Geçer mi bu his?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tabiki zor oldugunu söylemek kadar kolay yapılamadıgını biliyorum.
ama herşey geçiyo.
şöyle demiş bir düşünür;

Bir durum ne kadar iyi yada kötü olursa olsun, mutlaka değişecektir.

Oncelikle ne yapmak istedigini bi kararlastir.

Unutmakmi istiyosun? O zmn benim yaptiklarimi yapma.
-Hergun sosyal medyadan takip etmektn vazgec( sahte hsapta acmiyoruz hayir, donmus olan hesabida aktife etmiyoruz hayir; yeni sifre sec hesaplarina, en uzunundan klavyeye rast gele bas yeni sifre olarak. Bu uzun sfreyi kopyala ve yapistir sifre tekrari istendiginde. Sifren degisti su an, ve yeni sifren ne hatirlamiyosun o 10 15 anlamsiz rastgele harfleri.)
-Aglamakta sorun yok. Ama dk basi aglama oyle. Geceleri 1 saat aglama saatin yap. Agla ve bitti. Bagira bagira agla, kir dok. Ama o bi saatten snra tamamdir. Yine hayata don.
- mutluymus rolu yap. Evet yap bunu. O aglama saatinden haric diger saatler mutluymus gibi yap " onun icin niye agliyimki ben? Zamanim yok oyle karaktersiz birine goz asi dokmeye" de.
Bi insan mutlu oldugnu soyledikce bi zaman sonra gercekten inanir buna. Tipki bi kanser hastasinin " iylestim zaten ben, dahada iylesicem, hersey guzel olucak' demesi gibi. Motive eder. Inandirir.
- ask filmleri izle. Buram buram ask kokan. Gercek aski anlatan filmler izle. Sonra farkediceksin, "gercek ask buymus, benim ask sandigimda neymis pehh" diyceksin.

Aciyi sevmek olurmu? Ben aciyi sevmistim. Onu untmak istememistim ve tam 1 bcuk sene surdu onu unutmam.
Sen bunu yapma kendine.

Inşallah her şey nasip elden bişey gelmez tek tarafın sevgi ilgisiyle yürümüyor ki maalesef böyle ilgisizliğin diz boyu olduğu bi ilişki zaten bizi yıpratırdı.
Kesinlikle öyle... Rabbim karşımıza kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın... Biz elimizden geleni yaptık içimiz rahat kalan Allahın takdiri oluyor artık

Eminim zordur ve acı veriyodur bunu kabullenmek ama geçer herşey nasıl geçiyosa bu da geçer hiç merak etme. Kendini kapatma hayata karşı. Bak bahar geliyo çiçekler açıyo mesela. İnan güneş bigün senin için de doğacak.
Ne kadar ben bu acıyla nasıl yaşıyorum desen de yaşarsın. Umarım bigün bu mesajları okuyup gülersin Sen yeter ki ümitsizliğe düşme. Su akar yolunu bulur...

tabiki zor oldugunu söylemek kadar kolay yapılamadıgını biliyorum.
ama herşey geçiyo.
şöyle demiş bir düşünür;

Bir durum ne kadar iyi yada kötü olursa olsun, mutlaka değişecektir.
Bu söze bayıldımmm çok teşekkür ederim:) hep dibe batmazsak zirveye çıkamayız değil mi:)

Ay ben bayildim bu maddelere hem bana hemde konuyu okuyan diğer acı ceken hatunlara çok yardımcı oldunuz teşekkür ederiz çok sağoluun

Bu söze bayıldımmm çok teşekkür ederim:) hep dibe batmazsak zirveye çıkamayız değil mi:)

bende senin yaşadığın şu ruh hali içindeyken okumuştum tesellim olmuştu.
sende biliyosun enzor dediğin geçmez dediğin zamanları atlattın buda onlardan biri.
zaman ilaçtır. kendi kendine iyi gelmeye bak yoksa insan çok kolay delirir..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:) umarım geçer:) hava güzelken kendimi hiç bahara ait hisetmiyorum umarım bahar hissini yaşarım en kısa zamanda:)

İnşallah zaman çabuk geçer:) artık onu takip etmeyeceğim sosyal medyadan yani azaltarak bırakacağım inşallah... Çok teşekkür ederim tekrardan

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:) umarım geçer:) hava güzelken kendimi hiç bahara ait hisetmiyorum umarım bahar hissini yaşarım en kısa zamanda:)
Hissettiğin günlerde gelecektir . Asla ümitsizliğe düşme sen Asıl mesele o

Ay ben bayildim bu maddelere hem bana hemde konuyu okuyan diğer acı ceken hatunlara çok yardımcı oldunuz teşekkür ederiz çok sağoluun

Ne mutlu bana :) rica ederim canim benim.
Ask filmleri onerisinde bulunuyum dedim ama bollywood filmlerine bakarim ben, herkes aliskin degil o filmlere. Yenilik olsun dersen var bi kac tane aglaya aglaya tekrardan izledigim.

Yok Allah var güven konusunda ilişkimiz varken ruh hastası gibi davranmama rağmen bir yamuğunu yakalamadım muhtemelen ayrılınca girdi hayatına kız. Bende umarım eski hayatıma geri dönerim hiç bir şey yapmak istemiyorum ders makyaj hatta banyo bile yapmak istemiyorum mecbur olmasam evden çıkmam düşünün:)

Ask filmleri onerisinde bulunuyum dedim ama bollywood filmlerine bakarim ben, herkes aliskin degil o filmlere. Yenilik olsun dersen var bi kac tane aglaya aglaya tekrardan izledigim.
Olur valla açığım önerilere:)

Olur valla açığım önerilere:)

Fanaa listemin en en en basindadir, icim ciz etti yine adini duyunca, off.
Bir digeri ghajini, kac senelik bi film ama hala film sitelerinde top 10 da yerini koruyor.
Bu ikisi aklima gelenler.
Arayada biraz asiri doz komedi katalim; 3 idiots.

Ve evet, Aamir Khan manyagi oldugum dogrudur

ben isterimmm
bollywoood
aglatmalıda olsun güldürmelide olsun öneriye açığım. film izlemek istiyorum bulamıyorum vaktime layık bişiy

bendensin. aşığım o adama fikrine tarzına düşüncesine. biraz daha çok sevdim seni şimdi
sevmediğim izlemediğim dhoom 1 2 3 var izledin mi onları ?

ben isterimmm
bollywoood
aglatmalıda olsun güldürmelide olsun öneriye açığım. film izlemek istiyorum bulamıyorum vaktime layık bişiy

Fanaa, ghajini ve 3 idiots.
Sen bu filmleri izle ve gel bana tesekkur et. Uzerine kalibimi basarim, o kdr yane

bendensin. aşığım o adama fikrine tarzına düşüncesine. biraz daha çok sevdim seni şimdi
sevmediğim izlemediğim dhoom 1 2 3 var izledin mi onları ?

Bizde ayrilamadik gitti,her kk konusunda yine birlesiyorz .
Kader aglarini öruyor .
Ben dhoomin alt yazilisini bulamadim ya,
Basladim dhoom 1 e ama bitiremedim serverda hata olustu diye. Sayfa hata verdi.
Kaldi oyle. Bos zamanimda yokki bakiyim simdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…