Geçen hergün üzgünüm, içim acıyor

ayrica bir de sunu dusunuyorum; evlememezsem cocuk sahibi olmaktan da mahrum mu kalmaliyim?neden kalayim ku, babasiz ailesiz cok zor ama cocugum olmali yasim gecmeden, tekbasina buyuturum ama o duyguyu tatmadan mezara gitmek istemiyorum ((

evlenmeden çocuk sahibi olmayın diyemem ama çocuk doğuracağınız adam buna değen biri olsun bari.
çünkü o bebek hep bebek olarak kalmayacak...

yok ne gorucu ne baska bisey canim zaten ben ailemle yasamiyorum...korku derken anlamadim? yine de hicbiseyden korkum yok , yanip tutusuyorum bir aile icin

canım biliyorum ne desemen boş... ama belki de senin için hayırlı olanı buydu.. belki yakında mükafatını alacaksın... valla yakınımda olsan ben sana iyi birini bulurdum.. inan çok zldüm... kimisi başındakinden bıkar.. kimisi de yanıp tutuşur aile diye... umarım tez zamanda bütün dileklerin kabul olur... bugün kandil.. allaha bol bol dua et... bence kabul olacak kandilin kutlu olsun

canim yok ben de senin moralini bozmus gibi olmusum kusura bakma:S adanali olsam incirlik hava ussunden bir amerikali ayarlardim diyorum o umutlar da yalan oldu:) insallah bu geceki dualar kabul olur....

canım birşeyi bu kadar çok isteme. bir arkadaşım da evliliği çok düşünüyordu. liseden beri düşündüğü tek şey buydu. ne mi oldu. okul biteli 9 sene oldu. dört arkadaştık. hepimiz evlendik. hiç evlenmeyi düşünmeyen ben bile evlendim. ama o arkadaşım hala bekar. bi türlü evlenemiyor. canım seni anlıyorum. yaşıtlarımın hepsi evliydi. bi ben kalmıştım ama bunu hiçbir zaman sorun yapmadım. 25 yaşındaydım. ve hayatımın aşkını bulup evlendim. evliliği düşünmüyordum. evlilik oldu. işi düşünüyordum kariyer falan diye kafayı bozmuştum ama kariyer yapamadım. yani kafaya takma. 31 yaşındasın 41 değil. hayata küsme. umarım öyle mükemmel biri karşına çıkar ki beklediğine değer. gün doğmadan neler doğar

canim yok ben de senin moralini bozmus gibi olmusum kusura bakma:S adanali olsam incirlik hava ussunden bir amerikali ayarlardim diyorum o umutlar da yalan oldu:) insallah bu geceki dualar kabul olur....

adanali America'lilarla evliler var burda,oyle ayarlamislar demekk

Allah'tan hayirlisini dileyin,bu isler nasip,kismet isi...Hakkinizda en hayirli olani versin RabBim...

yok ne gorucu ne baska bisey canim zaten ben ailemle yasamiyorum...korku derken anlamadim? yine de hicbiseyden korkum yok , yanip tutusuyorum bir aile icin

korkudan kastım görücü usulünü kabul ederseniz tepki almak konusunda.demek görücüde teklif yok yinede üzülmeyin bence sizin nasibiniz bir yerde elbet çıkacak karşınıza.çokta mutlu olacaksınız ama şimdi ne zaman kim diye düşünmeyin kendinizi yıpratmayın.garip gelecek belki size ama bereket ve nasip duaları var okuyun en azından içiniz ferahlar.bir an önce doğru erkeğin karşınıza çıkmasını diliyorum.her şeyin her zaman hayırlısı olsun.

Sakın böyle bir karamsarlığa düşme, insan hiç beklemediği bir anda doğru kişi ile karşılaşıyor ayrıca bence daha gençsin... Bende bir dönem senin duygularına kapıldım ama hepsi geçti mutluluk ona gerçekten ihtiyacı olan kişiyi mutlaka buluyor sadece inancını kaybetme ve gözlerini kör etmiş umutsuzluk yüzünden etrafında dolaşan doğru kişiyi kaçırma ... Onu aramaktan vazgeçme .. hayallerin sadece buraya yazdığın satırlarda kalmasın istiyorsan sende çaba göster dışarı çık sosyal faaliyetlerde bulun , arkdaşlarınla buluş , eski ve önemsediğin arkadaşlarını ara sana daha çok şey sayabilirim ama eminim sen kendini ve nasıl birini aradığını biliyorsun eminim onu nerde bulacağınıda derinlerde bir yerde hissediyorsun kalbini dinle :))))

