• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçer mi bu günler..

Hayat sizin, size tavsiyem kendinizden ödün verirken fazla bonkör olmamanız. Düzelse bile sizi siz yapan şeyleri sizden aldıysa bu süreç, artık siz mutlu olamazsınız.
Evet onun istediği gibi olmamı istiyor gerçekten çok sıkıldım bu hayattan sanki herkes oynuyor gibi

Ben dövsem de sövsem de seni bırakmam diyordu, Simdi ben ona sen kimsin dedim,gururu kırıldı bitti dedi diyorsunuz. Bi de gitmem, seni aldattım mi da bitti? demissiniz. Allah aşkına neden kendinizi ezdiriyorsunuz bukadar? Dövse sovse de bırakmazdı diye üzülüyorsunuz. Bıraksın bi zahmet daha iyi. Canınıza yazık. Laftan anlamaz suç bastırır birine kendinizi savunuyorsunuz bir de.
Bahane arayan gözünün üstünde kaşin var der yine bulur.
Öyle oluyor zaten her yaptığım suç oluyor bana diyo ki kendini ifade edemiyosun o kadar ezdin ki diyorum bu hale geldim bi tane yavrum var düzelir diye ümit ediyorum iste

Evet onun istediği gibi olmamı istiyor gerçekten çok sıkıldım bu hayattan sanki herkes oynuyor gibi
Sizin şurada 50 kere düşündüğünüz meseleyi 2 cümle ile düşünüp bir de üzerine sonuçlandıran bir insan mevcut şu an. Verdiğiniz kadarını alıyor musunuz, siz tükenince hayatınızı kim geri verecek?

Sizin şurada 50 kere düşündüğünüz meseleyi 2 cümle ile düşünüp bir de üzerine sonuçlandıran bir insan mevcut şu an. Verdiğiniz kadarını alıyor musunuz, siz tükenince hayatınızı kim geri verecek?
Herşeyim olmuş sanki dört senede baglanmisim çok ne bileyim o olmayınca sanki kimsem olmuycak gibi geliyor

Ağzımdan kacti demedi arkadaşlarının yanında böyle bişey söylenmez şaka yapiyosa da olmaz bekliyormuş ki benden canım biz sensiz napariz sen nerdeysen biz ordayiz diyebilrdin diyo
Hakket ben niye öyle okuduysam. Ksr bakma cnm. Ama böyle küçük bi şeyi buyutmesi biraz düşündürücü. Bahane ediyor

Herşeyim olmuş sanki dört senede baglanmisim çok ne bileyim o olmayınca sanki kimsem olmuycak gibi geliyor
Çalışıyormusun, çok daha güçlü olursun o olmazsa. Çünkü şiddet ve hakaret görüp te kendinizi güçlü hissettiğinizi düşünmüyorum..

Bir evlatla boşanmanın eşiğine gelmek hiç kolay değil, hemde sevdiğin adam... Düşünürken içim sallandı resmen.

Ama sürekli boşanalım demek, evlilikleri bu kadar sofra bezi gibi yerlere sermeyin ya... Sonu hakikaten kötü oluyor. Yani her şeyim olmuş, o olmazsa olmayacak gibi olacak diyorsunuz, ne diye sürekli boşanma mevzuusunu açıyorsunuz o zaman? Bir gün hırslanıp sırf siz değil o gitmiş olsun diye giderse, anlarsınız dediğimi. Yapmayın.

Allah gönlünüze göre versin. Özellikle oğlunuz için hayırlısını...

İnanın sizi anlıyorum, şu an daha çok duygularınızla yaklaşıyorsunuz. Biraz uzaktan görmeye ihtiyacınız var. Hiç bir kadın mutsuzluğu haketmiyor, hakettiğimiz şeyleri bize vermiyorlarsa gidip kendimiz almalıyız yani kendimize değer verip saygı duymalıyız ki kimse bize değersizliği ve saygısızlığı hak göremesin.
Tatil yapma şansınız var mı, ya da ailenize gidip kafa dinleme imkanınız?

