- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
5,5 yıl hemen hemen hatta %95 Allah'ın heer günü gördüğüm, yaptığım yaşadığım herbişeyi anında yetiştirmezsem rahat edemediğim bitanemi bende göndermiştim ve evdeydim çalışmıyodum da hergün dışarda olan ben 3 hafta sonunda arkadaşımın zoruyla ilk kez dışarı çıktığımda yürümeyi unutmuş gibiydim. geçmezdi bitmezdi derdim hep şimdi de bitirdik sayıyorum çok şükürşafağımız 83
![]()
ben hiç kolay geçiyo vs diyemicem hiç de kolay geçmiyo ama zamanın hızlı akmasını sağlayabilirsin. kolay geçmese de akşam olmuş bile diyebilirsin oyalanabiliceğin işin vs varsa. evde zaman da geçmiyo malesef elinde telefon msj gelmiceğini bile bile bakıp bakıp duruyosun öylesine bi durumdaydım ben yani
şimdi sorsan 6 aydır çalışıyorum kolay geçti diyemem ama zaman bişekilde geçti bi baktım akşam olmuş gün bitmiş bile
![]()
yani arkadaşım alışıyosun demicem (gerçekten sevenlerin, sevdiklerinin yokluklarına alışabilceklerine inanmam ben ) ama sabretmeyi öğreniyosun zamanla. dediğim gibi zamanın hızlı yada ağır ağır geçmesi de insanın kendi elinde birazAllah hepimize sabır versin
![]()
bizde öyle kuzumm 8 yıldır hergun görüşüodk. o çalışırken bıle dayanamazdım onun calıstgı yer uzaktı şehir merkezınden servısle sehrın çıkışına gdıodu işe. bnde gunduz işe gtmeden görüşmemıze ragmen yıne dayanamazdım aksam atlar otobuse gderdm onu görmeye