:çok üzgünüm:
doğum korkusu geceleri beni uyutmuyor( aklıma düştümü çok korkuyorum eşimede belli etmek istemiyorum çok kızıyor :çok üzgünüm:
bunun üstüne bebeğime yatarken zarar vereceğim korkusu( geçen yüz üstü yatmışım çok korktumm :çok üzgünüm:
bide bunun üstüne kalçalarımda sürekli yan yatmaktan oluşan dayanılmaz ağrılarımm bana yardımcı olun( :çok üzgünüm:
doğum korkusu geceleri beni uyutmuyor( aklıma düştümü çok korkuyorum eşimede belli etmek istemiyorum çok kızıyor :çok üzgünüm:
bunun üstüne bebeğime yatarken zarar vereceğim korkusu( geçen yüz üstü yatmışım çok korktumm :çok üzgünüm:
bide bunun üstüne kalçalarımda sürekli yan yatmaktan oluşan dayanılmaz ağrılarımm bana yardımcı olun( :çok üzgünüm:
Canim kac aylik hamilesin ?
Hem korkmana gerek yok herhangi bir aksi durum olmadigi surece Allah korusun kim sancidan olmuski.Millet nasil dogurduysa bizde oyle dogurucaz.Lutfen daha cesur ol bebisinin korkak degil cesur anneye ihtiyaci var bak ben korkuyommu sey aslinda korkuyom ama elden birsey gelmiyo mecburuz canim.Dua edelimki Rabbim bu mucizeyi yasamamiza izin verdi nankorluk etmiyelim degilmi?
allah senin iilini versin emiii:roflol:
alemsin yawww, kıs ne korkuyon evlılık korkusu nedır bılmıyonda mınıcık yavrudanmı korkuyon:roflol: hiiiiç korkma cnm normal dogum yaparsan allah sana yardım edıyomus ve ben buna ınanıyorum sadece adet sancısı gıbı sancı gelıyormus veeeeee balık gıbı bebısımız ordan cıkıyormus işte okadar heee sor sen dogurdunmu dıyee yoooo ılk kez dogurucam allahın izniyle:teytey:
ama anam benım nekadar canımın kıymetlı oldugunu bılır o yuzden normal dogumdan korkma ama sezeryandan kork dıyor cunku normal dogum o anda sadece sancı cekıyorsun ama sezeryanda sonrasını dusun bı felaket dıkıslerın olacak agrın olacak halsız olacaksın falan fılan bebısınle bıle ılgılenemeyeceksın
o yuzdeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn bole korkarak uykularını kacırıp bebişinide uzme senın uyuman onun saglıklı buyumesıne sebep bunu unutma tatlişkommmmma.s.
HAYDİ HANIMLAR HİÇ KORKMADAN NORMAL DOGUMA
:enbuyukkk:
ay inşallah canım dediğin gibi kolay olur yaa.ay adet sancım da kotu benim tatlicadiarzu inşallah hayırlısıyla doğursaydık :uhm:
hamilelerin duası kabul olur
Sevgii mesajını okurken bu cümlen beni çok mutlu etti:)
Meraklı, sağa dönük yat ve bacaklarının arasına küçük bir yastık koy. Gebeler için en rahat yatış şeklidir. Kendini de fazla kasma, ufaklığı da kasıyorsun. Hadi iyi geceler!:)
:mymeka: KIS DELİİİİ VALLA KUSURABAKMA AMA GERDEĞE GİRERKENDE BOLE KORKTUNMU:roflol: ALEMSIN VALLA YAHUUU OZAMANDA KOCANA AMAN AMAN DUR BIDAKKA NEFES ALIM DUR KORKUYOMMU DEDIN:roflol:
AYY BENI GULDURDUN YAA ALLAHTA SENI GULDURSUN EMİİ,
OLDU HEN HAMİŞ OLACAN DOGUM VAKTI GELINCEDE HIC BISEY HISSETMEDEN DOGUM YAPACAN HEE NERDE SENIN ANALIGIN KISS INAN O BILE COK GUZEL GUYGUDUR BITANEMM SAKIIIN KORKMA ISTERSEN DOGUMDA YANINDA BULUNİM:roflol: SANA COOOK GUZEL MOREL OLURUM VALLAklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?