bulusmadan once cok ovmuslerdi ama inancsiz biriyle ben yapamam , yani yine olmadiolsa sasardim zaten, o beni cok begendi ama benim icime sinmeyince olmuyor iste, hem 6 sene bi kizla ayni yastiga baskoymus birini tenim almaz gibi geliyor
canim cok dogru yapmissin. vazgecme, illa ki bulacaksin, bulacagiz bi gun.
birini tanidigimda olup olamayacagina dakkasinda karar verebiliyorum yani bu insani tanimaya zaman ayirmali miyim yoksa zaman harcamaya degmez mi, sonu belli mi? bunu tespit etmem icin o insanla yarim saat konusmam yeterli
bugun umidim vardi ama bugun bi kezdaha anladim ki isim cokcok zor yani oyle guzel bir insan denkgelecek ki iste bu diyecegim , bu cok zor ayrica o guzel insanlar coktan kapilmis
seni o kadar iyi anliyorum ki. sanirim sen de benim gibi mukemmeliyetcisin. ya da en ufak bi seyden hemen soguyabiliyosun diyelim. o yuzden bizim bulmamiz zor zaten.. kriterlerimizi dusurmek de bize gore degil. simdi kelin ilaci misali, sana bir sey de diyemiyorum ki senle tamamen ayni durumdayim. bugun cocuklar duymasini izledim tamam komedi dizisi ama, kiz, nisanlisi facebook'tan bi kizin arkadaslik teklifini kabul etti diye nisani atti. ay dedim ben bir tane bulamamisken millet ne kadar ufak seylerden ayriliyor:)
yok canim ya mukemmelliyeycilik degil ki bu, dini hicbir inanci yokmus adamin, ustelik bana karsimdakinin de benle ayni gorusu paylasmasini isterim dedi...yani ufak seyleri dert etmis degilim
canim cok dogru yapmissin. vazgecme, illa ki bulacaksin, bulacagiz bi gun.
yok hic uzulmedim canim. zaten kendisi beni gordugunde 85 li falan sanmis, aa bu kiz cok kucuk demis icinden, sonra muh falan oldugumu ogrenince kendisi de olmayacagini anladi oyle bi tavri vardi
isin masa basi mi gezmeli bi is mi bilemiyorum ama gezmeli olmasi da sansini arttirir bence...
masa basi
ama ben hic evlenemicem gibi gozukuyor, dengim ve ayni zamanda iyi bi insan cikmasi hem de hala evlenmemis olmasi bi mucize olur sanirim
isin masa basi mi gezmeli bi is mi bilemiyorum ama gezmeli olmasi da sansini arttirir bence...
merhaba arkadaslar, bende yine yeni haberler var, bu sefer bir arkadas araciligi ile biriyle tanistim...bu ara memlekette oldugumdan 2 tanisma ustuste geldi, konumu takip edenler bilur. bu seferkini de ozetleyeyim , yorumlarinizi bekliyorum...
79 dogumlu, insaat muhendisi, 3 senedir calisiyormus. karakterini tabi 1 saatlik gorusmeyle cok fazla cozemedim ama cok zeki biri gibi gormedim iste ortalama...bir kardesi doktor, biri bilg muhendisiymis, onun disinda iyi birine benziyor. yalniz icime sinmeyen bikac sey var ; birincisi alkol arada sirada aliyormus, bir de boyu cok uzun, 1.90 falan vardir ve zayif, benim boy 1.65.
boyle iste arkadaslar, yorumlarinizi bekliyorum
merhaba, aslinda bu konuyu acmayacaktim cunku kim ne derse desin bana caresi olmayacak biliyorum...ama bugunlerde daha da uzgunum,sadece paylasmak istedim. 31 yasindayim, guzel bir meslegim ve isim var, hem huy hem de dis gorunus olarak ta begenilen biriyim ama sorun su ki hayatimda kimse yok uzun suredir. su hayattaki en buyuk ve tek istegim bir aile kurabilmek ama ne kadar zormus...bunu sanki tum hucrelerimle istiyorum ama inatla kader bu istegimi bana vermiyor. her yil dogumgunum geldiginde sanki bir izdirap,gecip giden yillara oyle aciyorum ki...esiyle cocuguyla birlikte olanlari gordukce ne kadar sansli olduklarini dusunuyorum,burda da onlarin dertlerini okudukca bazen bosuna herseyi kafaya taktiklarini..cunku aile kuramamis benim gibiler icin sizin onlarin elinde olanlar birer lutuf...tabi kotu olaylar haric.
yalnizlik cok zor, belli bir yastan sonra biyere gidecek arkadas dahi bulamiyorsun,herkes evli ve ona gore bir cevre olusturuyor, ailecek gorusulen dostlar,esinin akrabalari,komsular,cocugun arkadaslarinin aileleri vs.
anne olma duygusunu tatmak isterdim, mis gibi kokan yumusacik teni koklamak...esimle ayni hayati paylasmak isterdim, yapayalniz gecelerden,yapayalniz aksamlardan,tek basina yedigim yemeklerden kurtulup iki cift laf etmek isterdim eve geldigimde. eve gelirken ekmek al demek isterdim... bunlar bile bana luks
istedikce olmuyor iste( en cok ta evlenenedigim icin hicbi zaman anne olamamak korkutuyor beni, cok uzgunum
merhaba arkadaslar, bende yine yeni haberler var, bu sefer bir arkadas araciligi ile biriyle tanistim...bu ara memlekette oldugumdan 2 tanisma ustuste geldi, konumu takip edenler bilur. bu seferkini de ozetleyeyim , yorumlarinizi bekliyorum...
79 dogumlu, insaat muhendisi, 3 senedir calisiyormus. karakterini tabi 1 saatlik gorusmeyle cok fazla cozemedim ama cok zeki biri gibi gormedim iste ortalama...bir kardesi doktor, biri bilg muhendisiymis, onun disinda iyi birine benziyor. yalniz icime sinmeyen bikac sey var ; birincisi alkol arada sirada aliyormus, bir de boyu cok uzun, 1.90 falan vardir ve zayif, benim boy 1.65.
boyle iste arkadaslar, yorumlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?