• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

dayanılmaz acı olur mu hiç? Öyle düşünme Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin de. İlk günler her zaman zordur elbet ama zamanın aktığını görüceksin ve hep dua et..
bi bakmışsın seneye bugün bu dediklerimi sen başka asker bekleyeni için söylüyosun :34: nitekim o günlerde gelecek :34:

:14::14::14::14: nefes alamıyorum...

kızlar dün gece uğurladım sevdiğimi :( yarım saat öncede teslim oldu.. gercekten cok zor birşeymiş bu.. koca şehirde yapayalnız kaldım sankii.. öyle zordu ki ondan ayrılmak :43: vedalaşıp arabaya bindi.. sımsıkı sarıldı.. ama bn snra yıne dayanamadm bindim arabaya son kez tekrar sarıldım ona.. snra cıktm arabadan.. ve araba hareket ettı.. uzaklastı sevdgm gözlerımın önunde.. aldılar göturduler onu benden.. o an zaten tutamadm kendımı.. hıçkıra hıçkıra agladım onun benı bırakıp gttgı yerde.. çok zor bi duygu bu.. ne kadar anlatsamda yaşamayan anlayamaz gercekten.. çok farklı birşey.. gtme dıyemıyorsun.. benıde götur dıyemıyorsun.. mecburi bi ayrılık :( allahım sağ salim gelmesini nasip etsin inşallah.. güçlü olmak zorundayım blıyorum.. allah hepımıze sabır versın kızlar.. sevdıgımıze kavustursun bizi.. şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin.. hepinizin regaip kandili mübarek olsun..
92/2 KÜTAHYA --- 460 "VATAN" İÇİN GERİSİ "BİZİM" İÇİN --- :72::nazar:

Son düzenleme:
kızlar dün gece uğurladım sevdiğimi :( yarım saat öncede teslim oldu.. gercekten cok zor birşeymiş bu.. koca şehirde yapayalnız kaldım sankii.. öyle zordu ki ondan ayrılmak :43: vedalaşıp arabaya bindi.. sımsıkı sarıldı.. ama bn snra yıne dayanamadm bindim arabaya son kez tekrar sarıldım ona.. snra cıktm arabadan.. ve araba hareket ettı.. uzaklastı sevdgm gözlerımın önunde.. aldılar göturduler onu benden.. o an zaten tutamadm kendımı.. hıçkıra hıçkıra agladım onun benı bırakıp gttgı yerde.. çok zor bi duygu bu.. ne kadar anlatsamda yaşamayan anlayamaz gercekten.. çok farklı birşey.. gtme dıyemıyorsun.. benıde götur dıyemıyorsun.. mecburi bi ayrılık :( allahım sağ salim gelmesini nasip etsin inşallah.. güçlü olmak zorundayım blıyorum.. allah hepımıze sabır versın kızlar.. sevdıgımıze kavustursun bizi.. şu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin.. hepinizin regaip kandili mübarek olsun..
92/2 KÜTAHYA --- 460 "VATAN" İÇİN GERİSİ "BİZİM" İÇİN --- :72::nazar:

Allah kavuştursun :72: Allah sabrınıza sabır katsın...

Bende asker yareniyim yarın tam 1 sene olcak askerimi göndereli şimdi bu yazdığını okuyunca 1 sene öncesine o güne gittim gözlerim doldu çok tuhaf oldum seni çok iyi anlıyorum inşallah rahat bir askerlik geçirirsiniz .. Senin de kandilin mübarek olsun ..

Allah kavuştursun :72: Allah sabrınıza sabır katsın...

Bende asker yareniyim yarın tam 1 sene olcak askerimi göndereli şimdi bu yazdığını okuyunca 1 sene öncesine o güne gittim gözlerim doldu çok tuhaf oldum seni çok iyi anlıyorum inşallah rahat bir askerlik geçirirsiniz .. Senin de kandilin mübarek olsun ..

saolasın canım.. umarım çabuk geçer.. dün geceden beri daha yenı yenı kendıme gelıyorum bugun.. ruh gibiydim zaten dun gece.. btn bedenım uyusmustu sanki. yürüyemıyordum bıle. ayagımı kaldrmaya halim yoktu :((( ama hep dua ettm hep sabır diledm allahtan.. Allah yardımcımız olsun :14::14::14:

