Kusura bakmayın geç gördüm her şey üst üste geldi kendimi bi boşlukta buldum . Sabah iş yerime koşa koşa gidip dün akşam olanları heyecanla anlattığım arkadaşlarım , akşam yemeğimi çalışıyorum vaktim olmaz diye önüme kadar koyaan komşularım , akşamları saat 10 bile olsa spor salonuna koşturmam , severek yaptığım işim, (burada ordaki işime uygun kadro yoktu memur olunca nerede boşluk varsa oraya veriyorlar ) merkezde nerde görev yaptıysanız o birime veriyorlar genelde. bulunduğunuz birimi değiştirme gibi bir imkanınız var.
Sonra bir de eşimin ailesi tabiki 3 gün gitmesek niye gelmiyorsunuz gitmiyorsunuzlar, gidince oğlunun gözünün içine bakan anne.,yeğen, laf vurduran görümce , OĞlum çok yoruluyor diyen anne . ben memur olduğum için onlar için en rahatı benim . eşim esnaf.
Yanlış anlaşılmasın anne tabiki sevicek oğlunu ama insan o an yalnızlaşıyor benim hiç mi değerim yok diyorum
O kadar yoruldum ki daha neler var neler kusura bakmayın kısa tutmaya çalıştım . teşekkür ederim (bu arada 10 aylık evliyim:26:)