• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçer mi bu günler..

Amin canım.İnşallah neden bosanalim diyorum şiddet ve aşağılama olduğu için istemesem de oğlum.için bitmesini istedim ama bi yandan uzaklassak burdan düzelecek gibime geliyor diyorum ki ne yapsam yaranamiyorum o da diyo benim bi tane eşim.var seni bırakmam diyo

neden oradan ayrılmak istiyorsunuz? Orada neler sizi mutsuz ediyor sizce?

Her yaptığınız suç oluyor, surekli onu memnun etmeye çalışıyorsunuz kendinizden ödünler veriyorsunuz ve hepsini yuvanızı kurtarmak adına yapiyorsunuz. Takdir ediyorum sizi ama karsinizdaki insan anlattığınız kadariyla sizi sindirmis. Cevreme bakıyorum ne kadar suskun şaşkın aceleci kadın varsa eşleri hep onları eziyor, böyle haklıyken haksiz duruma düşürüp suç bastırıyor. Artik sadece bir kadının tavırlarından hareketlerinden kendine olan guvensizliginden kocasının onu nekadar ezdigini anlayabiliyorum. Genelde de haklı çıkıyorum.
Herseyi yapmışsınız bırakın gitmek isteyen gitsin. Kimseye kendinizi savunmayin. Allah bilsin yeter. Yorulmadiniz mi?
Iciniz ve vicdanınız da rahat olsun giden siz degilsiniz.
Bence eşiniz alışmış sizin cabalamaniza herhalde yine onu bekliyor. Bu sefer o çabalasın. Ailesini bırakip gitmeyi düşünen siz degilsiniz.
Ben çekip gitmek istemiyorum evet çok şeye sustum sabrettim bizim için oğlum için boşa mi diyorum sadece üzülüyorum haklısın evet bisey yapınca kızacak mi yanlış mi yapıyorum diye sorguluyorum hep guvenim bitmiş gibi o yüzden bu kadar kararsızım ayaklarımın üstünde dursam böyle olamayacak belki

Hem dayak yiyip hem aşık olmak garip geliyor bana ama size normal geliyor o yüzden boşanmazsınız. Kulağınıza küpe olsun birdaha boşanma lafı etmezsiniz umarım yoksa adam sizi boşayacak sanki şiddeti gören o
Diyo ya dovsem de sovsem de seni bırakmam diye maddi durumumuz kötü en son dedim ki her yerde girip çalışırım borcu ödeyelim ama kötü ben oluyorum onu düşünmüyorum ya belki boşa kürek çekiyorum

Allah razı olsun canım inşallah ama umidimi kesiyorum artık herseyden oğlumu düşünüyorum sadece bırakmak istemiyorum yanımda olsa naparim diyorum
Bence sizin ki alışkanlık, sevgi kötü bir şey değil ya.. Yani aşk olsa akılsız olsanız akıl başa gelince acı çekilir ama sevgi naiftir ve bu kadar göreceli olamaz, olmamalı.
Allah aşkına sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?

Ben çekip gitmek istemiyorum evet çok şeye sustum sabrettim bizim için oğlum için boşa mi diyorum sadece üzülüyorum haklısın evet bisey yapınca kızacak mi yanlış mi yapıyorum diye sorguluyorum hep guvenim bitmiş gibi o yüzden bu kadar kararsızım ayaklarımın üstünde dursam böyle olamayacak belki
Bence çalışmalısınız. Iki ihtimal var. Eşiniz siz kendi ayaklarınızın uzerinde durmayı başardığınız icin sizi eskisi gibi ezemeyecek. Çünkü bosanmak istediginizde boşanabileceksiniz ozaman. Ve kendine ceki düzen verecek. Gönül isterdi ev hanımı da olsak eşimiz bizim kararlarımıza sözlerimize tercihlerimize saygı duysun. Ama erkekler bizim gibi degiller malesef hep güç onlarda olsun istiyorlar. Maddi güç ellerinde olunca da bunu çok guzel kullanıyorlar. Yok mudur vardır böyle olmaya erkekler de. Allahtan korkan, kuldan utanan, olgun, kendine güvenen ama baya azlar sanırım.
Diger ihtimal de çalışsanız da eşiniz degismeyecek. Ama en azından ozaman bazı seylere daha hazırlıklı olursunuz. Boşansanız da cok yara almadan atlatirsiniz.
Allah yardimciniz olsun.

