Gecenin bu saatinde yardımınız gerekli 🙏🏻

Baban izin vermiş işte, annene babam izin verdi dersin

Baban git demis. Lafinin üzerine laf söylemez heralde bizde öyledir. Annemin izin vermediğinde babama sorardim git dediğinde annemi takmazdim,sonuçta evin reisi babadir. Ben olsam giderim. Teslim etmeyede yemin toreninede giderim.

Hayır benim anlamadığım gitme diyen kişiler kaynanasiyla nerede tanıştı acaba kafede mi ben eşimin evine gitmiştim tanışmak için hatta tüm sülalesini amcasının oğlunun düğününde gördüm babanda izin vermiş git bence

Bekarken Anneme biryere gideceğim zaman gidiyim mi diye sorarsam gitme derdi.sormaz da anne ben gidiyorum dersem hiç birşey demezdi deneyin derim

Bazen diyorum Türkiye insanlar yüzünden hic gelismicek. Avrupa bunları asali asırlar oldu. Yani annen olabilir düşüncesine saygım var da babanla görüşmeye gelmişler de senin sevdiğin adamı asker gününde yanında olmak mi tuhaf. ya düşünsene herkes etrafında olacak ve sen olmoycaksin kesinlikle annemle oturur bidaha mantiklica konuşur ve giderdim... Bunun agirlikla hic bir alakası yok sen ilerleyen zamanlarda ağırlığını korumak istiyorsan aileden gördüğün saygı sevgi ile bu ağırlığa ulaşırsın hic merak etme

Ben yerinde olsam 2 davete de giderdim.Ama şunu unutma anneler bir şeye hayır dediyse haklıdır.Ben dinlemedım annemi ama sen dinle .

Kızım git tabi yaa, neyin çekincesi bu sanki notere gidip mal varlığını vereceksin. Bu normal bişey. Büyütülmüş bir konu bence.

canım ben giderdim ama ya annenin triplerini göze al ya da daha sonra sözlünün ziyaretine git :) şahsen benim annem çok triplidir zor çekiyorum :)

Bence gitmelisin zaten evlilik kararı alınmış aileler bilir gitmezsen aa bak gelmedi bide evlenecegiz diyor derler
Giderdm karısı olucam artk her yerdee bulunurdum..
soz falan nisan takilsaydi evet dogru git ama simdilik gitmebiz ilerde ayaginiza sikmaniz almanina geliyor
git bence:) uğurla sevdiğini ne güzel işte.) orada olmaman büyük eksiklik olur onun da içinde ukte... bağlarınızı derinleştirmenizde bir zarar görmüyorum...
yüzüne vurulacak bir ayıp yok ki ortada?
e ona izin verdilerse buna niye izin vermiyorlar
bilmiyorum ya bence gitmemek absürt hatta tam tersi düşünüyrum
erkek olsam sevdiğim uğurlasın beni isterdim açıkçası
Bence gidin. Nişanlı olmasanız bile sevgili olarak o yemekte olmayı hakediyorsunuz.
Sevgilinizde o yemekte olmanızı ister.
22 yaş evlilik için erken şahsen ben izin vermezdim
annemi dinlerdim son vedalasmayi ikiniz bas basada bir cafede falan yapabilirsiniz
farzetki olmadi evlenmediniz bir sorun cikti evlenmeden evlerine girmis cikmis muamelesi goreceksin
Önceden uğurla hediye ver ama gitme .Anneni dinle
Nişanlın olsanız tamam ama şu an için erken. İlk kutlamaya kısa da olsa katılın ama teslime gitmeyin
Kesinlikle katılıyorum. Ennn ufak görünen bir konuda bile ne zaman annemi dinlemediysem sonrasında hep hep hep pişman olmuşumdur.
Ortada fol yok yumurta yok, ben gitmezdim.
Gitme bence ben nişanlı olduğum halde kaynanamla biraz atismada geliyor dun lafı yapıldı yinede siz bilirsiniz
Aynen sizin gibi düşünüyorun tabiki yok ama evlilik denen kurumda işler biraz farklı ceryan ediyo yaşamak lazım diyelim
Anneniz haklı. Gitmeyin. Resmiyete dökülmeden aile içine girmeyin
Gitmezsen kendini ağırdan almış değil de kendini geri çekmiş olursun. Ben olsam giderdim.
annenin sözünü dinle derim. Annen daha adı konmamış bir ilişkiden daha önemli
Evine git bence uğurlamak için. Ama Edirneye kadar gitmene gerek yok ben olsam gitmezdim.
sizin sevgili olmanızdan haberi yok heralde annenizin :)
Gitmelisin 5 yıldır taniyorsun zaten bundan sonra adam senin hakkında nasıl kötü bişey düşünebilir ki
Baban izin vermiş işte, annene babam izin verdi dersin
Baban git demis. Lafinin üzerine laf söylemez heralde bizde öyledir. Annemin izin vermediğinde babama sorardim git dediğinde annemi takmazdim,sonuçta evin reisi babadir. Ben olsam giderim. Teslim etmeyede yemin toreninede giderim.
Bekarken Anneme biryere gideceğim zaman gidiyim mi diye sorarsam gitme derdi.sormaz da anne ben gidiyorum dersem hiç birşey demezdi deneyin derim
Annenin dediğini yap
Ben yerinde olsam 2 davete de giderdim.Ama şunu unutma anneler bir şeye hayır dediyse haklıdır.Ben dinlemedım annemi ama sen dinle .
Kızım git tabi yaa, neyin çekincesi bu sanki notere gidip mal varlığını vereceksin. Bu normal bişey. Büyütülmüş bir konu bence.
canım ben giderdim ama ya annenin triplerini göze al ya da daha sonra sözlünün ziyaretine git :) şahsen benim annem çok triplidir zor çekiyorum :)
Önerileriniz, fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim Birkaç gündür askerle son günlerimiz olduğu için giripte haber vermeye bir türlü fırsatım olmadı. Sonuç olarak gittim :) Annemin suratı pazar gününden beri asık. Askerim bugün gitti moralimin bozuk olduğunu gördüğü halde annemin umrunda dahi olmadı. İyi ki de gitmişim pişman değilim içimde çok büyük ukte kalırdı. Hele ki bugün ki üzüntüden sonra içime çok dert olurdu. Hepinize öpücüükk

Canım yaşın çok küçük. Ne alakası var niye gideceksin. Annen haklı. Ağırdan al ailesine karşı. Yarın en ufak lafta sen geldin ama biz namusluyuz kızımızı göndermezdik derler. Bu laf ta ömür boyu yut yutabilirsen. Arkadaşımın başına geldi. Bu lafa benzer söylediler. Onun da annesi gitme dedi. Simdi gittiğine çok pişman. Gitme

Allah kavuştursun tez zamanda gitsin sapasağlam gelsin inşallah İyi yapmışsın her zaman kalbinin sesini dinle

Teşekkür ederim ama bi üst yorumda belirttiğim gibi ‘gittim’ :) pazar günüydü zaten olay. Herkesin düşüncesi kendine kalmış kim hakkımda ne düşünürse Rabbim bin katını versin der, Allaha havale ederim Çokta memnun kaldılar. Ananesinin, babaannesinin ‘sen bizim oğlumuzu mutlu ettin Allahta seni mutlu etsin’ demesi bile yeterdi herşeye. İyiki gittim bu yüzden

Güle güle gitsin, güle güle dönsün.

Allah kavuştursun sizi de ailesini de.

Ahh kader yoldaşı oldık hee benimde canım askerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…