geçer mi bu günler..

Hatemsafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
538
735
53
36
O kadar çok şey yaşadık ki anlaşamıyoruz ama devam ediyoruz bi tane evladım var hayallerim var eşim çocuklarım ben sıcak bi yuva ama yapamıyoruz ve hala diretiyoruz dün bi olay oldu eşim dedi ki tayin çıktı ben gidiyorum arkadaşlarının yanında bende sen kimsin ya biz napcaz dedim sen değil biziz demek istedim ama sen kimsin ya dedim diye çok sinirlendi beynimden kaynar sular döküldü resmen dedi herşeye tamam derim ama dedi benim gururumu kırdın dedi biitti dedi geri adım atmiyacakmis ben o kadar hakarete maruz kaldım.benim.hiç gururum kırılmadı mı dışarda da çok defa bana bağırdı kırdı beni benim.gururum yokmuydu

Anlamadım

Ben diyodum ki gidelim.burdan ailelere uzak olalım di çünkü çok çektik sıkıntısını ve hala çekiyoruz öyle deyince bende kızdım ama sen kimsin ya derken biz napcaz anlamında söylemiştim bunu yedirememis bunu soylyen daha neler soylermis

Ayrılmak için bahane
Sürekli ayrilalim diyoruz ben diyorum özellikle çünkü çok hakaret ediyor sonra pişman oluyor ben dovsemde sovsem de seni bırakmam diyordu ama dünkü mevzudan sonra kendi dedi bitti diye bende bi yere gitmiyorum dedim bu kadar kolay degil bitirmek dedim sanki seni aldattim dedim

Ne deyim ilişkinizin detaylarını bilmiyoruz ki, kolay gelsin inşallah çabucak geçer sıkıntılarınız

Ayrılık aklındaymış bu da kulp olmuş. Anladığım kadarıyla sizin de aklınızda olan bir şey zaten. Belki de doğrusu budur,diretmek iyi gelmeyebilir hayat bu her şeyi yaşayabiliriz,mümkün. İyi bir baba, iyi bir arkadaş,iyi bir evlat hatta başkası için iyi bir eş olabilir belki ama sizin için değil belli ki bu onu ya da sizi kötü bir insan yapmaz sadece birbiriniz için doğru olmadığınızı gösterir.

Bence hazır tayin çıkmışken, uyduruk bir sözü bahane edip sizi ortada bırakıp gitme derdinde.
Sizi düşünmeyeni, yarı yolda bırakıp gitmek isteyeni hiç düşünmeyin ve üzülmeyin.
Sizi suçlu bulmadım. Eşiniz suç bastırıyor bence.

Eeee daha ne istiyorsunuz ki

Ben sonuna kadar gidiyorum beni bırakmayacağını düşünüyorum çok fazla sıkıntı içindeyiz ailevi maddi manevi ama biseyler duzelcek gibi geliyo ve oğlum ikimizi de çok seviyor ama biz birbirimizi anlamıyoruz burası kesin

Hayat sizin, size tavsiyem kendinizden ödün verirken fazla bonkör olmamanız. Düzelse bile sizi siz yapan şeyleri sizden aldıysa bu süreç, artık siz mutlu olamazsınız.

Ben dövsem de sövsem de seni bırakmam diyordu, Simdi ben ona sen kimsin dedim,gururu kırıldı bitti dedi diyorsunuz. Bi de gitmem, seni aldattım mi da bitti? demissiniz. Allah aşkına neden kendinizi ezdiriyorsunuz bukadar? Dövse sovse de bırakmazdı diye üzülüyorsunuz. Bıraksın bi zahmet daha iyi. Canınıza yazık. Laftan anlamaz suç bastırır birine kendinizi savunuyorsunuz bir de.
Bahane arayan gözünün üstünde kaşin var der yine bulur.

O nasil kıvırmış agizimdan kaçtı diye sende deseydin...
Ağzımdan kacti demedi arkadaşlarının yanında böyle bişey söylenmez şaka yapiyosa da olmaz bekliyormuş ki benden canım biz sensiz napariz sen nerdeysen biz ordayiz diyebilrdin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…