Geçen hergün üzgünüm, içim acıyor

bulusmadan once cok ovmuslerdi ama inancsiz biriyle ben yapamam , yani yine olmadi olsa sasardim zaten, o beni cok begendi ama benim icime sinmeyince olmuyor iste, hem 6 sene bi kizla ayni yastiga baskoymus birini tenim almaz gibi geliyor

canim cok dogru yapmissin. vazgecme, illa ki bulacaksin, bulacagiz bi gun.

canim cok dogru yapmissin. vazgecme, illa ki bulacaksin, bulacagiz bi gun.

birini tanidigimda olup olamayacagina dakkasinda karar verebiliyorum yani bu insani tanimaya zaman ayirmali miyim yoksa zaman harcamaya degmez mi, sonu belli mi? bunu tespit etmem icin o insanla yarim saat konusmam yeterli

bugun umidim vardi ama bugun bi kezdaha anladim ki isim cokcok zor yani oyle guzel bir insan denkgelecek ki iste bu diyecegim , bu cok zor ayrica o guzel insanlar coktan kapilmis

seni o kadar iyi anliyorum ki. sanirim sen de benim gibi mukemmeliyetcisin. ya da en ufak bi seyden hemen soguyabiliyosun diyelim. o yuzden bizim bulmamiz zor zaten.. kriterlerimizi dusurmek de bize gore degil. simdi kelin ilaci misali, sana bir sey de diyemiyorum ki senle tamamen ayni durumdayim. bugun cocuklar duymasini izledim tamam komedi dizisi ama, kiz, nisanlisi facebook'tan bi kizin arkadaslik teklifini kabul etti diye nisani atti. ay dedim ben bir tane bulamamisken millet ne kadar ufak seylerden ayriliyor:)

yok canim ya mukemmelliyeycilik degil ki bu, dini hicbir inanci yokmus adamin, ustelik bana karsimdakinin de benle ayni gorusu paylasmasini isterim dedi...yani ufak seyleri dert etmis degilim

Ben bu sorunu basit bulmuyorum 31 yaşındasınız geç kalmış değilsiniz ama bence tam vakti.
Hayat bir bütün evlilik,iş,çocuk,arkadaşlar hepsi birarada olunca mutlu oluyor insan.
Evlilik için iki yol var.Ya kısmeti beklemek yada kısmeti aramak.
Eş konu komşu iş arkadaşları yada yeni katılınaak bir sosyal aktivite hepsi vesile olabilir.
Aile büyüklerinize söyleyin aracılık etsinler.

yok canim ya mukemmelliyeycilik degil ki bu, dini hicbir inanci yokmus adamin, ustelik bana karsimdakinin de benle ayni gorusu paylasmasini isterim dedi...yani ufak seyleri dert etmis degilim

hmm inancinin ayni olcude olmasi cok onemli tabii. hem kimse alinmasin ama sen bilgisayar muhendisiymissin, o acikogretim mezunuymus, kadin daha egitimliyse erkek mutlaka ariza cikarior. yani uzulme canim onun olmadigina

yok hic uzulmedim canim. zaten kendisi beni gordugunde 85 li falan sanmis, aa bu kiz cok kucuk demis icinden, sonra muh falan oldugumu ogrenince kendisi de olmayacagini anladi oyle bi tavri vardi

isin masa basi mi gezmeli bi is mi bilemiyorum ama gezmeli olmasi da sansini arttirir bence...

masa basi
ama ben hic evlenemicem gibi gozukuyor, dengim ve ayni zamanda iyi bi insan cikmasi hem de hala evlenmemis olmasi bi mucize olur sanirim

niye canim boyle dusunmememiz lazim aslinda olumsuzluklar hep olumsuzluklari cekiyormus kizlarla gununu gun ettigi icin bi sure sonra cevresinde evlenilecek kadin bulamayan erkek cok diye dusunuyorum..

merhaba arkadaslar, bende yine yeni haberler var, bu sefer bir arkadas araciligi ile biriyle tanistim...bu ara memlekette oldugumdan 2 tanisma ustuste geldi, konumu takip edenler bilur. bu seferkini de ozetleyeyim , yorumlarinizi bekliyorum...

79 dogumlu, insaat muhendisi, 3 senedir calisiyormus. karakterini tabi 1 saatlik gorusmeyle cok fazla cozemedim ama cok zeki biri gibi gormedim iste ortalama...bir kardesi doktor, biri bilg muhendisiymis, onun disinda iyi birine benziyor. yalniz icime sinmeyen bikac sey var ; birincisi alkol arada sirada aliyormus, bir de boyu cok uzun, 1.90 falan vardir ve zayif, benim boy 1.65.

boyle iste arkadaslar, yorumlarinizi bekliyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Aynı dert benim de başımda. Yaşlarımız da aynı ve herkesin günlük hayatında yaşadığı basit olayları hayatım boyunca yaşayamacakmışım gibi hissetmekten, nerede hata yaptım yapıyorum diye düşünmekten yorgun düştüm. Kimsenin kişiliğimle, yaşam biçimimle veya ne bileyim akla gelebilecek herhangi bir özelliğimle ilgili olumsuz bir şey düşünmesi bile söz konusu değilken, ben kendimden ve insanlardan memnunken, hayatı bu kadar seviyorken, sosyal ve kendine güvenli biri olmama rağmen evliliği başaramıyor olmak beni derinden üzüyor. Habgi sebeb sarılsam 2 gün sonra gene başa dönüyorum ve artık kendimden, düşüncelerimden kurtulmak bu zinciri bir şekilde kırmak istiyorum. Ama nasıl bir trlü yolunu bulamıyorum. Her şey güzel olacak bu sefer mucizevi şekilde gelişiyor her şey derkeen hoop bakıyorum ben gene yapayalnızım.

hayırlısı olsun umarım Allah mutlu bir yuva kurmayı nasib etsin

Hep söylenen birşey diyeceğim ama ''geç olsun güç olmasın.''
Buradan söylemesi kolay farkındayım ama oluruna bırakak en doğrusu.Birşeyi çok isteriz çok üstüne düşeriz ama olmaz.
Annemi örnek göstereyim.:) 37 yaşında evlenip 40 yaşında bebeğini kucağına almış düşünün..Allah'a şükür huzurlu,mutlu yaşayıp gidiyoruz..
Hakkınızda hayırlısı..

noldu son tanısma cok merak ettım ,sonuncu tanıstıgın senın ıcın daha ıdeal gıbı geldı

hayırlısı olsun canım.. boya posa takılma derim, uzun boylu erkek ne güzel işte, pantolon değil ki uzun kısa diye dert edesin huyu suyu güzel olsun iyi bir eş olabilecek potansiyel varsa anlaşılır bi süre içinde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…