Allah kavustursun arkadaslar baska yazacak bişi bulamıyorum..
Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz :31:

Heyyyy !
Kendinizee geliiin bende yareniiim belki şu an sizi anlayamıyor olablrm askerimi yarın uğurluycaklar ben uzaktayım yolcu edemiycem ama bunada şüküür ben rabbime emanet ettim onu sizde kendinizee geliiin siz yarensiniz yakışıyo mu size böyle olmak evet alışmak zor ağlamakla bişeyler çözülmüyo ama VATAN SAĞOLSUN :72:
Eminim ki askerleriniz sizi böyle görse çok daha kötü olurlar.
Hissetmez zannetmeyinn evet görmüyolar belki ama yüreklerine iliklerine kadr hissediyo onlar.
Erkek onlar içlerine atıyolar dertleşcekleri kimsecikler yok ailelerini üzmemek sizleri üzmemek için normal davrnıyolar
SİZLER YARENSİNİZ.. KALKIN AYAĞA ! YIKILMAK YAKIŞMIYOR !
DİK DURUN Kİ ÇABUCAK BİTSİİN RABBİM BİZLERİN YANINDA SEVDİKLERİMİZDE ALLAHA EMANET :nazar:

tez zmanda kavuşur bir dahada ayrılmayız inşallah :16::72:

cnm uzaktasanız ztn alısmıssınızdır ama bız 8 yıldr hc ayrı kalmamıstık hep aynı sehırdeydık.. ilk defa aramıza uzaklık girdi,yollar girdi... gidene kadar hersey sankı bı şaka gbı gelıo ınanamıosun ama o otobuse bınıp uzaklasınca oyle bı koyuyo ki ınsana.. yapayalnız kalıosun.. öylece bakıosun otobusun arkasndan :( işte o zmn sığamıyosun hc bır yere.. sabır diliyorsun allahtan... dün 1, bugün 2 :/ nasıl bıter bu 460 blmıyorum......
92/2 KÜTAHYA :72::72::72:

cnm uzaktasanız ztn alısmıssınızdır ama bız 8 yıldr hc ayrı kalmamıstık hep aynı sehırdeydık.. ilk defa aramıza uzaklık girdi,yollar girdi... gidene kadar hersey sankı bı şaka gbı gelıo ınanamıosun ama o otobuse bınıp uzaklasınca oyle bı koyuyo ki ınsana.. yapayalnız kalıosun.. öylece bakıosun otobusun arkasndan :( işte o zmn sığamıyosun hc bır yere.. sabır diliyorsun allahtan... dün 1, bugün 2 :/ nasıl bıter bu 460 blmıyorum......
92/2 KÜTAHYA :72::72::72:

Canıım evet uzaktayııız ama biz her dk her saniye konuşuyoruuz tamam istediğimiz zaman buluşamıyoruuz ama her dk knşmak :/ aşlışkın olmak bişey değil ki benim içime oturan içimde kalan o kadr çok şey var ki eğlncesine gidemedm yarn uğurluyacaklar ama ben yokuum ve gözleriiim hep seni arıyorr diyoo o kadr duygusallaştık ki biz gören üzülüyoo bana kimse teselli vermesiiin çünküü yaşamayan anlamaaaz beniiim bebeğm gbii o sanki kendi çocuğumu ayırıyolar benden uzaktayız eveeet ama bizim için çok daha zor geçicek :'( Kolay değil uzaktan bi ilişki yürütmek sen çok şanslısıın 8 yıl yanındaymıış hep ama ben görmedikçe sevdiim onuu özledikçe daha çok bağlandıım uzakta olamk bişey değil canıım öenmli olan o uzaklığı o yolları aradaki mesafeyi hissettirmemek :14::14::14::14::14::14:

oleeyyy aşkımın sesini duydum beeen :))) teslim olmadan once aramıstı bide aksam saat 11 gbı aradı. çok az konustuk bekleyenler varmıstı ama olsun sesını duydumya içim rahatladı.. cok mtlu oldum.. bugun ordaki ilk gecesi.. :(( uyuyabılmişmidir acaba :43: rahatmıdır :/ üşüyormudur :( ztn çok hastaydı gderken :43: ooooooffffff ooooooofffffff :((((

oleeyyy aşkımın sesini duydum beeen :))) teslim olmadan once aramıstı bide aksam saat 11 gbı aradı. çok az konustuk bekleyenler varmıstı ama olsun sesını duydumya içim rahatladı.. cok mtlu oldum.. bugun ordaki ilk gecesi.. :(( uyuyabılmişmidir acaba :43: rahatmıdır :/ üşüyormudur :( ztn çok hastaydı gderken :43: ooooooffffff ooooooofffffff :((((

