Gecenin bu saatinde yardımınız gerekli 🙏🏻

elin oglu icin anneni kirmaya degmez, bak sana bunu ben diyorum ben :)) kocamla en iyiyim diyen bile bunu demesi gerekir bu durumda. gitmesen nolcak, olcen mi?

Ahh kader yoldaşı oldık hee benimde canım askerde
Yaaa Allah kavuştursuun benimki daha çok taze sudan çıkmış balık gibiyim Rabbim önce onlara, sonrada bize kolaylık versiin su gibi gelip, geçsin günler her nekadar şuan hiç geçmicek gibi gelsede

elin oglu icin anneni kirmaya degmez, bak sana bunu ben diyorum ben :)) kocamla en iyiyim diyen bile bunu demesi gerekir bu durumda. gitmesen nolcak, olcen mi?
Teşekkür ederim Olay pazar günüydü ve gittim. Ölmezdim elbette ama çok üzülürdüm, üzülürdük. Bugün o kadar sorgulamaya fırsatım oldu ki kendimi. İyiki gitmişim dedim hatta. Bu koca boşluğun içine birde onu sığdıramazdım.

Ok simdi iyiki dediklerine binkac sene sonra keske demezsin insallah:)

Ok simdi iyiki dediklerine binkac sene sonra keske demezsin insallah:)
Hayat ne gösterir bilemeyiz. Ama siz hayata ne verirseniz, hayatta size onu verir. Bu kadar karamsar olmayın :) elbette ki tecrübeleriniz, yaşanmışlıklarınıza dayanarak böyle söylüyorsunuzdur eminim ama herkes aynı şeyi yaşıcak diye bir kural yok. Yada illa da ben oraya gittim diye yaşamış olmıcam o kötü şeyleri yaşanıcağı varsa elbet yaşanıcak. Yaşım küçük olabilir ama emin olun tecrübelerim büyük ben beni neyin iyiye neyin kötüye sürükleyeceğini görebiliyorum. Rabbim iyilerle karşılaştırsın yeter ki, kalp güzelliği vicdan rahatlığı versin

Ah yavrum hayata ne versek onu alsaydik biz niye boyle olduk umarim sen hakli cikarsin kucuk kiz

ınsan sozlusunun asker yemegıne nıye gıtmesın yahu
bu analar da bır alem
eskıden dırek gerdek gecesınde esler bırbırını gorurmus oldu olacak
zaman degıstı bıraz rahat olun artık.

Ozamanlar esimle sevgiliyken her cagirdigi yere yaninda olurdum dogum günleri ablasinin kardesinin herseyin. Ve inaninki bu ilerde yüze vuruluyor. Iki defa düsünün anneniz pek haksiz sayilmaz.

kızlar esınızle sevgılı degılmıydınız severek evlendınız e sevgılıyken gorusulur
bunu ılerde yuzunuze ne dıye vuruyorlar onu anlamadım yuzunuze vuracak tıynıyette bır ınsanla zaten evlenmeyın yemege cıkmanın dogum gunune gıtmenın nesı kotu allah askına

Anneni dinle derim benim halamın gelininide davet etmişlerdi o dönem evlendikten sonra bizden çıkmıyordu ta askeriyeye kadar pesimizdeydi diye laf yaptılar insanların sagi soluna belli olmaz sevgilinle ayri görüş vedalas

Ben olsam teslim etmeye bile giderdim ailesiyle. Ne var ki bunda?

Ailesi ileride laf etse ne olacak yani sanki kötü bir şey mi yapmış oldum. Ay götüm der geçerim

Çok güzel de. Gülüm bütün siteyi etiketleseydin in in bitmiyo. Bu arada anneni boşver babana bak sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…