• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri yaşadığımız sorun

benim oğlumda 2 yaş sendromu zamanı böyle bir ay geçirmiştik.

bir de diş çıkaracağı zaman, benimki 5 aylıkken çıkardığı için ilk dişlerini çığlık atma şeklinde değildi.

bir de eğer ki gündüz tv izlediyse, o yaşlarda, gece kesin uyanırdı ve kabus görmüş gibi davranırdı. şimdi o kadar hassas değil tv ye karşı ama o zaman 5-10 saniyelik yaşına uygun olmayan video bile bu probleme yol açardı. birden fazla kez yaşadığım için tv kaynaklı olduğuna eminim.

kızım yaklaşık 5 aylık ve birkac gündür gece çok fena ağlayarak uyanıyo bende bilgim olsun diye yorumları okudumda şuan karanlıkta uyutuyorum korkutuyolar falan yazmışlar tırstım resmen :KK57: ve çok huzursuz oldum minnağım böyle şeylere mi maruz kalıyo diye umarım yoktur öyle bişey.neyse ben uyuturken zaten kendimce önlemimi alıyorum oyüzden öyle bişey olmadığını düşünmek istiyorum

Korkutuyorlar dedikleri sey nazar tabi gecmişten korkutuyorlar diye söylenmiş hep hem nazar bilimsel olarakta kanıtlandı acında okuyun yahu

Bas ucuna kuran koyun yastıgının altına bıcak koyun vede kendi altınıza bıcak yada makas koyup nazar dualarından okuyun küçücük bebişlere çok nazar değiyor ben inanmıyordum ama kızımda böyle sorunlar yasayınca yaptım faydasını gördüm birde gece lambası kullanın.

Yastığın altına bıçak mı dediniz?
Yastigin altina bicak koysam korkudan cocuk olmadığım halde ben bile uyuyamam :)

Yastığın altına bıçak mı dediniz?
Yastigin altina bicak koysam korkudan cocuk olmadığım halde ben bile uyuyamam :)
Bu kadar korkacak ne var onu anlamadım bıcak dediysemde alın büyük bıcak koyun demiyorum meyva bıcagı yada bu avcı bıcaklarındanda olur ayrıca yastığın altı yerine yatagın altındada olur ayrıca bnm eşim gecede calışıyor tek kalıyorum kızımla bna güvence oluyor.

Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Bizim de o dönem oluyordu geçti. Aynı uyanıyor ne yapsak susturamıyorduk. Ağlamaktan yorgun düşüp uyuyordu. Terleyince üzerini değiştiriyorum bir iki defa ona denk geldi ağlaması. Eşim de kızdı değiştirme sinirleniyor ondan ağlıyor falan dedi. Ama geçiyor yani sebebini ben de tam olarak anlayamadım.

Hem kendin hemde başkaları okuyun çocuğu..doktoroda götür ama bunu yaparken duayı ihmal etme şifa Allahtan.
Başta felak nas ihlas fatiha ayetel kürsi hergün 7 defa okuyun.

Anlattiginiz sey gece terorune benziyor doktora bir de bu sekilde basvurun

Gece terörü diye birşey var.Ama nasıl atlatılır bilemiyorum. Bir araştırın isterseniz.Allah yardimciniz olsun

Bu kadar korkacak ne var onu anlamadım bıcak dediysemde alın büyük bıcak koyun demiyorum meyva bıcagı yada bu avcı bıcaklarındanda olur ayrıca yastığın altı yerine yatagın altındada olur ayrıca bnm eşim gecede calışıyor tek kalıyorum kızımla bna güvence oluyor.

Cocuk sonuçta kendimde bile bıçak kucukte olsa yastik altina bicak koymak guvenli degil ki elini yastigin altina koyar vs. Nazardan korunmak için dualar varken bıçak neden bende onu anlamıyorum

ay insAllah gece rahat uyumustur, dua edelim hep birlikte arkadaslar.

Büyük bir ihtimal le uykusunda korkuyor bence korku için ayrı dualar var nazar ayetleri var araştırın okuyun dualari arapça yazdir yastiginin altına koy fayda edecektir

Back
X