- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
MümkünEsimde diyokı bence teyze sana caya gelmek ıstıyo gunduzlerı senden davet YÖK bılınc altı olmuş kadına:)))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MümkünEsimde diyokı bence teyze sana caya gelmek ıstıyo gunduzlerı senden davet YÖK bılınc altı olmuş kadına:)))))
Yok CNm ya korkulcak bısey yok ılk bende korktum bakalım bugunde olursa gelını dıkkat edıcek zaten evde bugun Yada biz sessızce acarız kapıyı uyuyomu bakalım belkıde teyze munzurluk yapıyodur oda geldı aklıma yaslandıkca cocuklasıyolar bellı olmazYa bende gece oturmasına size geliyor falan sandım
Ay gece gece korkunçlu konular açmayın yahu![]()
Valla başka bısey dusunmek ıstemıyorum CNmİyide yaşlı teyze olduğundan eöinmisiniz ki?
Aynı evde yaşayan yakınları , bilirlerdi bence dışarıya girip çıktığını ...
Benımde dedem ayzaymırdı zor evet ama yanlız yasamıyor sadece cumartesı pazar yanlızBabanemle alzheimer ve sizin urkeceginiz kadar kötü bir hastalık bir anlık ofkede evet herşeyi yapabilirler vb.. ama sevgiye ihtiyaçları var birincisi o kdr apartman da neden yalnız yaşıyor bn onu anlamadım
İkincisi arada gidip ziyaret etmenizi tavsiye ederim ilk paragrafta anlattıklarım olabilir ama ilaçlarını alması lazım ilacvakitlerinde gidebilirsin mesela evine davet edebilirsiniz
Babanem annem için bu kdn bni zehirliyor bile demişti ilaçları götürdü diye vb. Ama sevgiye çok ihtiyaçları bn şuan eski halini o kdr özlüyorum ki bna boş bakması bni benden alıyor![]()
Benımde dedem ayzaymırdı zor evet ama yanlız yasamıyor sadece cumartesı pazar yanlız
Teyzedir teyzeValla başka bısey dusunmek ıstemıyorum CNm
Uyusam nolcak aşırı hafıf uykum çok özenıyorum derın uyuyan ınsanlaraTeyzedir teyze
kapını pencereni kilitle , duanı et uyu arkadaşım ... Hatta korkuyosan eşinden önce sen uyu atlatana kadar![]()
Bencede bak işte kadın dısarı cıkıyor bırde sokaklara cıksa hersey olabılırCumartesi pazar dahi yalnız kalması korkunç bir durum ya alzheimer hastalığından haberleri yok bnce
Gündüz olsa Korkmaz ınsan acar kapıyı buyur teyze dersın ama gece 3 4 ıllakı urkuyorsunkorknç birşey değil belki kadın yaşlı,karıştırdı evleri
Bencede bak işte kadın dısarı cıkıyor bırde sokaklara cıksa hersey olabılır
Tabi orası öle allahdan aıle apartmanı gibi kaynana üst katta amcalar yanda dede yandaSaçma kimse iyi niyet aramasın. Gece uykuya pardesü ile mı yatiliyor :)
Gezen biri varsa evde yada kadinin öyle huyu varsa kapı kilitlenir
Yada kadın çıkarken anahtar almayı unutmuyor mu ?
Siz kapiniizi kilitleyip güzelce dikkat edin kimin ne olduğu belli olmaz
Olabılır ne bılıyımBir daha olursa , kim oo diye seslenin bakalım ne diyecek? Belki çıkıp gerçekten evi bulamıyordur...
Gece kimse kimseyi duymaz canım ne kadar aile apartmanı da olsaTabi orası öle allahdan aıle apartmanı gibi kaynana üst katta amcalar yanda dede yanda