AnlamadımO kadar çok şey yaşadık ki anlaşamıyoruz ama devam ediyoruz bi tane evladım var hayallerim var eşim çocuklarım ben sıcak bi yuva ama yapamıyoruz ve hala diretiyoruz dün bi olay oldu eşim dedi ki tayin çıktı ben gidiyorum arkadaşlarının yanında bende sen kimsin ya biz napcaz dedim sen değil biziz demek istedim ama sen kimsin ya dedim diye çok sinirlendi beynimden kaynar sular döküldü resmen dedi herşeye tamam derim ama dedi benim gururumu kırdın dedi biitti dedi geri adım atmiyacakmis ben o kadar hakarete maruz kaldım.benim.hiç gururum kırılmadı mı dışarda da çok defa bana bağırdı kırdı beni benim.gururum yokmuydu
Ben diyodum ki gidelim.burdan ailelere uzak olalım di çünkü çok çektik sıkıntısını ve hala çekiyoruz öyle deyince bende kızdım ama sen kimsin ya derken biz napcaz anlamında söylemiştim bunu yedirememis bunu soylyen daha neler soylermisBahaneye bak sen ya gururu kırılmış. Zaten bi bu erkeklerde gurur var. Bize ne dense biz susmak zorundayız ama onlara ağzını açıp bişey diyemezsin çünkü onlar erkek ya ayrı boyutta bi gururları var tövbe yarabbi..
Hiç takmayın ya gider gider de o dönüşte bulur mu
Gururunu kırmışm herşeye tamam dermiş ama bitti diyo benden ayrılmak istiyormuş yaniAnlamadım
Sürekli ayrilalim diyoruz ben diyorum özellikle çünkü çok hakaret ediyor sonra pişman oluyor ben dovsemde sovsem de seni bırakmam diyordu ama dünkü mevzudan sonra kendi dedi bitti diye bende bi yere gitmiyorum dedim bu kadar kolay degil bitirmek dedim sanki seni aldattim dedimAyrılmak için bahane
Eeee daha ne istiyorsunuz kiSürekli ayrilalim diyoruz ben diyorum özellikle çünkü çok hakaret ediyor sonra pişman oluyor ben dovsemde sovsem de seni bırakmam diyordu ama dünkü mevzudan sonra kendi dedi bitti diye bende bi yere gitmiyorum dedim bu kadar kolay degil bitirmek dedim sanki seni aldattim dedim
Sakin olun üstüne gitmeyin birazGururunu kırmışm herşeye tamam dermiş ama bitti diyo benden ayrılmak istiyormuş yani
Ben sonuna kadar gidiyorum beni bırakmayacağını düşünüyorum çok fazla sıkıntı içindeyiz ailevi maddi manevi ama biseyler duzelcek gibi geliyo ve oğlum ikimizi de çok seviyor ama biz birbirimizi anlamıyoruz burası kesinAyrılık aklındaymış bu da kulp olmuş. Anladığım kadarıyla sizin de aklınızda olan bir şey zaten. Belki de doğrusu budur,diretmek iyi gelmeyebilir hayat bu her şeyi yaşayabiliriz,mümkün. İyi bir baba, iyi bir arkadaş,iyi bir evlat hatta başkası için iyi bir eş olabilir belki ama sizin için değil belli ki bu onu ya da sizi kötü bir insan yapmaz sadece birbiriniz için doğru olmadığınızı gösterir.
İnşallah sağolun iftira şiddet hakaret herşeyi yaşadım dört senede ama hala birlikteyiz kısacasıNe deyim ilişkinizin detaylarını bilmiyoruz ki, kolay gelsin inşallah çabucak geçer sıkıntılarınız
Bende zamana birakicam bakalım ne olacakSakin olun üstüne gitmeyin biraz
Çabalıyorum hala yuvam için bilmiyorumEeee daha ne istiyorsunuz ki
Hayat sizin, size tavsiyem kendinizden ödün verirken fazla bonkör olmamanız. Düzelse bile sizi siz yapan şeyleri sizden aldıysa bu süreç, artık siz mutlu olamazsınız.Ben sonuna kadar gidiyorum beni bırakmayacağını düşünüyorum çok fazla sıkıntı içindeyiz ailevi maddi manevi ama biseyler duzelcek gibi geliyo ve oğlum ikimizi de çok seviyor ama biz birbirimizi anlamıyoruz burası kesin
Sürekli ayrilalim diyoruz ben diyorum özellikle çünkü çok hakaret ediyor sonra pişman oluyor ben dovsemde sovsem de seni bırakmam diyordu ama dünkü mevzudan sonra kendi dedi bitti diye bende bi yere gitmiyorum dedim bu kadar kolay degil bitirmek dedim sanki seni aldattim dedim
Ağzımdan kacti demedi arkadaşlarının yanında böyle bişey söylenmez şaka yapiyosa da olmaz bekliyormuş ki benden canım biz sensiz napariz sen nerdeysen biz ordayiz diyebilrdin diyoO nasil kıvırmış agizimdan kaçtı diye sende deseydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?