• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

evt cnm aılemleyım ama böyle yaparsan gecmez bizim şafaklar =) bak daha 452 deyız.. sureklı gecmıse odaklanma.. şöye yapardık böyle yapardı falan fılan dıye eskıye baglama kendını.. işin içinden cıkamazsın kuzum.. gelecegı düşün.. geldkten snra hersey cok daha guzel olacak bunları düşün.. hayallerınızı emellerınızı düşün.. bunlar için güçlü ol.. sabret.. güzel gunler için.. elbet bıtecek gececek bu gunlerde snra bıdahaa ömür boyu bizimle olacaklar allahın izniyle.. hem bak ne zmn ıstersen yaz.. kendını yalnız hssetme.. burda hepımız aıle gbyız btn kızlarla.. allah razı olsun herkes tesellı verıyor.. snde yalnız hsseme kndını.. daraldkca yaz.. bigün gelecek bizde 3-2-1 diyecegız :))

canım benmmm çok sağol.zaten bura olmasaydı napardım bilemiyorum her boş bulundugumda sürekli buraya girip birşeylerle ugraşmasam zaten zaman hiç geçmezdi.hakkaten ortam çok güzel herkes birbirine karşı çok sevecen,çok saygılı.çok güzel bir ortam gerçekten:) geçmişi düşünmeden insan yapamıyor ister istemez evin her yeri o kokuyor sanki:( bende zamana güveniyorum elbet azalır acısı diyerekten bakalım.onsuz nefes alamadığım bi insan o her anımı beraber geçirdiğim sürekli birbirimiz ne yapsak birbirimizi haberdan eden bi çifttik o kadr bağlıyızki.o nedenle çok zor oluyor ister istemez.aklıma herşey geliyor.umarım son günlerimdir artık zamanla alışmaya başlarım diye mut ediyorum hep.Allah hepimize sabır verdsin ne deyim:(

Doğuya mı yollarmış Allah Allah.İnş hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ama şunuda belirteyim askerliğin doğusu batısı yok.Başındaki komutan rahat olsun ondan iyisi olmaz neresi olursa olsun.Kimi batıdakiler başındakiler yüzünden çok zorlu bi askerlik geçiriyor.

Aminn canım aminn

Canım çoktan belli olmuştur o.Yani sonradan belli olan bişe değil.nizamıyeden adımını attığı andan itibaren.Yapacağı askerlik kulvarına göre yönlendiriliyor.

bende sordum bana dedi daha belli olmadı bitek komandoları seçtler dedi nsl cnm yha bana bi açıklarmsn bilgi vermezlermi öle olsa :S

canım benmmm çok sağol.zaten bura olmasaydı napardım bilemiyorum her boş bulundugumda sürekli buraya girip birşeylerle ugraşmasam zaten zaman hiç geçmezdi.hakkaten ortam çok güzel herkes birbirine karşı çok sevecen,çok saygılı.çok güzel bir ortam gerçekten:) geçmişi düşünmeden insan yapamıyor ister istemez evin her yeri o kokuyor sanki:( bende zamana güveniyorum elbet azalır acısı diyerekten bakalım.onsuz nefes alamadığım bi insan o her anımı beraber geçirdiğim sürekli birbirimiz ne yapsak birbirimizi haberdan eden bi çifttik o kadr bağlıyızki.o nedenle çok zor oluyor ister istemez.aklıma herşey geliyor.umarım son günlerimdir artık zamanla alışmaya başlarım diye mut ediyorum hep.Allah hepimize sabır verdsin ne deyim:(

alışmak zorundayız :( zorda olsa,aglasakta,boğulsakta,daralsakta yapacak bırsey yok kii, alışmak zorundayız.. çok zor bır dönem bu. aşmak zorunda oldgmz bir dönem.. ama bu hasret, ilerde güzel günleri getirecekse eğer değmezmi beklemeye :(( senın askern nerde canım

