- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yaptığı şeyler yenilir yutulur şeyler değil ama neden iyi şeyler hatra gelir neden sadeceÇünkü ayrıldıktan sonra bütün kötü anılar unutuluyo sadece iyi anılar akılda kalıyo
Aslında sevgi gibi değil. .çok odaklanmisim onunla hayata.. sindi çok yalnız hissediyorumSeviyorsun onu be. Cok zor durum yaa.
O açıdan baksam bu kadar dert de etmem aslında. .Olsun diye ettiğiniz dualar kabul olmuyorsa vardır bunun bir hikmeti. .
Biraz tevekkül insanı en güzel sona götürür. .
Atlatmaniz dileğiyle. .
O açıdan baksam bu kadar dert de etmem aslında. .
Himm o zaman yeni biri olana kadar boyle hissedersin. Yerini doldurunca ancak gecer bu.Aslında sevgi gibi değil. .çok odaklanmisim onunla hayata.. sindi çok yalnız hissediyorum
Tam da durum böyle. . Bi çift görsem bizde böyle olamazmiydik diyorum ama olamadik 3 sene boyunca.. iyi günler çok canımı yakıyor.. Ama içten içe biliyorum az şey yapmadı bana çok ağlattı sizlatti. İnşallah öyle biri karşıma çıkar. .Hiçbir insan vazgeçilmez değildir. Alışmak zaman alır. Anılar zaten insanın canını daha çok yakmak için vardır. Başlarda boşluğa düşer insan hayat anlamsiz insanlar acimasiz gelir. Birde mutlu çiftler varsa etrafında içindeki yangından onlarda nasiplenir. Hatta ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun diye bir bencillik yapabilirsin. Sonra yıllar sonra iyi birseyle karsilasirsin. Şuan ki uzuldugun zamanlara acirken şimdiki zamanına şükürler edersin. .
Aslında sevgi gibi değil. .çok odaklanmisim onunla hayata.. sindi çok yalnız hissediyorum
Ah şu iyi günleri hatırlamasam. . Bi de o kadar gezdikki bu şehri Her yerde bi hatıra. .ankaradan nefret edicem bu gidişleHimm o zaman yeni biri olana kadar boyle hissedersin. Yerini doldurunca ancak gecer bu.
Tam da durum böyle. . Bi çift görsem bizde böyle olamazmiydik diyorum ama olamadik 3 sene boyunca.. iyi günler çok canımı yakıyor.. Ama içten içe biliyorum az şey yapmadı bana çok ağlattı sizlatti. İnşallah öyle biri karşıma çıkar. .
Geri dönüşü olmadığını kabullenmem lazım. .O anılar ne yazikki hiç cikmayacak aklınızdan. Rafa kaldırıp arada bir tozunu almayi becerebilmelisiniz
Malesef. . Sürekli afedersiniz şey muamelesi yaptı bana. Azıcık sesimi cikartsam da seven kıskanır ayaklarina gittiSana haksızlık yaptıysa unutmaya çalış. Dinleme bu iç sesleri.
Amin inşallah geçecek biliyorum.. canımdan da kıymetli değildi yaGeçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki
Diyor şarkıda
İnanın geçer üzülmeyin
Allah'ın bizim şer saydığımızda gizlediği hayırlar vardır
Allah bilir biz bilemeyiz
Sabredin dua edin tevekkül edin
Allah yardımcınız olsun
Elbette kimse sizden kıymetli değilAmin inşallah geçecek biliyorum.. canımdan da kıymetli değildi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?