Gecenin bu saatinde yardımınız gerekli 🙏🏻

Bende aynen böyle düşünüyorum tam olarak :) çok teşekkür ederiim, çok sağolun

Bencede annen haklı tecrübelerime dayanarak şimdiki aklım olsa asla isteme vs olmadan ailesiyle görüşmezdim.
İlerde zaten bol bol görüşeceksin hepsiyle başta kurulan samimiyet daha sonra pişmanlık sebebi olabiliyor.
Yinede karar senin şu an gitmek için çok istekli olmanı da anlayabiliyorum

İnsanlarla çok mıç mıç olmayı bende sevmem, kaldı ki yapımda yoktur kesinlikle :) istesemde olamam. Oraya gitmem demek benim sevdiğim kişiyi sevip saydığım içindir en azından bu stresli günlerinde birazda olsa yüzünü güldürebilmek adına :) şöyle düşünün yarın ailesiyle son kez görüşmüş olucam. Birdaha 6 ay boyunca zaten hiçbir şekilde görüşmem söz konusu değil özel günlerde telefon ile görüşmek dışında. İstekliyim ama kendim için değil inanın sevdiğim adam için :)

Herşey gönlünüzce olsun o zaman

Şu meşhur ‘anne olunca anlarsın’ lafı belirdi birden bire :)
Yok bunu evlenene kadar annesini hiç dinlememiş biri söylüyor hiç dinlemezdim annem herşeyi çok ayrıntılı düşünür saçma gelirdi ama şimdi dönüp bakınca herşeyde çok haklıymış düşün ben değil eşim bile böyle düşünüyor annem hayır diyorsa vardır bir hikmet diyoruz

Anneniz haklı gitmeyin. Çok mantıklı düsünüyor. Daha nisan söz bisey yok ortada. İsteğinizi tahmin edebiliyorum da meraklısıymıs gibi görünüm oluyor burdan bakınca. İlla o yemekte olmak zorunda degilsiniz. Basbasa yemek yiyebilirsiniz.

Kesinlikle anneniz haklı kötü bir şey olacağından değil elbette ama sözlünüzün ailesini tam olarak tanımıyorsunuz ve ne yazıkki evlenince aileler biraz gerilsin hemen bunlar gün yüzüne çıkıyor bir arkadaşımın kaynanası hala söyleniyor mesela daha evlenmeden evime geldi bilmem ne ben bekarken annemde beni yollamamıştı çok üzülmüştüm ama şimdi hak veriyorum

Annelerimiz daha hassas düşünür ve asla sizin kötülüğünü için söylememiş, bizim toplumda oluşabilecek olumsuzluklada karşı temkinli olmanızı istiyor, ailenizle tanışmış karşı aileninde haberi var yani bir nevi artık sözler verilmiş gibi, ben olsam akşam giderdim ama çok kalmazdım, ama ailesiyle askere bırakmaya gitmezdim, yolcu ederdim evime dönerdim, tercih sizin ama

Yemegıne gıt ama bırakmaya gitme ailesiyle gıtsin. şimdıden cok yuz goz olma. Sen iyilik olsun dersin ama onlar kim bilir ne dusunurler gorduk yasadık bizzat. Sana tavsiye nişanlına kıyamayıpta Nisan dugun sürecinde hıc birsey den taviz verme. Bu devirde uyumlu insanın kıymeti yok . Hersey gonlünce olsun.

Yok zaten bırakma konusu kapandı onda ısrarcı davranmadım binevi haklı gördüğümden. En azından yemeğinde bulunayım diyorum o yüzden :) çok teşekkür ederim çok sağolun

Bırakmaya gitmicem zaten o konu kapandı :) örnek vermek için söyledim onu yani durmam gereken yerde zaten duruyorum bari bu içimde kalmasın anlamında. Gelişmeleri mutlaka bildiricem :)

Eşimle sevgiliyken aileler biliyorken ama kimse tanismamisken bir gün gel annemlerle seni tanıştırayım yengemler var demişti hepsiyle tanisirsin dedi. Bı tereddüt ettim gitsem mi gitmesem mi diye. 5 10 dk. İyiki de gitmemişim. Şu an küs falan değiliz ama iyiki gitmemişim meğer bana laf edebilecek potansiyel varmış.. ama ilk başlarda insan bilemiyor yasanmisliklar artınca bazı şeyler oluyor..

giderdim bundan dolayi bana laf söyleyeceklere cevabini verirdim.Kendi istediklerinizin arkasinda durun.Sürekli elalem ne der diye yasamak cok zor.

Gece yatıya falan kalınmayacak, gündüz evde buluşulup uğurlama gibi bir şey yapılacak anladığım kadarıyla, hem ailesi teslim etmeye götürecek ona da çağırılmışsınız, ben olsam giderdim, ailesi ile tanıışmadıysam ve ailesi çağırmadıysa o zaman teredüt ederdim belki o konuda anneniz haklı olabilir ama siz de zaten sanırım evdeki toplantıya gitmek istiyorsunuz. Annenizi çiğnemeden rızasını alarak bunu yapmaya çalışın. babanızla konuşun babanız ikna etsin; bu çağda gereksiz bir düşünce annenizinki.

Maalesef babamın ikna etmesi gibi bir durum yok çünkü annemle babam konuşmuyorlar :) bu yüzden iş bana düşüyor bi babama bi anneme ayrı ayrı. Bencede çok gereksiz ve yersiz oldu başka zaman yapsa bu kadar üstünde durmam ama işin içine askerlik gibi hassas birsey girince gitmezsem sanki onu üzgün göndericekmisim gibi geliyor.

giderdim bundan dolayi bana laf söyleyeceklere cevabini verirdim.Kendi istediklerinizin arkasinda durun.Sürekli elalem ne der diye yasamak cok zor.
Çok haklısınız. İşin içinde annem olmasa zaten diğer kimse umrumda olmaz ama zaten sanırım annemde biraz çevre etkisinde kaldığından dolayı bu kararda.

Annenize duygu sömürüsü yapın o zaman ne bileyim, az kalacağım falan diyin; bir orta yol bulun ama gitmezseniz içinize sinmeyecek biliyorum hem istiyorsunuz gitmelisiniz bence anneyi duygu sömürüsü ile ikna edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…