geçermii bu 460 :(

Şöfor se rahat olur getir götür.Komando çok ağır oluyor canım ya eğitimleri felan çok ağır onların.En iyisini yapmış:31:

Bende sevindiiim krallar gibiym ben diyo kurban olduğuum allahım esirgesin nazarlardn kötülüklerden korusuun :16:7 tanede arkadaşı olmş yedğmz yarı gtmiyo diyoo :16:

Stillex;
Sağlıkçımı canım askerin,yada eczacı felan.Mesleğinden oturu ustadada acemidede sağlık hizmetlerinde çalışır.Misal dr lar askeri hastanelerde çalışlarak gunlerini bitirirler.

Nisanlim eczane teknisyeni.keske oyle olsa ama bir arkadasida aynen samsun sahra sihhiyede eczane teknisyeni olarak girmisti sirnakta komando olarak gecirdi ustaligini:(

Tabi bu konuda bişe diyemiyeceğim kaçtane eczane varki herkesi aynı görevde tutamazlar.Dağıtmak zorundalar bi şekilde.Ama acemilikte komando eğitimi almamış birini komando yapları bi abes olmuş :26: askeriyede mantık yoktur ilk öğrendiğim şey buydu.Mantıksız işlerinden biri daha

Tabi bu konuda bişe diyemiyeceğim kaçtane eczane varki herkesi aynı görevde tutamazlar.Dağıtmak zorundalar bi şekilde.Ama acemilikte komando eğitimi almamış birini komando yapları bi abes olmuş :26: askeriyede mantık yoktur ilk öğrendiğim şey buydu.Mantıksız işlerinden biri daha

Valla canm kafam cok karisik:( aklim hep ustalikta.internetten arastirdigim kadariyla samsun sahra sihhiye genelde doguya yollarmis ustalikta.icim oyle tuhafki.beklemekten baska cre yok sanirim.allah hepsinin yar ve yardmcilari olsun:(

benim askerimin bu hafta çarşısı yok, yolunda gitmeyen bi şeyler var sanki =(

ama çok ağlatıo bu şarkı :( bn kendıme yasakladım =) azcık dnlıorm :26:

bnide ağlayıto oda kızıyo müzik dnleme yasağı koydu bana ama km dinler ki :(

Az once nisanlim aradi dedi eczanede calisisicam vs ben hicbirsey anlamadim.simdi o da bu egitimi mi alacak.bu acemilik icin gecerli birsey mi usta birliginede yansiyor mu:s hicbir bilgim yok cokta konusamadik ama :s
revir de çalışır rahattır o bölüm,eğer bi değişiklik olmazsa ustada da revirde devm eder.sninki nerde yapıyodu unuttm :S

benim askerimin bu hafta çarşısı yok, yolunda gitmeyen bi şeyler var sanki =(

nerde yapıyo ki askerliği ?bide işler yolunda gitmediğinden değil bazen içerde işler oluyo koğuşu yıkama fln onları askere yaptırıyorlar ondan çıkamadıkları oluyo.

nerde yapıyo ki askerliği ?bide işler yolunda gitmediğinden değil bazen içerde işler oluyo koğuşu yıkama fln onları askere yaptırıyorlar ondan çıkamadıkları oluyo.

çanakkale'de. öyle zamanlarını da biliyorum ama bu defa farklı bişeyler var huzursuz geliyodu sesi. 11 ayda ilk defa böyle tuhaf, üzülmiyim diye anlatmak istemediği bi şeyler var ama hadi bakalım, kazasız belasız bitirelim şu olayı

SeNLeYM;

revir de çalışır rahattır o bölüm,eğer bi değişiklik olmazsa ustada da revirde devm eder.sninki nerde yapıyodu unuttm :S

Canim benimki samsun sahra sihhiyede acemiligi suan.Az once konustuk yine.secimmi ne yapmis komutan saglikcilar arasindan sorular sormus ilac isimleri etken maddler vs sonunda onu secmisler eczaneye bi de yanina yardimci vermisler.hani bi ilac lazim oldugunda vs anahtar onda olacakmis .yemin toreninden sonrada 45 gun saglik egitimi vs alacaklarmisbu durumda bencede ustalikta revir vs gitmeli ama yinede korkuyorum:(

Bende sevindiiim krallar gibiym ben diyo kurban olduğuum allahım esirgesin nazarlardn kötülüklerden korusuun :16:7 tanede arkadaşı olmş yedğmz yarı gtmiyo diyoo :16:

gülnur bnmki bna bunlrı hç sölemedi yha :s sadece komndo sçtler dedi messlk seçimi daha yapılmdi dedi :S bide az önce aradı asker dağıtımı yapmş bölük fazlalıktan dolyımı tam anlmdm yalan olmsn sanrm bzmkilerden öncekileri erken terhis ettler 92/1 b bölümünü dio yarsndan çoğu izmre çktı 5 kişi doğu çıktı oda merkz dedi allhm inş. bnm yarimde ynma gelr izmire düşer :S

biri bana yardm etsn bnm asker cağazm dedi 22 sinde yemn töreni var tam 20 sinde onn acemlk süresi doluyo nsl oluo anlmdm 22 sind hmn bırakırlarmı o 7 gn izinde o günn içindemi salk oldm biri yrdm etsn yoksa burduru basmaya gidecem ayn 20 snde hakkım var snçta 28 doluyo :D

gülnur bnmki bna bunlrı hç sölemedi yha :s sadece komndo sçtler dedi messlk seçimi daha yapılmdi dedi :S bide az önce aradı asker dağıtımı yapmş bölük fazlalıktan dolyımı tam anlmdm yalan olmsn sanrm bzmkilerden öncekileri erken terhis ettler 92/1 b bölümünü dio yarsndan çoğu izmre çktı 5 kişi doğu çıktı oda merkz dedi allhm inş. bnm yarimde ynma gelr izmire düşer :S

