- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Arkadaşınızda covid 19 pozitif mi? Doğru mu anladım?
Eğer onunla temas ettiyseniz hastaneye gidip test yaptırabiliyorsunuz sanırım.
Kendisinde belirti varsa -ki bazıları hafif geçiriyor- gidip bir test yaptırsın.Hayır onun işyerinden bir arkadaşı pozitif çıkmış o daha test yaptırmadı
ya bu hafif atlatanlarin sikayetleri neler acaba biliyormusunuzKendisinde belirti varsa -ki bazıları hafif geçiriyor- gidip bir test yaptırsın.
Sende o zamana kadar kendini izole etmeye çalış, gerekirse evde bile eldivenle gezersin.
Ama test yaptırma şansın varsa yaptır çok iyi olur. Geçmiş olsun.
Normal grip gibi. Ateş oluyordu ama Solunum sıkıntısı olmuyordu sanırım.ya bu hafif atlatanlarin sikayetleri neler acaba biliyormusunuz
bende tam tersi 3 gundur ates yok ama cigerlerim yerinden sokulecek gibi agriyorNormal grip gibi. Ateş oluyordu ama Solunum sıkıntısı olmuyordu sanırım.
Ateş herkeste oluyor sanırım bu yüzden şehir giriş çıkışlarında, hastane giriş çıkışlarında hep ateş ölçümü yapılıyor. Belirleyici olan belirti bu diye düşünüyorum.bende tam tersi 3 gundur ates yok ama cigerlerim yerinden sokulecek gibi agriyor
usuttum ozaman
Yok ateste herkeste olmuyor hatta sadece taşıyıcı olup hic bir belirti gostermeyenler var. Bunlari uzmanlar hep söylediAteş herkeste oluyor sanırım bu yüzden şehir giriş çıkışlarında, hastane giriş çıkışlarında hep ateş ölçümü yapılıyor. Belirleyici olan belirti bu diye düşünüyorum.
Anladım bunu bilmiyordum. Peki o zaman hiç belirti vermeyip corona taşıyanlar nasıl oluyor?Yok ateste herkeste olmuyor hatta sadece taşıyıcı olup hic bir belirti gostermeyenler var. Bunlari uzmanlar hep söyledi
Taşıyıcı oluyorlarmis bagisikliklari güçlü olduğu için en tehlikeli sınıfın bu olduğu söyleniyor. Çünkü ev halki bile farkinda değil düşünseneAnladım bunu bilmiyordum. Peki o zaman hiç belirti vermeyip corona taşıyanlar nasıl oluyor?
Ntv'de bir hoca bilmeden geçirmiş olabilirsiniz diyor bu çok daha kötüTaşıyıcı oluyorlarmis bagisikliklari güçlü olduğu için en tehlikeli sınıfın bu olduğu söyleniyor. Çünkü ev halki bile farkinda değil düşünsene
Malesef ve hala ben saglikliyim maske takmiyorum o yüzden diyenler var çok yazık :/ arastirdim öğrendim saniyorlar kafalarina uyanı dinleyip algida secicilik yapıyorlar ve sonuç bilmeden hastalandirdiklari insanlar.Ntv'de bir hoca bilmeden geçirmiş olabilirsiniz diyor bu çok daha kötübilmeden bulaştırmış olma ihtimalimiz var.
Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Böyle düşünenlere bir an önce akıl fikir diliyorum.Malesef ve hala ben saglikliyim maske takmiyorum o yüzden diyenler var çok yazık :/ arastirdim öğrendim saniyorlar kafalarina uyanı dinleyip algida secicilik yapıyorlar ve sonuç bilmeden hastalandirdiklari insanlar.
Tıpkı ilk yakalanan kişinin suan hayatta olması ve diğerlerinin ölmesi gibi
Böyle bir şey yok Türkiye ve yurtdışında bir çok kişi havaalani tedbirinden pozitif olduğu halde .... ateş düşürücü içip negatif gibi geçmeyi başardı ve şuan dünya bu halde ne demek risk grubunda değil. Zaten ateşi dusurulemeyen kisi risk grubunda olsa yakalanan havaleye girer ve ölür. Böylece iyilesen kişi kısmında artış görülmez. Ne kadar eksik bilgiler bunlar.Endişe etmeyin bence kendinizi izole edin yapabiliyorsanız. Geçen bir arkadaşım yüksek ates sebebiyle gitti önce atesini düşürmüsler atesini düşüremeseler test yapıp karantinaya alacaklarmış. Demek ki ateş düşürülebiliyor,öksürük azaltilabiliyorsa risk grubunda değil demek oluyormuş.
Eee direk uygulanan işlem böyle. Doktor atesini düşürüp yolladı. Öksürük yoksa ates düstüyse sorun yok dedi. Özel hastane ayrıcaBöyle bir şey yok Türkiye ve yurtdışında bir çok kişi havaalani tedbirinden pozitif olduğu halde .... ateş düşürücü içip negatif gibi geçmeyi başardı ve şuan dünya bu halde ne demek risk grubunda değil. Zaten ateşi dusurulemeyen kisi risk grubunda olsa yakalanan havaleye girer ve ölür. Böylece iyilesen kişi kısmında artış görülmez. Ne kadar eksik bilgiler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?