Benim yigenimdede var hala ayni sorun( su an 2 yasina girdi) azaldi gibi ama tekrarliyor bazen yine.
Aynisi benim erkek kardesimdede vardi. Simdi 17 yasinda o zmanlar 4 yasinda felandi. Yigenim " gelme gelme " diye biliyo sadece şok geciriyor biz harap oluyoruz onu oyle aglarken ciglik atarken gordukce. Ne yapicgimizi bilemiyoruz. Bi gece bizde uyumustu, gece uyandi hepimiz ayaga kalktik cigliklarina. En sonunda annemle babam arabayla ablama birakti geri gece yarisi saat 3 te.
Erkek kardesime soruyorum" ne goruyodun kucukken' diye. Hatirlamiyor. Ama bagirmalarini ben hatirliyorm " gelme gelme anne gelme, arkanda geliyorlar gelme....ha senmisin anne ben uyandim tuvaletim geldi....anneeee annee dur dur noluurr bak orda geliyor, gormuyonmu geliyor, bak simdi arkanda, beni öldurucek" birden bi duzelirdi sonra yine ayni hikaye. Bi annemle duzgunce konusurdu bi anneme vururdu uzak dur benden diye. Tuvaletin kosesine bukulurdu yere otururdu yuzunu kapatirdi aglaya aglaya kriz gecirirdi. Biz korkardik.
Tam aynisini abinde yasadi diyor annem (su an 27 yasinda) .
Abime sordum geri gecen.
Abim " gece uyandigimda ismail abimin elimde bacak uzerime dgru yurudgunu gorurdum" dedi. Ismail bu arada kuzenimiz. Ne alakaysa bilmiyoruz, cunku ismail abimin elimde hic bicak felanda gormedi gercek hayatta. Korkutuyorlardi buyuk ihtimal 3 unude. Kucuk kardesim 4 yasindayken cok dikkat ceken bi cocuktu. Adi " buyumuste kuculmus" olmustu herkesi akliyla hayret ettirdi. Hoca nazar dedi. Bol bol okuyun dedi ve kucuk bi kurani kerim astik yataginin bas ucuna duvara. Yavs yavas azalmisti.
Kucuk yavrunuza icim acidi, elim ayagin sasiyor o an ne yapabilirsin bilmiyosun. Daha cok kucukmus. Kiyamam ya. Buyuk ihtimal nazardan bunlar. Bol bol okuyun.
Annenize kayinvalidenizede okutun eve geldiklerinde. Odasina bas ucuna kuran asin.