öncelikle şunu söylemek isterim. artık mantıklı olan kimse erken evlenmiyor. yaşınız geç değilki. erken evlilik yapıp da mutsuz olmaktansa geç evlilik yapıp mutlu olmak iyidir. çünkü insanlar zamanla olgunlaşıyorlar. evliliğin ve çocuğun değerini anlıyorlar. bende keşke diyorum şimdi keşke daha çok düşünseymişim evlilik kararı vermeden önce. 27 yaşımda bir çocukla boşanmış olmak hele ki benim konumu okursanız bu kadar zorluğu çekmek hiç de kolay değil. sizin yerinizde olmak isteyen okadar insan vardır ki. en azından iyi bir işiniz var evinizde sizi huzursuz edecek bir kocanız yok. kendiniz kazanıp kendiniz harcıyorsunuz. şiddet yok aldatılma yok. ben de ikinci bir evlilik yaparsam ki zor güvenmek erkeklere, bende benden yaşça büyük vicdanlı biriyle evlenmek isterim ki. evliliğin ne demek olduğunu anlasın. o bahsettiğiniz arkadaşlar emin olun ki zor günlerde bir bir yok oluyorlar. çocuk konusuna da gelince evet bunun kadar muhteşem bir şey yok. ama doğru insanla olduktan sonra. çünkü kötü bir eş bebeğinde eşinde siyan olmasına neden oluyor. mutlu olun canınızı sıkmayın. siz değerlisiniz. hak ettiğiniz değeri size verecek biri elbette çıkacaktır. o bir yerlerde ve sizi beklıyordur. sabırlı olun Allah'a sığının hakkınızda hayırlısı olsun. sevgiyle kalın.

Ben de bir kiz kardes varki ellere dillere .Kimseyi begenmez egitim camiasindan isteyenlere burun kivirir.Kimini yakisikli bulmaz kimini entellektuel bulmaz,kimisini esprisiz, kimisini kel ,kimini yasi kucuk kimini cabuk bana evlenme teklif etti diye reddeder daha binlerce neden...bir ara calistigim isyerinde test etmeliyim bu adamlari... Bayanlara tavirlarini anlamalayim yani tam bir dedektif edasi tavsiyelere kulak asmaz...Haaa simdi 31yasinda bes ay evvel birisi araciligiyla tanisti. ehhh bunuda ppek begenmedi ama yaslandigimda yanimda birisi var diyebilmeliyim diyerek ki bu ne demekse benimde iknalarimla evlendi.Ama esini istedigi gibi degistirdi.Aman Allahim adam karsisinda elestirilmemek icin bi caba bi caba inanamazsin.Demek isteyince yappilirmis bakalim bu durum ne kadar devam edecek himmm?????Takmayacaksin kendi degerini kendin belirleyeceksin.Mutluluk icinde, disarda degil bir suru insan sana imrenecek disardan baktiklarin bir yalan kralligi....

gecmis olsun arkadasim...aslinda yasi buyuk olan olgun olur diye bi kural yok, yasi ilerlese de kendini buyutememis cok adam var. oyle kesin kararlar da bi ise yaramiyor, gonul kimi kabul ederse o. umarim bundan sonraki hayatinda cok mutlu olursun

tatlım bence hiç kafana takma inan ne zaman ne yaşayacagın hiç belli olmuyor mesela ben erkek arkadaşımı tanımaz ken rabbiö birden karşıma çıkardı bunlar nasip kısmet işi hem yaşın da o kdr geç değil ki lütfen üzülmeee

yeni bi gelisme oldu arkadaslar...bi tanidik vasitasiyla biriyle tanistirildim...kisaca nasil biri oldugunu ozetliyorum ve yorumlarinizi bekliyorum...36 yasindaymis, acik ogretim okumus, 6 sene kiz arkadasiyla birlikte ayni evde yasamislar, sonra bitmis, dini bir yonu yokmus yani dini inanci yok...

ben de 80 dogumluyum, bilgisayar muhendisiyim ve cok cok dindar olmasam da inancim vardir

Son düzenleme:
Güzel bir gelişme,hayırlısı olsun:) Yaşı yaşına uygun,öğrenimi çok uygun değil,gerçi işini yazmamışsın.Bu arada hoşlanıp hoşlanmadığını da yazmamışsın :)
Neyse asıl din konusuna takıldım.Dini inancı hiç mi yokmuş ? Ne bileyim,bayramdır,kandildir,cenaze namazıdır bilmez miymiş ? Bebek konusunda hassas olduğun için söylemek zorundayım,çocuk yetiştirirken sorun yaşayabilirsiniz.Sen temel bazı bilgiler vermek istersen,o ne gerek var diyebilir.Hatta inanç aşılama,büyüyünce kendi karar versin diyebilir.Nüfus cüzdanına din yazmayalım diyenler oluyormuş,şimdiki kanun nasıl bilmiyorum.Ben olsam pek sıcak bakmazdım.

bulusmadan once cok ovmuslerdi ama inancsiz biriyle ben yapamam , yani yine olmadi olsa sasardim zaten, o beni cok begendi ama benim icime sinmeyince olmuyor iste, hem 6 sene bi kizla ayni yastiga baskoymus birini tenim almaz gibi geliyor

Canım bende 30 yaşımda evlendim 31 ve 35 yaşımdada çocuklarımı doğurdum yani olmaz bişey değil.kader ...ama şuda varki eşimle karşılaşana kadar hiç bir erkeğe adım atmadım mesafeli durmuştum ama kısmet demekki onunla karşılaştığımda tüm tabularımı unuttum :)
Yanlız şunuda söyliyim yanlızca biri olsun diye düşünüp alelacele karar verme..Enazından içinde Allah inancı Allah korkusu olsun be güzelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…