Bence sizin ki alışkanlık, sevgi kötü bir şey değil ya.. Yani aşk olsa akılsız olsanız akıl başa gelince acı çekilir ama sevgi naiftir ve bu kadar göreceli olamaz, olmamalı.
Allah aşkına sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?
Seviyo ki bırakmıyor diyorum ben kaç kere dedim gidicem diye izin vermedi belirsizlik o kadar kötü ki hep böyle mi sürecek hayat hiç bi fikrim yok bitince daha mi iyi olacak bi sürü rezillik çocuk var arada ömür boyu zaten goruscez

Bir de boşanmayı çok fazla dillendirmissiniz. Ama bir icraat olmamış. Adam da anlamış artik söyleyip söyleyip yapamadiginizi. Kendi de bunu koz olarak görüp kullanmaya başlamış.
Çalışmanızı istememesi de bosanmayin diye bence

Bence çalışmalısınız. Iki ihtimal var. Eşiniz siz kendi ayaklarınızın uzerinde durmayı başardığınız icin sizi eskisi gibi ezemeyecek. Çünkü bosanmak istediginizde boşanabileceksiniz ozaman. Ve kendine ceki düzen verecek. Gönül isterdi ev hanımı da olsak eşimiz bizim kararlarımıza sözlerimize tercihlerimize saygı duysun. Ama erkekler bizim gibi degiller malesef hep güç onlarda olsun istiyorlar. Maddi güç ellerinde olunca da bunu çok guzel kullanıyorlar. Yok mudur vardır böyle olmaya erkekler de. Allahtan korkan, kuldan utanan, olgun, kendine güvenen ama baya azlar sanırım.
Diger ihtimal de çalışsanız da eşiniz degismeyecek. Ama en azından ozaman bazı seylere daha hazırlıklı olursunuz. Boşansanız da cok yara almadan atlatirsiniz.
Allah yardimciniz olsun.
Çalıştım üç ay hiçbir fark yok yine aynı tas aynı hamam harcayamadim bile paramı...

Bir de boşanmayı çok fazla dillendirmissiniz. Ama bir icraat olmamış. Adam da anlamış artik söyleyip söyleyip yapamadiginizi. Kendi de bunu koz olarak görüp kullanmaya başlamış.
Çalışmanızı istememesi de bosanmayin diye bence
İlk defa böyle konuştu ama onu düşünüyorum..

Dilerim hakkinizda hayirlisi olsun.
Hersey insanlar icin. Çocuğunuz icin kendinizi cok hirpalamayin.

O kadar çok şey yaşadık ki anlaşamıyoruz ama devam ediyoruz bi tane evladım var hayallerim var eşim çocuklarım ben sıcak bi yuva ama yapamıyoruz ve hala diretiyoruz dün bi olay oldu eşim dedi ki tayin çıktı ben gidiyorum arkadaşlarının yanında bende sen kimsin ya biz napcaz dedim sen değil biziz demek istedim ama sen kimsin ya dedim diye çok sinirlendi beynimden kaynar sular döküldü resmen dedi herşeye tamam derim ama dedi benim gururumu kırdın dedi biitti dedi geri adım atmiyacakmis ben o kadar hakarete maruz kaldım.benim.hiç gururum kırılmadı mı dışarda da çok defa bana bağırdı kırdı beni benim.gururum yokmuydu
valla belki bana kızacaksın ama ben sevindim bu gelişmeye çünkü senin bu adamdan kurtulman lazım ama kurtulacak cesaretin yok. belki o çekip giderse onsuz hayatının daha iyi olacağını anlarsın. bu adamdan ne sana koca ne bebene baba olur.

Back
X