yada meyve yer otururdum şimdi bi çeki düzen verdim erkenden uyuyup erkendende kalkıyodum ama gene düzenim bozuldu..üniv son sınıftayım tez hazırlıyorum daha doğrusu bi sunum grup olarak yapıyorz görev dağılımı yaptık bilgisayar işlerini ben aldım tez slayt vs hazırlıcam ve cdye atıcam yalnız adı üstünde tez...kaç gecedir gözüm akıyor artık üstelik aptal grup arkadaşlarım sunuma 1hafta kala 2 3tane kitap getirdiler yaz şimdi yazabilirsen! gecelerden nefret eder oldum şimdi ama uyku saatim hep 3..tabi bunları gündüz yazmam da ayrı bi trajedi :60::60:

Uuuuuuuuuuu senn işinde zor ..

eee kızlar kimscikler yok mu gece yeni başlıyo benim 2 3e kadar yolum var ama sabah erken kalkmak zorundayım bakalım gözler gidene kadar oturucam artık..öle bi hal aldım ki sonunda uykum geliyo anlamıyorum yatağa girince farkediyorum aslında ölü gibi dolaştığımı saatlerce :90:

Back
X