• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

5,5 yıl hemen hemen hatta %95 Allah'ın heer günü gördüğüm, yaptığım yaşadığım herbişeyi anında yetiştirmezsem rahat edemediğim bitanemi bende göndermiştim ve evdeydim çalışmıyodum da hergün dışarda olan ben 3 hafta sonunda arkadaşımın zoruyla ilk kez dışarı çıktığımda yürümeyi unutmuş gibiydim. geçmezdi bitmezdi derdim hep şimdi de bitirdik sayıyorum çok şükür :16: şafağımız 83 :72: :38: ben hiç kolay geçiyo vs diyemicem hiç de kolay geçmiyo ama zamanın hızlı akmasını sağlayabilirsin. kolay geçmese de akşam olmuş bile diyebilirsin oyalanabiliceğin işin vs varsa. evde zaman da geçmiyo malesef elinde telefon msj gelmiceğini bile bile bakıp bakıp duruyosun öylesine bi durumdaydım ben yani :31: şimdi sorsan 6 aydır çalışıyorum kolay geçti diyemem ama zaman bişekilde geçti bi baktım akşam olmuş gün bitmiş bile :31:

yani arkadaşım alışıyosun demicem (gerçekten sevenlerin, sevdiklerinin yokluklarına alışabilceklerine inanmam ben ) ama sabretmeyi öğreniyosun zamanla. dediğim gibi zamanın hızlı yada ağır ağır geçmesi de insanın kendi elinde biraz :31: Allah hepimize sabır versin :21:

bizde öyle kuzumm 8 yıldır hergun görüşüodk. o çalışırken bıle dayanamazdım onun calıstgı yer uzaktı şehir merkezınden servısle sehrın çıkışına gdıodu işe. bnde gunduz işe gtmeden görüşmemıze ragmen yıne dayanamazdım aksam atlar otobuse gderdm onu görmeye :D okdr cok alışmışlık var ki hanı bazen dıorm keşke bi nebze alıskın olsak. ne blım unıversıtede fln ayrı sehırlerde okumus olsak smdı alışırdım belkı onsuzluga.. ama smdı napıcam nasıl yapıcam hc blmıorm ttlm :/ snn gbı yürümeyı untms gbı olrm herhalde.. gecmio işte blıorm her ne kdr gecer gecer deselerde cokkk zor bi dönem bu farkındayım.. insanın ömrunden ömur gdıo derler ya öle bişi farkındaym :(

Selam;
ben de geçen sene temmuz'da gönderdim askere nişanlımı. alışmak değil ama gerçekten sabretmeyi öğretiyor zaman insana. gücünün tükendiği zamanlar onu hep yanında istediğin zamanlar olacak hiç bir yere sığamayacaksın belki ama kendine şaşıracaksın. güçlü olmayı ve alttan almayı öğretiyor zaman :ssz:

blıomusunn en cok korktgm sey de bu aslında.. cnku 8 yıldr her agladgmda her başım sıkıltgnda moralm bzk oldgnda koşup gelen tek dostum o oldu.. sadce sevglı deil en iyi dostum oldu benım.. o varken hep güçlü hssettm kendımı.. cnku hep yanımdaydı. moralm bzk oldgnda agladgmda sarılıp aglayacagm tek insan oldu o :/ şimdi o gdıo..ve ben agladgmda yanımda olamayacak.. ilk defa dogum gunumde,yıl dönumumuzde,onun dogum gununde,sevglıler gununde ve yılbasında bnm yanımda olamayacak.. birde herkes psıkolojılerının cok bozulduklarını söyluyorlar. bi arkdsmn da sevglısı gtmıstıde cocuk resmen boyut deiştrmişti.. sureklı kavga edıolardı. süreklı bagırıodu kıza. kafasında kuruodu herseyı. inş öle bişi olmaz..

askerlık donemi cok zor gelelı 1 sene oldu ben daha askerdeyken verdıgım kıloları yeni alıyorum gelınce hiç gitmemıs gibi oluyor fakatttttt!!! biraz degısıme ugruyorlar biz ayrılma noktasına gelmıstık toparladık neyse kı cunku o psikilojden normal dunyaya adapte olması zor oluyor onun ıcın sabır arkadaslar hem askerdeyken hemde sonrasında...

birde işte üzgünüm ozledim okula gitmıyım bugun işten izin alıyım falan sakın yapmayın ben o hatayı yaptım cok kotu olmustum o gitti ya tamm tersıne 4 elle sarılın herseye butun gununuzu yatana kadar dopdolu gecırın arkadaslar yastıga koydunuzda kafanızı anca dusunmeye fırsatınız oluo ve oylece uyuyosunuz ınanın baska türlü zaman geçmiyor bilginize hayrlı teskereler...

