Geçen hergün üzgünüm, içim acıyor

okuldan sonra bulup evlenen cok arkadasim oldu aslinda ama zaman o kadar cok gectiki ben o zamani da gecirdim (( o kadar kotuyum ki koca bi hayat boyle nasil gececek bilmiyorum ((

kendini hiç suçlama bence.. banada nişanlanırken çok güzel gelmişti,, iyiki onunla nişanlanmışım ,karşılaşmışım diye düşünüyordum,, güzel tesadüf dediğin gibi bişeydi benim için... ama sonu acı oldu.ben de kendimi suçladım öncesinde evlenemedim diye,sonrasında niye değerimi bimeyecek insanı seçtim diye.. sonra bir gün hadis kitabını aldım elime, açınca kaderle ilgili hadis çıktı karşıma...
inan ki insanın evlenmesi kendi elinde gibi görünsede değil işte.. nasip olmayınca nikahtan düğünden bile dönülüyor..
ayrılık çok acı ama gün geçtikçe hafifliyor, sonuçta insanız..
hem insan böyle düşününce yani illaki evlencem gibi, yanlış karar verebiliyor

benim ayrılma nedenim:http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/415080-nisanlimdan-ayriliyorum-galiba.html

elinden geleni yap ama kadere inan dua et hep hayırlısı için..
bizim bir tanıdığımız 32 yaşında birisiyle tanıştı ve evlendi . evlendiği insandan çok memnundu.çocuğu da var çok mutlu. iyiki onunla evlendim diyodu.
Allah bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:
boyle ornekler verilmesine bile uzuluyorum, bizim bi tanidigimiz 40 inda evlendi falan, yani evet yasin gecmis der gibi...26 yasindan beri cikmadi , benimki de bos bir heves galiba...aslinda cikanlar oldu ama hep sosyal seviyesi benden baya dusuktu ben de onlari istemedim

peki senin nasil gelisti olaylar yani nasil tanistin, devami nasil geldi?

aslında kader bizi bir araya getirdi. ikimizde meslektaşız. düşün bak iki avukat adliyede olun hiç karşılaşmaz mı, yüz aşinalığı olmaz mı?
biz adliyede değil bir yarışma sayesinde tanıştık. yarışmada ödül aldım. bu yarışmayı o düzenliyormuş. dosyamı bürosuna götürdüğümde anladım onun meslektaşım olduğunu ama o yoktu. ödül töreninde tanıştık. hatta daha sonra da etik bulmadığımdan "sevgilisine ödül vermiş vs" söylentileri olur diye arkadaşlık teklifini reddettim. oysa ki biz anlatığım gibi hiç karşılaşmamıştık bile.
ısrar eden o oldu ve beni de ikna etti. sonunda çok mutlu bir evliliğim oldu.
o zamana dek evlenmemiş olmaktan hiç pişman değilim. iyi ki eşimi tanımışım. 40 yaşında da olsam onunla evlenmek isterim.
aslında bu işlerde yüreğine serinlik olacak bir teselli yok. herkesin yaşam deneyimleri, kaderi farklı. sen yüreğini duru ve güzel tut. ateşe gelen pervaneler gibi senin yüreğini anlayıp, yanacak bir pervane nasılsa bulur bir gün seni.

inşallah, tum kalbimle bunu diliyorum nefes aldigim her an zaten. senin de mutlu olmana ve ozellikle de gecmise bakinca pismanlik duymamana cok sevindim, mutlulugun daim olsun

yanlış anlama.. sen kendini kötü hissettiğin için öyle örnekler geliyor..

inşallah, tum kalbimle bunu diliyorum nefes aldigim her an zaten. senin de mutlu olmana ve ozellikle de gecmise bakinca pismanlik duymamana cok sevindim, mutlulugun daim olsun

canim yasim senden kucuk ama seni o kadar iyi anliyorum ki. 'bekle kismetin gelir' temennilerinin ne kadar bos geldigini de. sanirim bu kismetsizlik. gecen bi kizin basligini okudum, 21 yasindayim cocugum var falan filan. yaa diyorum arkadas millet neler halletmis.... ben oturuyorum kukumav kusu gibi. kendimi ben de cok kotu hissediyorum........

kendini Ben evlenemicem yuva kuramicam diye şartlandırma.. akışına Bırak.. aşkın ne zaman geleceği hiç Belli olmaz.. kapılarını açık tut yeter.. görümcem de senin giBi.. allahım esirgesin BeBek giBi kız, 31 yasında. ama kısmetsiz.. o kadar görücüsü oluyo Bi türlü olmuyo.. odak noktanı değiştir, illa olmalı neden olmuyo diye düşününce daha da olumsuz oluyo.. olacağina inan.. güzel düşün.. 3 yıldır görümcem Bana fal Baktırır Bul artık şu prensimi der güleriz =) o prens gelecek Bigün derim.. şimdi Biriyle çıkmaya Başladı, Bu sefer Başgöz edecez inşallahh.. inşallah sen de harika Bi yuva kurarsın.. en güzel yasındasın, hiç Bişey için geç değil tam tersi şimdi tam zamanı işte.. mutluluklar..

