Geçer mi bu his?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanaa, ghajini ve 3 idiots.
Sen bu filmleri izle ve gel bana tesekkur et. Uzerine kalibimi basarim, o kdr yane
ghajini 3 idiotu 3er kez izlemişimdir fanayı 2.ye izleyeyim en iyisi

3 idiot'un 2.sı cıkıyo bu arada

konuyu işgal etmiciim daha fazla

ghajini 3 idiotu 3er kez izlemişimdir fanayı 2.ye izleyeyim en iyisi

3 idiot'un 2.sı cıkıyo bu arada

konuyu işgal etmiciim daha fazla

Vallahami? Ne zman cikiyor ikincisi
Tm kursuna dizme konu sahibi ciktik biz

Bak tatlım bu da sana ders olsun erkek milletini hedefsiz bırakmayacaksın. Her şeyi kendin yapmaya kalkıp ona bi şey bırakmazsan olacağı bu. Misal biz eşimle yedi sene flört ettik farklı şehirlerdeydik aramızda altı saatlik bi mesafeyle ve ben bu süreçte bi kere bile gitmedim hep o beni görmeye geldi. Kaçan kovalanır klasiktir ama candır, gerçektir ve hep tutar hiç sekmez boşuna kendini yıpratma biraz zaman geçsin iyiki yaşamışım iyi tecrübeydi diyeceksin,

canım acaba seninle birlikteyken de o kızla görüşüyomuydu, biliyomusun? son zamanlarda ilgisizliği bu yüzdenmiydi acaba?

önceki konunu okudum canım, sözlükten tanıştığın çocuk mu bu? başka birine rastlamadım çünkü..

ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, gerci biz yeni sayılırız 2 3 aylık, 2 kere o geldi, bi daha gelecek, bidahakine de sen gel diyo, gitmeyeyim mi :)

Sizin gozyaslarinizin ona degmeyecegini anlayinca geciyo o his.
Birde o hayatinizda yokken nasil egleniyorsaniz onu yapin cok uzun senelerdir aşik degilsiniz sonucta..
Ve şunu da ekleyeyim çivi çiviyi söker...

ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, gerci biz yeni sayılırız 2 3 aylık, 2 kere o geldi, bi daha gelecek, bidahakine de sen gel diyo, gitmeyeyim mi :)
Ben yedi sene gitmedim o da hiç gelmekten bıkmadı şimdi de üç yıllık evliyiz bi geldim tam geldim gidip gitmemek ufak bi örnek aslında gidebilirsin tabi de alıştırmamak lazım senin gitmen sıradanlaşmamalı bence dengeyi iyi kurmalı yani

hmm yani bazılarının yaptığı gibi bi sen bi o olmamalı onumu diyosun :)

Ben de aşk acısı çekiyorum hafiften.
Seninki kadar değil yani.
Ama her türlü çok can yakıcı bir süreç maalesef.
İlla bi üzecek, yıpratacak, yoracak, tüketecek.
Bunları yaşamadan bitmiyor.
En önemli şey başka meşguliyetler bulmak. O zaman kafan dağılır.
Meşguliyetin yoksa süreci uzatırsın.
Bir de takip etmeyi acilen bırakmalısın.
En kötü hissettiren şeyin de değersizlik olduğunu bilmelisin.
Aslında savaşın kendinle.
Uzaktan bak olan bitene bi de.
Yaşananları kafanda büyütme. Uzaktan ilişki yürütmek çok zor iş.
Evlenmeden önceki gün terk edilen insanlar var. Senden daha acısını yaşamış olan insanları düşünüp haline şükret.
O insanı gözünde ilahlaştırma.

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısınız kıyamadım işte ben. Arkadaşlarım yapma etme dedi ama dinlemedim:) inşallah öyle derim ilerde:)

Sizin gozyaslarinizin ona degmeyecegini anlayinca geciyo o his.
Birde o hayatinizda yokken nasil egleniyorsaniz onu yapin cok uzun senelerdir aşik degilsiniz sonucta..
Ve şunu da ekleyeyim çivi çiviyi söker...
Bana saanki o yokken eğlenenemeyecekmişim gibi geliyor. O varken hep öyle düşünürden henüz onu aşamasın aşarsam süper olcak:)

Doğru söylüyorsunuz... Aslında çok meşguliyetli bir bölümde okuyorum ama hiç ders çalışasımda gelmiyor sadece uyumak istiyorum

Geçmeyen bir aşk acısı görmedim. Tabi sürekli düşünürseniz o süreyi uzatmış olursunuz. Bir de lütfen bundan sonra hayatınıza girecek kişiye aşırı fedakarlık yapmayın. o şekilde kimse aşık olmaz, sadece minnet duyar ki bizim istediğimiz minnet değil aşk :)

Ben daha önceki ilişkimdede böyleydim hiç ders olmamış bana müstehakmış:) çok haklısınız bu şekilde anca "iyi kız ya" cümlesindeki kız olunabiliyor

Aslında gözümüzde çok büyütüyoruz bu erkekleri. Ne kadar seversek sevelim onsuzluğuda kabul etmeniz lazım Allah başka dert vermesin inşallah atlatırsın ve karşına değerini bilecek birisi çıkar.

8 aylık bir ilişki için kendini çok fazla kaptırmışsın.
biraz ağır olacak ama o senle boşluk doldurmuş belli ki.
sana yapmadığı şeyleri başkasına yaptığını sen bile hissediyorsan Allah bilir ne kadar değer veriyordur ona.
ee böyle bir adamı neden unutamayasın ki??
unut yoluna bak artık. onun için hesap dondurmak da saçma.

çivi çiviyi söker, en etkili yöntemdir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…