gecelik lazım oluyor mu?

sookiestackhouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.136
2.375
133
Hanımlar selam. Hastane çantama başlıyorum da iki set gömlekli pijama almıstım pentiden emzirmesi rahat olsun diye. Ama şimdi bikaç kişiden de hastanede doğum oncesi giymek için gecelik al vs dediler. Ben bunu anlamadım. Yani hastanede zaten yatınca size bi gecelik gibi bişi giydirmiyorlar mı? Ben ömrü hayatımda gecelik giymemişimdir hiç rahat bulmuyorum. O yüzden tek seferlik bişey ise ve lazım değilse almayacağım. Gerçi alsam da nasıl bişi alcam onu da bilmiyorum. Doğum sonrası pantalonlu pijamalar daha rahat olur diye duydugum için ve sonrasında da kullanırım diye onlardan aldım ama bu gecelik meselesi konusunda beni bi aydınlatır mısınız?

Pijamami gecelikmi sana kalmis birsey. Sen kendini nasil rahat ediceksen o sekilde birseyler al yanına. Ben sezeryan dogum yaptim. Sadece ustumun önden dügmeli acilabilir birsey olmasina dikkat ettim gercekten önden dugmeli emzirme icin cok rahat oluyor. 1 takım olsa zaten yetiyor. Ben birde elbise almistim fotograf cekilmek icin giyip cikarttim hemen ne yataga yatarken rahat oluyor elbise ne emzirirken. Bi arkadasim yine 3. Ye dogum yapmisti hic birsey almamis. Altına esortman giymis ustunede bol bi tisort. Emzirirken tisortu yukari kaldirip emziriyordu, ben böyle daha rahatim demisti

Öncelikle herkesin zevki, rahat edeceği şey falan farklıdır. Doğum öncesi gecelik önermelerinin sebebi odada açılmanızı beklerken (normal doğumda) sürekli alttan muayene olacak. Her defasında sancınız varken giyinip soyunmak pek mümkün değil. Doğumhaneye giderken ameliyat önlüğü tarzı bir şey giydiriliyor ama odada kendi kıyafetlerinizle duruyorsunuz genelde. Rahat bir elbiseniz varsa onu da yanınıza alabilirsiniz illa gecelik olmak zorunda değil.

3 pijama götürmüştüm birini yanımda olsun diye goturmustum ama serumdan dolayi asıl giymek istediğimi giyemedim
Su da yanımda bulunsun dedigim en dandik olanı giydim
Evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen

Dogum anında size zaten önlük veriyorlar gecelik gibi bişey oluyor üzerinizde olan herşeyi çıkarıyorsunuz iç çamaşırı bile olmuyor almanıza gerek yok bende 2 adet dediginiz gibi alt üst dügmeli pijama almıştım digerini hiç ihtiyacım olmadı dogumda

Gecelik ben de hiç sevmem. Yanıma bir tane almıştım tuvalete falan girerken ya da kontrollerde rahat ettim. Ameliyata girerken önlük giydiriyorlar ama onunla gün içinde dolaşamazsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…