Geceleri ve yalnzken kendi kendine konuma

semprex

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
247
8
296
İstanbul
geceleri uykuda konuşuyorum gündüzleride kendimle psikiyatri depresyon ilacı verdi onuda ben söyledim onada verdi yoksa vermicekti galiba ben delimiyim acaba yoksa başka konuşanda varmı :umursamaz:delikafadulden

yok arkadaşım nee deliliği yaa o zaman Türkiyenin yüzde 90 ı deli sorunsuz bi insan varsa bende bişe bilmiorum yani:lepi:ayrıca her doktorun verdiği ilacıda kullanmak doru diil ilaca bi başladığında bağımlı olursun mal gibi gezersin ayrıca evde kimse olmadığında bazen bende kendi kendime konuşup kendimle kavga bile ediorummm ufak bi hesaplaşmaaaaaaaaaa delikafaduldeno kadar dert edilcek bişe yok tabi psikolojik bi durum o ayrıda deli olmadığında kesin yanisengözlerimebaksanab

her insan kafasında çözemediği sorunlar yaşar bunları dışa yatsıtıp konuşabilir bunu çoğu zaman bende yapıyorum delilikle alakası yok canım ilaç kullanmanı tavsiye etmem :1hug:a.s.sevgiyle kal

Konusamayıp içine atıp hasta olmaktansa konusmak daha iyi bence çünkü bende aynı şeyi yapıyorum kendimle kavga bile ediyorum niye öle yaptım böyle yapmadım diyee.. Yanlız değilsin yani canım seninle aynı sorunu yasayan birçok insan vardır:1hug:

Back
X