inşallah canm beniiim rabbim gönlümüze göre versin sen sıkma canını her şey yoluna girecek sadece birazcık sabır :16:

biri bana yardm etsn bnm asker cağazm dedi 22 sinde yemn töreni var tam 20 sinde onn acemlk süresi doluyo nsl oluo anlmdm 22 sind hmn bırakırlarmı o 7 gn izinde o günn içindemi salk oldm biri yrdm etsn yoksa burduru basmaya gidecem ayn 20 snde hakkım var snçta 28 doluyo :D

tatlım bilmiyorum ama benim askerimde dedi 22sinde tören var diye ve bu hafta içinda yanıma gelceksin ben senin komutanınm emir veriyorum dedii sıpaa yaa 5 tane arkadaşı varmış 4ü nişanlı 1 sevgili dedi çok şükür rabbime en son 6 dk knştukk sigara sorunu varmış gelirken sigara alır msn biraz dedi bide kontörlü kart hep 4 tllik varmş o yüzden fazla konuşamadık bebğimlee ama çok iyiym ben asıl sen kendine iyi bak dedi konuştukça rahatlamaya başladım ben ve daha çok aşık oluyoruum rabbim nazarlardan saklasııın :nazar::nazar::16::16::72::72:

ya kızlar ben anlayamıyorum siz nasıl bukadar çok konuşabiliyosunuz.. yemin töreni tarihleri bile mi belli olmuş.. Kayra cığımız en şanslımız heralde , onun herşeyden haberi oluyo.. en beteriniz benim heralde, bi kere konuşabildim onda da hiç iyi haber alamadım.. sıkmayın canınızı.. izmir de askeri olan yok mu benden başka yahu ?

n anlatıo sennki bn sormayı hep unutuom meslk seçimine gelmşlermi ?

yok onu söylemedi canım bugün yürüyüş yapmışlar ilk gün baya rezilik çektim dedi daha kıyafetleri bugün aldık dedi sabah 6.30da iştima oluyomuş işte 6.30a kadar traş ol ayakkabı boya falan filan anca zaman geçiyo dedi 2 tane iğne olmuş biraz ağrıdı ama şimdi geçti dedi daha komutanları görmemişler bi tane çavuş var başımızda dedi ortam çok güzel diyo ayağmda eşortman elimde sigara seninle konuşuyorum aşkımın bi sesini duyim kendime geliyim dedim dedi arkadaşları çok iyiymiş çok şükür daha şınav falan çekmedik dedi yarın bakalıım neler yapcaz falan kurban olurum ama çok iyi geliyo sesi yemekleri nasıl dedim yemekleri bulanık gibi bişey dedi tam anlamadım ama yemek seçmiyorum allah ne verdiyse yiyiorum dedi işte yatışa geçicez birazdan dedi arkadaşlarla kantindeyiz kola falan aldk onları yiycez diyoo boncuğuum kurban oluruum yaa :16::16::16::16:

tatlım bilmiyorum ama benim askerimde dedi 22sinde tören var diye ve bu hafta içinda yanıma gelceksin ben senin komutanınm emir veriyorum dedii sıpaa yaa 5 tane arkadaşı varmış 4ü nişanlı 1 sevgili dedi çok şükür rabbime en son 6 dk knştukk sigara sorunu varmış gelirken sigara alır msn biraz dedi bide kontörlü kart hep 4 tllik varmş o yüzden fazla konuşamadık bebğimlee ama çok iyiym ben asıl sen kendine iyi bak dedi konuştukça rahatlamaya başladım ben ve daha çok aşık oluyoruum rabbim nazarlardan saklasııın :nazar::nazar::16::16::72::72:

bnmkindde yüzüğü görnce komutan ewlimsn demş nişsnlıyım demş yerm ben onu yaaa :D dio 30 yaşnda bi abi var 2 tane çocğu vrmş ewlymş onu görnce kendme geldim dedi :s allahm o abiyede yareninede sabr versn rabbm bzlere bağşlasn hepsni :s

yok onu söylemedi canım bugün yürüyüş yapmışlar ilk gün baya rezilik çektim dedi daha kıyafetleri bugün aldık dedi sabah 6.30da iştima oluyomuş işte 6.30a kadar traş ol ayakkabı boya falan filan anca zaman geçiyo dedi 2 tane iğne olmuş biraz ağrıdı ama şimdi geçti dedi daha komutanları görmemişler bi tane çavuş var başımızda dedi ortam çok güzel diyo ayağmda eşortman elimde sigara seninle konuşuyorum aşkımın bi sesini duyim kendime geliyim dedim dedi arkadaşları çok iyiymiş çok şükür daha şınav falan çekmedik dedi yarın bakalıım neler yapcaz falan kurban olurum ama çok iyi geliyo sesi yemekleri nasıl dedim yemekleri bulanık gibi bişey dedi tam anlamadım ama yemek seçmiyorum allah ne verdiyse yiyiorum dedi işte yatışa geçicez birazdan dedi arkadaşlarla kantindeyiz kola falan aldk onları yiycez diyoo boncuğuum kurban oluruum yaa :16::16::16::16:

ouhh çok sewndm cnm bnm yhaa hep gül böle :D:D

yaaa meslek secımıne ne kadar sure snra gecıolar kı.. bnde bgn knstm ama hc aklıma gelmedı sormak..

onu bnde sormdm sormm gereken o kdr çok şey varki her aradğnda unutyrm :S seni sewiorm özldm demkten başka bşy demk isttemyrm :S n gelrse aklıma sölüom ama o kdr çok sey varki unutym gerisini :S

Back
X