bende senin yasina yakinm:) 40 gun once 5 yillik iliskim bitti.. iste boyle ters gidebiliyor biseyler.. bundan sonrada karsima hic birileri cikacakmis gibi gelmiyor.. yaslandim artik.. cokta kismetli sayilmam.. fiziksel guzelligimde yok o kadar.. :) simdi neyemi yaniyorum.. keskebu 5 yilimi degilde daha az suremi alsaydi..benden cok sey gitti.. yiprandim .. yapi olarak cok kolay silemiyorum biseyleri.. yeniden sevmem kimbilir ne zor olur.. ama kismet.. sosyal biride degilim.. hos sosyal olsamda burdakilerin benim yasimdaki erkekleri bile genelde evli:) sabir , boylesi daha hayirli demeki hakkimizda..

bence erkekler de eski atak hallerini yitirdi. yanlış anlaşılmasın ama kadınlar erkekleşti, erkekler de kadınlaştı gibi geliyor bana. kadının ekonomik ve sosyal özgürlük alanı genişledikçe cinsiyet özellikleri git gide birbirine karışıyor.
llk hareketin kadından gelmesini bekliyor çoğu erkek.pek çok kadın da böyle davranıyor zaten.işin kimyası da bozuldu. böyle davranamayan kadınlar git gide yalnızlaşıyor. erkekler de henüz iyice tanımadan birlikte oldukları kadınlar yüzünden işin ruhuna, sevgi boyutuna inemiyorlar. her şeyi yüzeysel yaşayıp hızla yitiriyorlar. ortalık bu tür yüzeysel ilişkiler yaşayıp benliklerini tüketenlerle dolu.
böyle bir erkeğin senin yüreğini görebilmesi çok zor zaten.

o kadar dogru ifade etmissin ki, bunlar benim de dusuncelerim. ben hep kiymet bilmiyorlar derim ve demk istedigim aynen budur... ister altin gibi bi kalbin olsun, ister yuregine sigmayan karsidakine verebilecegin kucak dolusu sevgin olsun, isteriyi anne is es olabilecek potansiyele ve sorumluk duygusuna sahip ol bunlar cogu erkek icin pek bisey ifade etmiyor...

evet canim, millet coktan aile hayatini tecrube etmis, evlilik nasil yurutulur, bi erkekle ayni evde nasil gecim olur , bebek nasil buyutulur bunlari ogrenmis hem de benden 10 yas kucuk ama ben hayalini kurmakla yetiniyorum...kusura bakma moralini bozmus gibi oldum ama malesef cok karamsarim by olayda

umut veren sozlerine tesekkur ederim...aslinda simdi evlensen tam yasindasin,olgunlassin dogru evlilik yaparsin diyorlar hep ama iste zaman sureklu akiyor...gorumcenin talibi cokmus en azindan, biri olmazsa biri mutlaka olur, biz de o da yok, guzelligimize bol iltifat sifir gorucu :)

uzuldum adina...ama iste ben kader boyle deyip rahatlatamiyorum kendimi, mutlaka bende hata vardi ki yolumu cizemedim

Gamzecim hayat herkese ayri telden caliyor
senin yasinda sayilirim ve ikinci evliligimi sigdirdim
daha gecen sene evlendim ve ancak kendimi hazir hisettim
ve inan ancak anne olmaya hazirim
iyi bir konumdasin iyi bir isin var ve sagliklisin
olmayacak diye bir sey yok sadece biraz umutsuzluklar var
evet gordugun aile tablolari sirin ve sicak geliyor ama
icini burkmasin her konumun bir zorlugu var
sen kendini hazir hissediyorsan Allahtan iyisini dile ve
yasini dert etmeden sabirli ol
olmamasi icin bir neden yok sadece dogru insan dogru zamanda
denk gelsin yeterki..
hersey gonlunce olsun umarim en yakinda icine sinen bir insanla karsilasir
ve guzel bir evliligin olur..

bir_kadin , siradan bir kadin olmadigin belli :) guzel kalbinden cikan guzel teselliler icin tesekkur. ben benim yaslarda 2.evliliklerini yapanlari gordukce ben evlenicem diyene kadar millet 2 kez evlendi derdim :) nerden buluyorsunuz bu adamlari bize de tiyo verin bari :)

ayrica bir de sunu dusunuyorum; evlememezsem cocuk sahibi olmaktan da mahrum mu kalmaliyim?neden kalayim ku, babasiz ailesiz cok zor ama cocugum olmali yasim gecmeden, tekbasina buyuturum ama o duyguyu tatmadan mezara gitmek istemiyorum ((

herşey nasip kısmettir ama biraz kısmeti zorlamak gerekir bazen.eminim görücü teklif eden vardır ama siz mi kabul etmiyorsunuz.belki tepki alacaksınız diye korkuyorsunuz o zaman işi şakaya vurun tabi diyin gülüp geçin hem çalışan bayansınız evde kalmış değilsiniz ki vardır sizinde bir nasibiniz kısmetiniz.kendinizi üzmeyin çok olsa evlendikten sonra beklemeden çocuk yaparsınız.evlenmiş olmak içinde sakın evlenmeyin.herşeyin hayırlısı olsun.Rabbim herkesin karşısına hayırlı kişiler çıkarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…