ankarada herkes işinden evine gidiyor genelde. memur memleketi napalım:) şaka bi yana canım yeni sosyal ortamlara girmelisin. sadece eşini bulmak için değil yeni arkadaşlıklar edinmek, sıkılıp umutsuzluğa kapılmamak için. mesela bi spor salonuna kaydol, hem çok farklı insanlarla tanışırsın hem de sağlıklı olur. okul hayatı bittikten sonra eş bulma işleri çok zor bence. birilerinin tanıştırmasını bekleme. çevreni genişlet tatlım.
uzuldum canim ama yillari mutsuz gecirip cocuklu cocuklu bosanmaktansa erken farketmen iyi olmus tabi...halledilemeyecek seyler miydi peki? ben ayriliklari hic sevmem ne kadar mantikli bir karar da olsa insanin yuregini yakip geciyor iste...
keske %100 kadere inanip rahat birakabilsem kendimi, o zaman buyuk bir yuk kalkardi ustumden ama ben hep kendimi sucluyorum, beceremedin diyorum, gozunu acip cok onceleri dusunecektin dusunemedin , zamani bosa harcadin diyorum, ayrica bunun icin de ah ediyorum cok...kadere inanirim ama insanin evlenmesi kendi elinde diye dusunuyorum ya da hep baskalarinin badina geliyor o guzel tesadufler
peki senin nasil gelisti olaylar yani nasil tanistin, devami nasil geldi?
boyle ornekler verilmesine bile uzuluyorum, bizim bi tanidigimiz 40 inda evlendi falan, yani evet yasin gecmis der gibi...26 yasindan beri cikmadi , benimki de bos bir heves galiba...aslinda cikanlar oldu ama hep sosyal seviyesi benden baya dusuktu ben de onlari istemedim
inşallah, tum kalbimle bunu diliyorum nefes aldigim her an zaten. senin de mutlu olmana ve ozellikle de gecmise bakinca pismanlik duymamana cok sevindim, mutlulugun daim olsun
bence erkekler de eski atak hallerini yitirdi. yanlış anlaşılmasın ama kadınlar erkekleşti, erkekler de kadınlaştı gibi geliyor bana. kadının ekonomik ve sosyal özgürlük alanı genişledikçe cinsiyet özellikleri git gide birbirine karışıyor.
llk hareketin kadından gelmesini bekliyor çoğu erkek.pek çok kadın da böyle davranıyor zaten.işin kimyası da bozuldu. böyle davranamayan kadınlar git gide yalnızlaşıyor. erkekler de henüz iyice tanımadan birlikte oldukları kadınlar yüzünden işin ruhuna, sevgi boyutuna inemiyorlar. her şeyi yüzeysel yaşayıp hızla yitiriyorlar. ortalık bu tür yüzeysel ilişkiler yaşayıp benliklerini tüketenlerle dolu.
böyle bir erkeğin senin yüreğini görebilmesi çok zor zaten.
canim yasim senden kucuk ama seni o kadar iyi anliyorum ki. 'bekle kismetin gelir' temennilerinin ne kadar bos geldigini de. sanirim bu kismetsizlik. gecen bi kizin basligini okudum, 21 yasindayim cocugum var falan filan. yaa diyorum arkadas millet neler halletmis.... ben oturuyorum kukumav kusu gibi. kendimi ben de cok kotu hissediyorum........
kendini Ben evlenemicem yuva kuramicam diye şartlandırma.. akışına Bırak.. aşkın ne zaman geleceği hiç Belli olmaz.. kapılarını açık tut yeter.. görümcem de senin giBi.. allahım esirgesin BeBek giBi kız, 31 yasında. ama kısmetsiz.. o kadar görücüsü oluyo Bi türlü olmuyo.. odak noktanı değiştir, illa olmalı neden olmuyo diye düşününce daha da olumsuz oluyo.. olacağina inan.. güzel düşün.. 3 yıldır görümcem Bana fal Baktırır Bul artık şu prensimi der güleriz =) o prens gelecek Bigün derim.. şimdi Biriyle çıkmaya Başladı, Bu sefer Başgöz edecez inşallahh.. inşallah sen de harika Bi yuva kurarsın.. en güzel yasındasın, hiç Bişey için geç değil tam tersi şimdi tam zamanı işte.. mutluluklar..
bende senin yasina yakinm:) 40 gun once 5 yillik iliskim bitti.. iste boyle ters gidebiliyor biseyler.. bundan sonrada karsima hic birileri cikacakmis gibi gelmiyor.. yaslandim artik.. cokta kismetli sayilmam.. fiziksel guzelligimde yok o kadar.. :) simdi neyemi yaniyorum.. keskebu 5 yilimi degilde daha az suremi alsaydi..benden cok sey gitti.. yiprandim .. yapi olarak cok kolay silemiyorum biseyleri.. yeniden sevmem kimbilir ne zor olur.. ama kismet.. sosyal biride degilim.. hos sosyal olsamda burdakilerin benim yasimdaki erkekleri bile genelde evli:) sabir , boylesi daha hayirli demeki hakkimizda..
Allahtan hayirlisini iste,olmayinca olmuyor,ya ben ne diyeyim böyle bir günde icim aciyor,üzgünüm.
Gamzecim hayat herkese ayri telden caliyor
senin yasinda sayilirim ve ikinci evliligimi sigdirdim
daha gecen sene evlendim ve ancak kendimi hazir hisettim
ve inan ancak anne olmaya hazirim
iyi bir konumdasin iyi bir isin var ve sagliklisin
olmayacak diye bir sey yok sadece biraz umutsuzluklar var
evet gordugun aile tablolari sirin ve sicak geliyor ama
icini burkmasin her konumun bir zorlugu var
sen kendini hazir hissediyorsan Allahtan iyisini dile ve
yasini dert etmeden sabirli ol
olmamasi icin bir neden yok sadece dogru insan dogru zamanda
denk gelsin yeterki..
hersey gonlunce olsun umarim en yakinda icine sinen bir insanla karsilas
ve guzel bir evliligin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?