erkeklere çok değer verdiklerinde karşısındaki sevgiyi göremiyorlar. bir ego patlaması yaşıyorlar ben ulaşılmazım ben ben ben. adam rahat biliyor ki canı sıkılsa arasa kız konuşur çevirmez onu o cepte çünkü. kız üzülmüş ağlamış umurunda olmaz. şöyle düşün beraber olsaydınız da bu şekilde devam edecekti ilişkiniz ve ne kadar sen sen olarak kalacaktın. kendinden geçmeye değer mi? bence değmez. unutmaya çalış ve yoluna bak. daha çoookkk güzel günler geçireceksin
Unut gitsin, bir erkek için ağlamaya değer mi...Hayatıma onlarca erkek girdi biri için ağladığımı üzüldüğümü bilmem. Giden gider, kalan sağlar benimdir. Geride keşfedilecek yaşanacak 1.786.218.356 erkek var, gelsin yenisi....
Valla simdilik bi sure hic erkeklere bulaşmak istemiyorum nasipte varsa o çıkar karşıma diye dusunuyorum halim kalmadı çünkü:) ne kadar güçlü bir karakteriniz var maşşallah
erkeklere çok değer verdiklerinde karşısındaki sevgiyi göremiyorlar. bir ego patlaması yaşıyorlar ben ulaşılmazım ben ben ben. adam rahat biliyor ki canı sıkılsa arasa kız konuşur çevirmez onu o cepte çünkü. kız üzülmüş ağlamış umurunda olmaz. şöyle düşün beraber olsaydınız da bu şekilde devam edecekti ilişkiniz ve ne kadar sen sen olarak kalacaktın. kendinden geçmeye değer mi? bence değmez. unutmaya çalış ve yoluna bak. daha çoookkk güzel günler geçireceksin
Arkadaşça başladı daha sonra bendede onadada bir elektrik oldu başladık:) bir de dusuncelerimiz her konuda aynıydı bizim mantığda uyuyordu. Tabi ilk flört döneminde daha ilgiliydi sonra hevesini aldı sanırım:)
Unut gitsin, bir erkek için ağlamaya değer mi...Hayatıma onlarca erkek girdi biri için ağladığımı üzüldüğümü bilmem. Giden gider, kalan sağlar benimdir. Geride keşfedilecek yaşanacak 1.786.218.356 erkek var, gelsin yenisi....
Yani o hiç olmamış gibi davranırsanız beyninizin oyununa gelmezsiniz..
Oyunlara sar spora ver arkadaşlarının arasına karış sonra o kimmiş ya diyosun :)
İçten istemek lazım .
Yani o hiç olmamış gibi davranırsanız beyninizin oyununa gelmezsiniz..
Oyunlara sar spora ver arkadaşlarının arasına karış sonra o kimmiş ya diyosun :)
İçten istemek lazım .
Spor yapmaya vaktim olmuyor ne yazık ki keşke yapabilsem özgüvenimde kendime gelir. Arkadaşlarım arasına karışınca yine onu hatırlatan bir detay buluyorum o yüzden evdeyken resim falan yapıp odak değiştirmeye çalışıyorum. İşte bir yastığa başımı koyunca sancılanıyorum o da geçer inşallah:) teşekkür ederim yorumunuz için:)