Allah kavuştursun, zaman su gibi aksın tüm bekleyenler için, ne desem boş zamanla sabretmeyi öğreticek zaman emin ol, kendini hasta edip sevdiğini de üzme :ssz:

Buqünde dydum aşkımın sesını :)) 3 kere aradı.. ooffff şimdiden cok özledm bn yaaa :(((((( nasıl dayancaz biz kızlarr :43::43::43: şimdi ona kocamaaaaan sarılsam ne guzel olurdu:16:
92/2 KÜTAHYA :72:

Gittiğinde ardın sıra bakakaldım
O günden beri cok zaman gecti
Sensizliğin hasretiyle inleyen ruhum
Anar kendi kendine seni zamansız
Dokunanmam senden kalan resmine bile
Yanacak diye korkar ellerim
Büyülü bir dokunuştu hazan gözlerin
Ruhumu saran hale gözlerin
Nasıl oldu nasıl gittin bırakıp beni
Ah yapayanlız sessiz sedasız
Çılgın poyrazlar yoruldu, şıvgınlar sustu
Ağladı bulutlar,tutuştu yağmurlar
Bir şehir sustu
Bir yürek sustu
Bir kadın sustu
:43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
saol tatlm iyi gbıyım işte.. alışmaya çalışıyorum.. alışabldnmı dersen :/ hiiçç alışamadm.. çok zor bişey bu yaa.. tarifi imkansız,özlemi dayanılcak gbı değil..

bu aralar evet çok zor gelecek ama zamanla sabretmeyi öğreneceksin, en azından sevdiğini üzmemek için alışmak, sabretmek zorunda olduğunun farkına daha çok varacaksın. Allah bol bol sabır versin kuzum sana. Bilirim çok zordur. Zaman su gibi akıp geçsin.

bu aralar evet çok zor gelecek ama zamanla sabretmeyi öğreneceksin, en azından sevdiğini üzmemek için alışmak, sabretmek zorunda olduğunun farkına daha çok varacaksın. Allah bol bol sabır versin kuzum sana. Bilirim çok zordur. Zaman su gibi akıp geçsin.

amiinnn.. gercekten cok cok zoorr.. sabahları bi uyanıyorum telefonuma bakıyorum hemen .. sanki msj gelcekmiş gbi.. bakıyorum günaydın hytm diye msj yok :43: o yok artk bu şehirde.. buna inanamıyorum işte. gittgine inanamıyorum hala.. sindiremıyorum bunu. şafak kagıdı yaptm çizik atıyorum hergun ama okdr cok varkı kagıdı hazırlarken sayıları yazarken bıle elım yoruldu. okdr fzla yaniii :5: nasıl bıtecek bu gunler.. nasıl geçecek onsuz. zaman duruyor sankii gecmıyor saatler :((((

amiinnn.. gercekten cok cok zoorr.. sabahları bi uyanıyorum telefonuma bakıyorum hemen .. sanki msj gelcekmiş gbi.. bakıyorum günaydın hytm diye msj yok :43: o yok artk bu şehirde.. buna inanamıyorum işte. gittgine inanamıyorum hala.. sindiremıyorum bunu. şafak kagıdı yaptm çizik atıyorum hergun ama okdr cok varkı kagıdı hazırlarken sayıları yazarken bıle elım yoruldu. okdr fzla yaniii :5: nasıl bıtecek bu gunler.. nasıl geçecek onsuz. zaman duruyor sankii gecmıyor saatler :((((

tatlım sayma günleri, o zaman hiç geçmek bilmez zaman. Sürekli çizik atmak istersin ama atamazsın ve daha çok üzülürsün.

Back
X