Çalışıyormusun, çok daha güçlü olursun o olmazsa. Çünkü şiddet ve hakaret görüp te kendinizi güçlü hissettiğinizi düşünmüyorum..
Çalışmıyorum iş arıyorum bulsam güzel bi iş kafam rahat eder ama diğer türlü çok boşluğa düşerim

Öyle oluyor zaten her yaptığım suç oluyor bana diyo ki kendini ifade edemiyosun o kadar ezdin ki diyorum bu hale geldim bi tane yavrum var düzelir diye ümit ediyorum iste
Her yaptığınız suç oluyor, surekli onu memnun etmeye çalışıyorsunuz kendinizden ödünler veriyorsunuz ve hepsini yuvanızı kurtarmak adına yapiyorsunuz. Takdir ediyorum sizi ama karsinizdaki insan anlattığınız kadariyla sizi sindirmis. Cevreme bakıyorum ne kadar suskun şaşkın aceleci kadın varsa eşleri hep onları eziyor, böyle haklıyken haksiz duruma düşürüp suç bastırıyor. Artik sadece bir kadının tavırlarından hareketlerinden kendine olan guvensizliginden kocasının onu nekadar ezdigini anlayabiliyorum. Genelde de haklı çıkıyorum.
Herseyi yapmışsınız bırakın gitmek isteyen gitsin. Kimseye kendinizi savunmayin. Allah bilsin yeter. Yorulmadiniz mi?
Iciniz ve vicdanınız da rahat olsun giden siz degilsiniz.
Bence eşiniz alışmış sizin cabalamaniza herhalde yine onu bekliyor. Bu sefer o çabalasın. Ailesini bırakip gitmeyi düşünen siz degilsiniz.

İnanın sizi anlıyorum, şu an daha çok duygularınızla yaklaşıyorsunuz. Biraz uzaktan görmeye ihtiyacınız var. Hiç bir kadın mutsuzluğu haketmiyor, hakettiğimiz şeyleri bize vermiyorlarsa gidip kendimiz almalıyız yani kendimize değer verip saygı duymalıyız ki kimse bize değersizliği ve saygısızlığı hak göremesin.
Tatil yapma şansınız var mı, ya da ailenize gidip kafa dinleme imkanınız?
Ailem yakinimda zaten gidersem laf olur tatil e de gidmem tek başıma bitince gerçekten iyi mi hissederim hiç bi fikrim yok yikilirim gibime geliyor çok güçlü görmüyorum kendimi

Bir evlatla boşanmanın eşiğine gelmek hiç kolay değil, hemde sevdiğin adam... Düşünürken içim sallandı resmen.

Ama sürekli boşanalım demek, evlilikleri bu kadar sofra bezi gibi yerlere sermeyin ya... Sonu hakikaten kötü oluyor. Yani her şeyim olmuş, o olmazsa olmayacak gibi olacak diyorsunuz, ne diye sürekli boşanma mevzuusunu açıyorsunuz o zaman? Bir gün hırslanıp sırf siz değil o gitmiş olsun diye giderse, anlarsınız dediğimi. Yapmayın.

Allah gönlünüze göre versin. Özellikle oğlunuz için hayırlısını...
Amin canım.İnşallah neden bosanalim diyorum şiddet ve aşağılama olduğu için istemesem de oğlum.için bitmesini istedim ama bi yandan uzaklassak burdan düzelecek gibime geliyor diyorum ki ne yapsam yaranamiyorum o da diyo benim bi tane eşim.var seni bırakmam diyo

Çalışmıyorum iş arıyorum bulsam güzel bi iş kafam rahat eder ama diğer türlü çok boşluğa düşerim
Hem dayak yiyip hem aşık olmak garip geliyor bana ama size normal geliyor o yüzden boşanmazsınız. Kulağınıza küpe olsun birdaha boşanma lafı etmezsiniz umarım yoksa adam sizi boşayacak sanki şiddeti gören o

Back
X