şafak 452
nasıl geçecek o kadar zaman Allahım güç ver:( bugun dedim acaba o bi aylık izni hiç mi kullnmasak çünkü her geldiğinde giderken aynı acıyı tekrar yaşamaktansa daha mı ii olur diye düşündüm ama o da kötüyaa en zından izne gelir şu ay vs diyerekten kendimi teselli ederim offya çok zor:43:birde ben yanlız yaşıyorum konuşacak dertleşecek vakit geçirecek kimsede olmayınca insanın yanında dahada zor oluyor. acilen bi işe girmem lazım:(

iyi akşamlar
biz 11 ayın içindeyiz 11 gün izin kullandı daha erken gelebilmek için inşallah bu yaz çok daralmaz da kullanmaz ne kadar erken gelirse o kadar iyi bizim için ama kısmet tabi :nazar:
:72:

Bir Gün Gelecek Şafak Bitecek , Düğünümüze Hazırlandığımız Günlerde Gelecek.. (:

inş cnm ne güzel dedin öyle :)
SeNLeYM;

revir de çalışır rahattır o bölüm,eğer bi değişiklik olmazsa ustada da revirde devm eder.sninki nerde yapıyodu unuttm :S

Canim benimki samsun sahra sihhiyede acemiligi suan.Az once konustuk yine.secimmi ne yapmis komutan saglikcilar arasindan sorular sormus ilac isimleri etken maddler vs sonunda onu secmisler eczaneye bi de yanina yardimci vermisler.hani bi ilac lazim oldugunda vs anahtar onda olacakmis .yemin toreninden sonrada 45 gun saglik egitimi vs alacaklarmisbu durumda bencede ustalikta revir vs gitmeli ama yinede korkuyorum:(

benm abi dediğim biri yaptı acemiliği samsunda revirci idi .sonra usta birlik van/çaldıran çıktı . Çok rahattı krallar gibi hep revirde idi tlf çok rahat kullnıyordu ve doğru düzgn nöbet tutmuyordu bile...bide şöyle birşey var canm doğuda çıksa sıkma canını onlara çok iyi davranıyorlar piskolojik baskı olmasın diye.benimki şırnakta yapıyo diyo sabah müzikle kaldırıyorlar bizi :)anlatablddmi cnm bi nevi nazlı bebek muamelesi görüyolr.tabi komutanlarda önmli onlrda iyi oldumu ve seninki de kendini onlara sevdirip işini düzgün yaptı mı Allahın iznyle hiç bi sorun çıkmaz tatlım :49:

iyi akşamlar
biz 11 ayın içindeyiz 11 gün izin kullandı daha erken gelebilmek için inşallah bu yaz çok daralmaz da kullanmaz ne kadar erken gelirse o kadar iyi bizim için ama kısmet tabi :nazar:

iyi akşamlar canım hoşgeldiiinn =))) nasılsınn ?

alışmak zorundayız :( zorda olsa,aglasakta,boğulsakta,daralsakta yapacak bırsey yok kii, alışmak zorundayız.. çok zor bır dönem bu. aşmak zorunda oldgmz bir dönem.. ama bu hasret, ilerde güzel günleri getirecekse eğer değmezmi beklemeye :(( senın askern nerde canım

Evet canim bir sekilde alismak zorundayiz artik:( benim askerim samsunda

nasıl olsun be yavrum :/ işte alışmaya çalışıyorum..ama bırazcık alıştım sanki yaa..

Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm bekleyenlerin zaman su olsun aksın sevdiklerimiz sağ salim gelsinler inşallah :72:
yavaş yavaş her şey rayına oturacak merak etme sadece biraz sancılı geçiyo o ilk süreç, yokluğunu yadırgama...
o iyi oldukça sen de iyi olucaksın :34:

benim tek korkum usta birliginde revire dusmemesi.keske revire dusse keske telefonu rahatca kullanabilsede nereye dusecegini pek takmazdim o zaman.revir iyidir bencede cunku.hem telefonda her sesini duydugumda ogunu atlatmam dahada rahat oluyor.ins dedigin gibi olur canimya revire dusse ne guzel olurdu:(

iyi akşamlar

İyi aksamlar
Sizin az kalmis ne guzel bizde o gunleri gorsek bi an once.bizde izinleri kullanmayiz dedik bakalim ama dayanamayizki:(

Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm bekleyenlerin zaman su olsun aksın sevdiklerimiz sağ salim gelsinler inşallah :72:
yavaş yavaş her şey rayına oturacak merak etme sadece biraz sancılı geçiyo o ilk süreç, yokluğunu yadırgama...
o iyi oldukça sen de iyi olucaksın :34:

innşşşallllllllaaaaahh :)
evt cnm ilk zmnlar zor.. hele ki o ilk 2 gün okdr berbattı ki.. inanamadm gttgıne.. smdı artık kendımı toparlıyorum.. ara ara daralsamda,özlemekten nefesım kesılse de o ilk gunler kdr degılım.. annesi ve ablası sagolsn onlarda cok destek oluyorlar.. teselli edıyorlar..bide arıyor falan ya,kendıme gelıyorum..

benim tek korkum usta birliginde revire dusmemesi.keske revire dusse keske telefonu rahatca kullanabilsede nereye dusecegini pek takmazdim o zaman.revir iyidir bencede cunku.hem telefonda her sesini duydugumda ogunu atlatmam dahada rahat oluyor.ins dedigin gibi olur canimya revire dusse ne guzel olurdu:(

ilaçla ilgili olunca başka nereye atablirler ki büyük ihtml revir olur inş dua et sende...

innşşşallllllllaaaaahh :)
evt cnm ilk zmnlar zor.. hele ki o ilk 2 gün okdr berbattı ki.. inanamadm gttgıne.. smdı artık kendımı toparlıyorum.. ara ara daralsamda,özlemekten nefesım kesılse de o ilk gunler kdr degılım.. annesi ve ablası sagolsn onlarda cok destek oluyorlar.. teselli edıyorlar..bide arıyor falan ya,kendıme gelıyorum..

İyi aksamlar
Sizin az kalmis ne guzel bizde o gunleri gorsek bi an once.bizde izinleri kullanmayiz dedik bakalim ama dayanamayizki:(

Bende gittiği ilk hafta, telefon hattı bende olduğu halde msj atıyodum, cevap gelmeyeceğini bile bile öyle kötüydüm ki... sonra sesini duydukça mutlu oldum o iyiyse ben de iyiyim dedim ve bugünlere geldik çok şükür :nazar:

izne gelip gitmesi daha kötü oluyo tam yokluğuyla sabretmeyi öğrenmişken tekrar yolculamak çok kötü oluyo. gördüğüm anda gideceği zamanı düşünüyorum ve ne yazık ki zamanı durduramadığım için tekrar hüzün... allah başka acı vermesin bunlar son ayrılıklarımız olsun sevdiklerimizle bugünlerde geçecek elbet :nazar:

Bende gittiği ilk hafta, telefon hattı bende olduğu halde msj atıyodum, cevap gelmeyeceğini bile bile öyle kötüydüm ki... sonra sesini duydukça mutlu oldum o iyiyse ben de iyiyim dedim ve bugünlere geldik çok şükür :nazar:

izne gelip gitmesi daha kötü oluyo tam yokluğuyla sabretmeyi öğrenmişken tekrar yolculamak çok kötü oluyo. gördüğüm anda gideceği zamanı düşünüyorum ve ne yazık ki zamanı durduramadığım için tekrar hüzün... allah başka acı vermesin bunlar son ayrılıklarımız olsun sevdiklerimizle bugünlerde geçecek elbet :nazar:
inşya inş :(

yiğidim nöbette şimdi bugn ilk kez nöbet tutmaya gitti içim çok tuhaf dua edin tüm askerlerimize.onun nöbetten dönüp beni aramasını beklicm öyle uyuyacam yoksa uyuyamam.uzun süreden belli ilk kez böyle kötü oldum ya :(:(:(ağlamak istiyorum :(:(

ne güzel dedin oyle cnm :) amiinn..allah böyle ayrılıklar versın, başka ayrılıklar vermesın... wallaa bi gelsin bidaha kovsada gtmem yanından :D:16:

Back
X