- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar falan olmasın gece yatmadan dua okuyup üfleyin acaba Kucağı çok seviyor diye gece yanında mı istiyor sizi allah yardımcınız olsunKızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Canım bebeğin üzerinde dua taşı çok faydasıni görürsun birde devamlı felak nas süreleri okuKızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Anladım çok teşekkürler cevabınız için..kızımda da ara ara oluyor da ondan öğrenmek istedim. Evet çocuklar sakinliği seviyor bende farkettim kalabalıktan sonra çok huzursuzlanıyor..2,5 yaşına kadar sürdü ama sürekli değil. Dönem dönem arttı. Ben gözlemledim bu süreçte. Mesela kalabalık bir ortamdan eve geldiğimizde o gece yaşıyorduk bu durumu. Ya da evde çok hareketli oyunlar oynadığımızda yaşıyorduk. İşin özü çocuk ne kadar fazla uyarılırsa uyku o kadar huzursuz oluyor. Yorulsun da uyusun diye bir durum söz konusu değil.
Gaz problemi, diş problemi,uyku terörü.Özellikle uyku(gece)terörünü araştırın. Kızımda vardı,zamanla kendiliğinden geçti.
http://www.bilgiustam.com/bebeklerde-gorulen-gece-teroru-nedir/
Rica ederimAnladım çok teşekkürler cevabınız için..kızımda da ara ara oluyor da ondan öğrenmek istedim. Evet çocuklar sakinliği seviyor bende farkettim kalabalıktan sonra çok huzursuzlanıyor..
Hoşça kalın.
ben hala yasıyorum o sorunu bi dönem hergece öyleydi şimdi arada bir yine oluyor 2,5 yasında bence huy ve yapı meselesi Allah yardımcın olsunKızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
yok canımReflusu mu var?
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Yapışık ikiz gibiyizMalesef bazı bebekler böyle.
Büyüme atağı, diş çıkarıyordur, huysuzdur, ateşi vardır, gazı vardır vs diye düşünürüz ama kesn sebep belli değildir.
Yaklaşık bir aydır benim kızım da öyle, hele son on gün iyice mahvolduk.
Dedemize, ninemize okutuyoruz. Duş aldırıp masaj yapıp yatırıyoruz. Sil süpür toparla at diye bir karın öasajo var gaz için, faydalı. Onu yapıyoruz.
Temiz nevresim vs.
Ama işe yaramıyor:)))
Gün içinde sizi istedikçe sizd ulaşabilmeli, 24 saat kucağımda taşıdığımın gecesi o daha huzurlu oluyor ama benim pilim bitiyor.
bebekte calsiyum eksikliği olsa tablo böyle olmaz.Birde doktorunuz kalsiyum,magnezyum ve minarellere baktı mı?
Kramp ta olabilir.http://www.mailce.com/kramp-nedenleri.html
tek doktorda kalın bence .gereksiz işlem tekrarlanması hasta yararına olmuyor canım . calsiyum eksikliği olsa başka sebeplerden çoktan gitmiştiniz hastaneye . bir de tahlil alındıysa zaten rutinde var bu değerler . %100 bakılmıştır yani . illaki bebekte organik bir rahatsızlık olmayabilir .Tahliller yapıldı ama bunlara bakıldı mı bilmiyorum. Pazartesi başka bi doktora götürcem.