• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri yaşadığımız sorun

Allah herseyin sifasini kurani kerim de vermis nazar ayeti oku bide bir sure var ama dini yorum falan fisman yasagi var yardim edemiycem doktora goturdysen ve bir problemi yoksa mutlaka korkuyodur geceleri huzursuzlgu olan cocuk sabahlarida olur

Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Nazar falan olmasın gece yatmadan dua okuyup üfleyin acaba Kucağı çok seviyor diye gece yanında mı istiyor sizi allah yardımcınız olsun

Malesef bazı bebekler böyle.

Büyüme atağı, diş çıkarıyordur, huysuzdur, ateşi vardır, gazı vardır vs diye düşünürüz ama kesn sebep belli değildir.

Yaklaşık bir aydır benim kızım da öyle, hele son on gün iyice mahvolduk.

Dedemize, ninemize okutuyoruz. Duş aldırıp masaj yapıp yatırıyoruz. Sil süpür toparla at diye bir karın öasajo var gaz için, faydalı. Onu yapıyoruz.
Temiz nevresim vs.

Ama işe yaramıyor:)))
Gün içinde sizi istedikçe sizd ulaşabilmeli, 24 saat kucağımda taşıdığımın gecesi o daha huzurlu oluyor ama benim pilim bitiyor.

Bir kaç çay kaşığı papatya çayı verin.Bol bol dua okuyun.Dişetlerini rahatlatması için buzdolabına koyulan içinde su bulunan diş oyuncaklarından alın ve buzluğunuzda da bulundurun.Kehribar kolye de tavsiye ederim.

Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Canım bebeğin üzerinde dua taşı çok faydasıni görürsun birde devamlı felak nas süreleri oku

2,5 yaşına kadar sürdü ama sürekli değil. Dönem dönem arttı. Ben gözlemledim bu süreçte. Mesela kalabalık bir ortamdan eve geldiğimizde o gece yaşıyorduk bu durumu. Ya da evde çok hareketli oyunlar oynadığımızda yaşıyorduk. İşin özü çocuk ne kadar fazla uyarılırsa uyku o kadar huzursuz oluyor. Yorulsun da uyusun diye bir durum söz konusu değil.
Anladım çok teşekkürler cevabınız için..kızımda da ara ara oluyor da ondan öğrenmek istedim. Evet çocuklar sakinliği seviyor bende farkettim kalabalıktan sonra çok huzursuzlanıyor..
Hoşça kalın.

Gece lambası kullanın korkuyor olabilir. büyüme atağında olan bebeklerde oluyor bizdede geçenlerde böyle oldu bir hafta falan sürdü ama atlattık benim oğlumda 6 aylık

benim oğlumda öyleydi
gece bi uyanır ağlama krizine girerdi sakinleştirmek mümkün olmazdı kendini kaybederdi bizi gözü görmezdi sanki hipnozite edilmiş gibiydi gecelerimiz kabusa dönüyordu gerçektende mahvoluyorduk ama zar zor sakinliyorduk onu sonra sütünü içip uyuyordu çözemedik bizde ne oldugunu ama belli bir dönem sonra geçti çok şükür. inş sizinki de geçer çok zor.

Benim oğlumda aynı aylarda öyleydi, direk ağlayarak uyanıyordu, okuyup yatırıyordum.
Şu an 22 aylık herhan gibi bir problem yok çok şükür.

ben hala yasıyorum o sorunu bi dönem hergece öyleydi şimdi arada bir yine oluyor 2,5 yasında bence huy ve yapı meselesi Allah yardımcın olsun

Aynı
Malesef bazı bebekler böyle.

Büyüme atağı, diş çıkarıyordur, huysuzdur, ateşi vardır, gazı vardır vs diye düşünürüz ama kesn sebep belli değildir.

Yaklaşık bir aydır benim kızım da öyle, hele son on gün iyice mahvolduk.

Dedemize, ninemize okutuyoruz. Duş aldırıp masaj yapıp yatırıyoruz. Sil süpür toparla at diye bir karın öasajo var gaz için, faydalı. Onu yapıyoruz.
Temiz nevresim vs.

Ama işe yaramıyor:)))
Gün içinde sizi istedikçe sizd ulaşabilmeli, 24 saat kucağımda taşıdığımın gecesi o daha huzurlu oluyor ama benim pilim bitiyor.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Yapışık ikiz gibiyiz

Bebeklerde rüya görürmüş belki rüya görüyordur. Bir de ben bir dua görmüştüm ağlayan bebeğin beşiğine bırakılırsa ağlamaz diye eğer istersen o dua yı sana bulabilirim

Bebeklerde/çocuklarda görülen gece terörünü bir araştırın derim, bir arkadaşımın oğlunda vardı bende o Zaman öğrenmiştim.

Bir ara benim kizimda oyleydi bende geceleri sabaha kadar basina youtubedrn ayetelkursiyi actim rahat uyudu ondan sonra

Tahliller yapıldı ama bunlara bakıldı mı bilmiyorum. Pazartesi başka bi doktora götürcem.
tek doktorda kalın bence .gereksiz işlem tekrarlanması hasta yararına olmuyor canım . calsiyum eksikliği olsa başka sebeplerden çoktan gitmiştiniz hastaneye . bir de tahlil alındıysa zaten rutinde var bu değerler . %100 bakılmıştır yani . illaki bebekte organik bir rahatsızlık olmayabilir .

Back
X