- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
Eşim az önce uyumak için yatak odasına gitti bende çamaşırların makineden çıkmasını bekliyordum. Bir baktım telefonla uğraşıyor 25 dk oldu yatmaya gideli uyudu sandım. Sessiz sessiz oda kapısı açıyorum bide .. Ne yapıyorsun dedim kafamı uzattım telefonuna bi iddia sitesinde kupon hazırlıyor. İddia mi oynuyorsun neden yapıyorsun dedim bu sefer kesin gelecek dedi anlamadım bu sefer mi dedim aldım telefonu kurcala kurcala sayfaya baktım yatırılan paralara 1 aydır 800 liralık kupon yapmış adam iddia bağımlısı çıktı zaten bişey demedim yapma diyebildim sadece gelmemiş zaten kuponları hep kaybetti kaybetti 50 100 atmış durmuş. Burda ki konularda çok okuduk okuyoruz kumar yüzünden yuvası yıkılanları ben nasıl bunun elinden alacağım bu şeyi
Üstüne birde bugün beni kursa yazdır sertifika alacağım dedim ohh hayat sana güzel ekmek elden su gölden dedi böyle gülerek benim 450 lira sertifika paramı laf etti
ne yapmalıyım sizce ..
Üstüne birde bugün beni kursa yazdır sertifika alacağım dedim ohh hayat sana güzel ekmek elden su gölden dedi böyle gülerek benim 450 lira sertifika paramı laf etti