Slm...Canım benim şimdiden hayırlı tezkereler Allah'ım sağ sağlim bitirip gelmeyi nasip etsin inş.Valla öle bir geçiyoki zaman anlamıyosun bende 6 yıldır birlikte olduğum erkek ark.bekledim çok zor bekleyen bilir bunun nasıl bişey olduğunu allah bol bol sabır,güç versin çok değişik bir duygu özlem,hasret bunlaara dayanmak baya bir zor :(:(:(:( Benim erkek ark.batmanda yapmıştı askerliğini geleli 9 ay oluyo şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçmiş 9 ay ama beklerken tam tersi tabi 1 gün 1 ömür gibi zor :( Allah yardım etsin canım hayırlı tezkereler şimdiden....

o zaman farklı bı pskılojıye burunuo tabı ınsan.. beklıosunya işte uzun gelıo insana herhalde.. ablamda bana dıyor, çalışıyormus gbı düşün, sankı işleri yogun da sana msj atamıomus gbı düşün dıo..bnde dıorum yaa abla bu cocuk hc tuvaletede mı gtmıo orda msj atsın işler younsa dıorm :D yaa sen karıstrma okdr fln dıo bana.. özlemek güzel aslında ama işte bı zaman snra işkenceye dönüşüo sanırım bu.. gerci askere gdenler sevdklerının degerını daha ii anlarlarmışş derler hep :) geldklerınde cok daha farklı oluolarmıs

askerlık donemi cok zor gelelı 1 sene oldu ben daha askerdeyken verdıgım kıloları yeni alıyorum gelınce hiç gitmemıs gibi oluyor fakatttttt!!! biraz degısıme ugruyorlar biz ayrılma noktasına gelmıstık toparladık neyse kı cunku o psikilojden normal dunyaya adapte olması zor oluyor onun ıcın sabır arkadaslar hem askerdeyken hemde sonrasında...

işte bundan korkuyrum yaa.. dedgm gbı bnm arkdsmında öle olmustu. farklı bı ınsan olmustu svglısı. nasıl oluo pekı? şüphelenme gbı mı davranısları oluo ki? cnku orda kuruolar kafalarında snra bıze patlıolar :D birde sey dıolar orda aldatılan oluomus mesela diyelm kı bırı aldatıldı ve asker arkdslarıyla dertlestı tabı doal olrk bu dertlestgı kısılerde bu sefer kafasında kurmaya baslıolar ya bnde aldatılıosam vs.

işte bundan korkuyrum yaa.. dedgm gbı bnm arkdsmında öle olmustu. farklı bı ınsan olmustu svglısı. nasıl oluo pekı? şüphelenme gbı mı davranısları oluo ki? cnku orda kuruolar kafalarında snra bıze patlıolar :D birde sey dıolar orda aldatılan oluomus mesela diyelm kı bırı aldatıldı ve asker arkdslarıyla dertlestı tabı doal olrk bu dertlestgı kısılerde bu sefer kafasında kurmaya baslıolar ya bnde aldatılıosam vs.

aynen kafasında kuruyordu ben ne yaptıgımı anlatsamda bişeye canı sıkılsın kımbilir nerelerde gezdın dıyodu kı oyle bir adam degıldır kesınlkle ama oradakılerden cok etkılenıyor bi arkadasımla gezmeye gitmıstık askerde telı kapalı aksam actıgı ıcın bisey yazmamıstım actı teli direk dedım boyle boyle yaptm dedigi sey niye daha once msj atmadın kapalı dıye atmadım dedim kapalı olsun yınede giderken atmalıydın dıyo boyle manyak bir psıkoljı kı dedgım gbi hiç oyle biri deıldır simdi normalde ben gidip geldkten sonra anlatrm normalde bişide demez yanı

ohooo yandk desene.. en uyuz oldgm seydır buda.. böle şüphecı konusmalar. tahammulm yoktr hiç.. sabretmeyı alttan almayı gayet ii ögretıyor demekkı bu dönem :D bana daha smdıden basladı söylenmeye.. sey dıo mesela ya bn senı aradgmda sen telı acmazsan.. ben kafamda kurarım dıo. utanmasa telı boynuna as dıcek yanı :))) ki zatn gttkten snra halimiz öle oluo sanırım.. telefona yapışık yaşıorz :))

kızlar aman alttan alın normal psikoloji ile solemıolar cunku sevglınızı tanırsınız ztn farkı gorunce askım soyleydı ondan yksa ben senı habersz bırakırmıyım benı bilmıomusun vs fln bıdaha oyle yaparm fln deyın cıdden yasadıkları zor birşey
gelınce burnundan getirirsınız fitil fitil haha:))

