Geceleri uyuyamıyorum? Sürekli mide bulantısı? Bitki Çayları??

ekvatorlupenguen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
25
3
1
Konumuz belli geceleri uyuyamıyorum evde annem uyuyor, yalnız başıma oturuyorum. Erkek arkadaşım saatler önce uyudu ama ben hala uyuyamıyorum. Gün içinde de olan ama geceleri daha fazla bastıran bi mide bulantım var. Sebebi ne hala bulamadım ama artık devamlı nane limonla dindirmeye çalışıyorum. Son olarakta uyku için Doğadan'ın Relax isimli bitki çayını duydum mışıl mışıl uyutuyor diye ama deneyen kullanan var mı ya da başka tavsiyeleriniz uyku için? Önerilerinizi bekliyorum malumunuz okulların açılmasına son 3 gün ablalarım

Benim bulantım da yok ama gene uyuyamiyorum . Yok arkadaş . Her gün 3 4 saat uykuyla ayaktayim. Galiba benim vücudumun rutini oldu bu .

Ama senin durumunda doktora görün bence ,bulantı bir şeylere işaret olabilir .

İdrar yollari enfeksiyonu fena mide bulantisi yapar ,diger yasn etkiler gozukmesede ,bayramdan sdonra sana bir dahiliye yolu gozukuyor bacim

Kesinlikle melisa çayı.kayinvalidemde uykuya geç geçiyordu bu çayı içince anında uyuyo.ve 1 yaşındaki kızım geceleri defalarca kalkıyordu eşimle bi oturamiyordum bu akşam çok az icirdim masallah misil misil uyuyo arada kalkıp emiyor bidaha yatıyor.sende hemen yarın al dene banada mutlaka sonucu söyle

Melisa pahali bir bitkidir
Cayi da ucuz degildir
Aktarlardan aldiginiz cay melisa olmayabilir
Ayrica baya etkili bir bitkidir
Cocuklarda yan etki olusturabilir
Kocanizla rahat zaman geciricem diye
Bebege zarar verebilirsiniz
Doktora danismadan abuk subuk seyler bebeklere verilmemeli !!!

Doktora gidin. Reflü olabilirsiniz. Reflü bazen birden çok belirti verebilir ama bazen de sadece mideniz yanabilir veya sadece öksürürsünüz veya sadece mideniz bulanır. Ve reflü geceleri artar özellikle yatınca. Geceleri artıyor dediğiniz için aklıma geldi. Ayrıca nane reflü yapar. Yani iyileşeyim derken kötüleştiriyor olabilirsiniz.

Doktora gidene kadar bu gecelik bence mide asidini azaltmak için karbonatlı su için. Bir bardak suya yarım silme tatlı kaşığı veya daha az koyup iyice karıştırıp içebilirsiniz. Karbonatlı su çok şifalı. Sadece tansiyon hastasıysanız tehlikeli olabilir. Tok karnına içilince sindirimde kullanılacak asidi azaltıyor da olabilir. Ama bu gecelik işinizi görür sanırım.

Onun dışında bugün yüksek yastıkta yatabilirsiniz. Kahve, çay içmeyin, çikolata yemeyin. Kızartma da yemeyin diyeceğim ama bu saatte yemezsiniz sanırım :) İnternetten başka neler yapabilirsiniz diye bakabilirsiniz. Bu arada reflü değil gastrit de olabilir tabii. Mutlaka doktora gidin. Geçmiş olsun.

Ben strese girdiğimde de midem bulanır, farkında olmadan da olsa stres yapmış olabilir misiniz bir şeyleri? Biraz anne tavsiyesi gibi olacak ama sabah erken kalkmaya alışınca (bu bir kaç gün sürecektir) zaten erken yatmaya da alışıyor insan, ister istemez uykusu geliyor

Doktora danismadigimi nerden biliyorsunuz da eleştiri yapıyorsunuz.bardak bardak icirmedim zaten bilip bilmeden insanları elestirmeyin.he bide uyku sorunu olanlara doktorlar uyku ilacı verip yolluyorlar onlardan daha çok zararli olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…