• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin sessizliğinde boğulacağım

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Eşim az önce uyumak için yatak odasına gitti bende çamaşırların makineden çıkmasını bekliyordum. Bir baktım telefonla uğraşıyor 25 dk oldu yatmaya gideli uyudu sandım. Sessiz sessiz oda kapısı açıyorum bide .. Ne yapıyorsun dedim kafamı uzattım telefonuna bi iddia sitesinde kupon hazırlıyor. İddia mi oynuyorsun neden yapıyorsun dedim bu sefer kesin gelecek dedi anlamadım bu sefer mi dedim aldım telefonu kurcala kurcala sayfaya baktım yatırılan paralara 1 aydır 800 liralık kupon yapmış adam iddia bağımlısı çıktı zaten bişey demedim yapma diyebildim sadece gelmemiş zaten kuponları hep kaybetti kaybetti 50 100 atmış durmuş. Burda ki konularda çok okuduk okuyoruz kumar yüzünden yuvası yıkılanları ben nasıl bunun elinden alacağım bu şeyi
Üstüne birde bugün beni kursa yazdır sertifika alacağım dedim ohh hayat sana güzel ekmek elden su gölden dedi böyle gülerek benim 450 lira sertifika paramı laf etti :( ne yapmalıyım sizce ..

Kötü bir alışkanlık
Bilmiyorum nasıl bıraktırılır

ah kelin ilaci olsa. babami vaz gecirirdim. adama yapmadigim kalmadi. esim bile tehdit ediyor artik. torununu göstermem. oraya gitcene gel torununa diye... yok yok yok

Kötü bir alışkanlık
Bilmiyorum nasıl bıraktırılır
Hiç sorunlarımız yoktu oysa elle tutulur ben öyle sanıyormuşum böyle güvenimi kırdı sanki her söylediği yalan gibi geliyor

Oturun konuşun
Evinizin rızkını çöpe atmasın

Hiç bilmediğim bi şey Nası bıraktırılır.. umarım çaresini bulursun
Söyledim parayı ben kazanmıyormuyum hem ben önceden hep tutturuyordum dedi ben de iyi de artık tutmuyor hem o para helal mi dedim bak oynama alışkanlık olur dedim benim ki alışkanlık değil istesem bırakırım diyor 800 liraları çöpe atarak mı bırakacaksın dedim bari 3-5 liralık oyna dedim neyse uyucam dedi tartışma çıksın istemedim geriliyorum böyle tartışmalarda hiç yapım değil

Söyledim parayı ben kazanmıyormuyum hem ben önceden hep tutturuyordum dedi ben de iyi de artık tutmuyor hem o para helal mi dedim bak oynama alışkanlık olur dedim benim ki alışkanlık değil istesem bırakırım diyor 800 liraları çöpe atarak mı bırakacaksın dedim bari 3-5 liralık oyna dedim neyse uyucam dedi tartışma çıksın istemedim geriliyorum böyle tartışmalarda hiç yapım değil

Kimden korkar
Konuyu anlatacağını söyle
K.pederin mesela ?

Hiç sorunlarımız yoktu oysa elle tutulur ben öyle sanıyormuşum böyle güvenimi kırdı sanki her söylediği yalan gibi geliyor

a bak aklima ne geldi. benim esim cok alisveris yapardi eskiden gerekli gereksiz internet den nolcakki kac paraki. sonra birde cok esyam var diye sürekli sag sola hediye ederdi, yeni seyleri. bende birgün bütün fisleri son 4 senenim tek tek hesapladim. tabi hayir diyemicek bankadan dökümleri cikardim. tabi bi araba parasi cikinca ortaya bizimkinin akli durdu. artik bütün hesap kart benim elimde ben onaylamadan birsey alamiyor. sende gözünü korkutsan, gelecegimiz ailemiz evimiz diye...

Kimden korkar
Konuyu anlatacağını söyle
K.pederin mesela ?

a bak aklima ne geldi. benim esim cok alisveris yapardi eskiden gerekli gereksiz internet den nolcakki kac paraki. sonra birde cok esyam var diye sürekli sag sola hediye ederdi, yeni seyleri. bende birgün bütün fisleri son 4 senenim tek tek hesapladim. tabi hayir diyemicek bankadan dökümleri cikardim. tabi bi araba parasi cikinca ortaya bizimkinin akli durdu. artik bütün hesap kart benim elimde ben onaylamadan birsey alamiyor. sende gözünü korkutsan, gelecegimiz ailemiz evimiz diye...
Dediğinizi yarın yapacağım
Kayınpeder oğluşlarına laf edemez

Kızıp laf edersen gizli oynar yine oynar bu işlerde biraz hırs oluyor umarım en yakın zamanda vazgeçer.

H HarleyyQuinn hayatını yazsan roman olur kız.

Benden sana bir arkadaş tavsıyesi .
Diğer konularınıda biliyoruz. Sen bu adamdan memnun değilsin . Gel iş iş ten geçmeden çoluk çocuga karışmadan sen bu adamı BOŞA.

Yatırımlık borca sok. Ev araba gibi. İddiaya yatıracak parası kalmasın.

Başka türlü nasıl bıraktırılır bilmem. Şunu icat edeni Allah bildiği gibi yapsın inşallah..

Kızıp laf edersen gizli oynar yine oynar bu işlerde biraz hırs oluyor umarım en yakın zamanda vazgeçer.

H HarleyyQuinn hayatını yazsan roman olur kız.

Benden sana bir arkadaş tavsıyesi .
Diğer konularınıda biliyoruz. Sen bu adamdan memnun değilsin . Gel iş iş ten geçmeden çoluk çocuga karışmadan sen bu adamı BOŞA.

Yatırımlık borca sok. Ev araba gibi. İddiaya yatıracak parası kalmasın.

Başka türlü nasıl bıraktırılır bilmem. Şunu icat edeni Allah bildiği gibi yapsın inşallah..
Ortak hesap açtırdım bugün gelcek ay maaşını oraya yatıracaklar artık en azından bunu hallettim.
Eşimi seviyorum kötü biri değil ama iyi biri de değil.
Ne yapsam bilmiyorum kavgacı yapım yok ne kayınvalideye ne eşime şöyle kendimi savunamıyorum aslında biraz dişimi göstersem herkes susarda

Back
X