Son düzenleme:
kızlar aman alttan alın normal psikoloji ile solemıolar cunku sevglınızı tanırsınız ztn farkı gorunce askım soyleydı ondan yksa ben senı habersz bırakırmıyım benı bilmıomusun vs fln bıdaha oyle yaparm fln deyın cıdden yasadıkları zor birşey
gelınce burnundan getirirsınız fitil fitil haha:))

dmii :D birikir böle şeyler.. tmm askm tamam hayatım kelımelerının altında "sen bı gelde bn sana sorcam" vardır :D:D

canımm allah sabır versin şimdiden diyorum. Çok zor gerçekten. Kendini çok boşlukta hissediyor insan. Ama sabretmekten başka birşey yok yapılabilecek. Allah bol bol sabır versin sana

Merhaba canım, geçer geçer geçmek zorunda ben bunun en güzel örneğini yasıyorum...
Bizde 7 yıl oldu beraberliğimiz, ayrı şehirlerden yürüttük ilişkimizi geçen sene Mayıs ta gönderdim 93 günümüz kaldı hayırlısıyla geçiyor ve bitiyor..
Güzel şeyler düşün.
Gelince bir ömür beraber olacaksınız.

geçer mi 460 derken şimdi geçer mi 119 diyorum ve bu da geçmicek gibi geliyo ama sadece öyle geliyo işte öyle hissediyosun yoksa aslında zaman lehimize işliyo. ayları saymadan tek bir ayı bekliyorum o aya odaklıyım, hayatımda yaşamadığım duygular bunlar çok acayip, başlayınca sen de anlıcaksın, zaman tüm bekleyenler için hayırlı ve su gibi geçsin inşallah, güzel bir rüya gibi... :ssz:

geçer mi 460 derken şimdi geçer mi 119 diyorum ve bu da geçmicek gibi geliyo ama sadece öyle geliyo işte öyle hissediyosun yoksa aslında zaman lehimize işliyo. ayları saymadan tek bir ayı bekliyorum o aya odaklıyım, hayatımda yaşamadığım duygular bunlar çok acayip, başlayınca sen de anlıcaksın, zaman tüm bekleyenler için hayırlı ve su gibi geçsin inşallah, güzel bir rüya gibi... :ssz:

saydıkça daha çok uzar zaten o günler :47: en güzelini yapıyosun canım sadece o gün geldiğince yapacaklarını düşününce insan ondan sonra hiç ayrılmayacağını düşününce biraz daha iyi hissediyo insan kendini

canımm allah sabır versin şimdiden diyorum. Çok zor gerçekten. Kendini çok boşlukta hissediyor insan. Ama sabretmekten başka birşey yok yapılabilecek. Allah bol bol sabır versin sana

amiin cnm cok saol :)) dedgn gbı sabretmekten baska yapıcak bişi yok..

ve bugünde bttii.. gitmesıne 4 gün kaldı :( 4 gün snra baslayacak 460.. okdr kötuyum kii. uyuyamıyorum düşünmekten.. dengem sarsıldı resmen :/ başlarda şaka gbı gelıodu ınanamıodum ama smdı artık günler yaklastkca cnm dahada acımaya basladı... çoğu gtmiş azı kalmıs snnde tatlm.. allah hepımıze sabır versın....

Merhaba canım, geçer geçer geçmek zorunda ben bunun en güzel örneğini yasıyorum...
Bizde 7 yıl oldu beraberliğimiz, ayrı şehirlerden yürüttük ilişkimizi geçen sene Mayıs ta gönderdim 93 günümüz kaldı hayırlısıyla geçiyor ve bitiyor..
Güzel şeyler düşün.
Gelince bir ömür beraber olacaksınız.

ohooo maşallah güzelim yaa cok az kalmıs sizin.. dünde bi arkdsmn sevglısı geldı askerden. sımsıkı sarılmıslar bırbırlerını görunce.. o anı yaşamak kadar güzel bişey yok dedı.. hemencecık gidip gelsede bnde kocaman sarılıp btti sonunda 460,bi ömür bnmle artık diyebılsem... :(( sizin az kalmışş bnm 460 , 4 gun snra baslıo.. :(

benmde 25 şinde gidiyo askerim bende senin gibiyim hele akşam yatarken aklıma gelsin sabahlarım bile okadar sıkıntı ediyorm kendime. çok zor nasıl dayanacagız bilmiyrm ama mecburuz galiba.. :14:bende sendenim canım nemzna istersen dertleşiriz.

Back
X