- Konu Sahibi Purposeless
acemi birlik mi usta mı ? bide yeni gitti herhalde çok aramadığına göre ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acemi birlik mi usta mı ? bide yeni gitti herhalde çok aramadığına göre ?
4 gün oluyo gideli canım. acemi birliginde
oo daha yenisi sen ilk 2 hafta zordur sonra alışırsın cnm sıkma canını bide braz zaman geçsin daha rahat konuşursunuz ve ısparta rahattr ferah tut sen içini cnm
benim şırnakta yapıyo haline şükret sen
acemiligi ıspartaa. bakalım usta birligi nerye çıkcak. tabiki şükrediyorum canım ama çok zor sesini duyamamak hadi beni geçtim onun içi rahat etmiyo benim sesimi duymayınca(((( ısparta hiç rahat demiyolardı gitmeden önce. askerim gitti oda diyo çok kötü diye.
o da alışır ya canım kafadengi bi kaç arkadaş bulsun zamanın nasıl geçtiğini anlamaz bile emin ol cnm asker arkadaşlıkları farklıdır...bide yeri kötü olsa bile o geçici yeri üzülme dua et usta birliği iyi yere gelsin tatlım
inşallah canım ya hiç dualarımı eksik etmiyorum saten![]()
gün gelir gelirler bize asker anılarını anlatırlar bizde onları bu anları anlatır anlatır güleriz sonrada evleniriz inş :)
ayy canım agzından bal damlıyo inşallah inşallah![]()
inşallahh
ömrüm aradı çok şükürr oyy verene kurban sesini duyunca canıma katılyo sanki :) Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi![]()
özgecimm bizim topigimiz varya asker yarenlerinin orya neden takılmıyosun hiç?
Siz Asker sevdiniz mi ?
ßen sevdim. . O nöbetteyken ßen uyumadım.
Canı sıkıldı komutanlara kızdım,
haber alamadım teknolojiye sövdüm.
Siz sevdalınıza hasret kaldınız mı ?
... ßen kaldım. . .
Gün saymak nedir öqrendiniz mi hiç ?
ßen öqrendim. . .
Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ?
Çaresiz kaldınız mı ? ulaşamayıp
ßir yerlerde umut aradınız mı ?
"ÖzLeMeK" 7 harf deqil
460 qündür ßilirmisiniz ?
Asker ßeklemiyorsanız ßilemezsiniz
nöbete başlıyor muyuz özgecim![]()
başlıyoruz kuzum ama bu gece benımle ugrasacaksın gbı duruyor.. cok kötuyum yaa![]()
![]()
uğraşalım birbirimizle![]()
![]()
![]()
napalım canım benim.. sen yarın görücem diyosun bi de üşenmicem gelicem yanına dövmek için seni.. ben naapayım ya..
neden için sıkıldı, sesinde falan mı bi tuhaflık vardı askerinin, nerden çıktı o bunaltılar şimdi?
aslında sesi gayet iyi gelıyordu.. ayagını fln taktm kafama.. şişince canı cok yanıo cnku blıorm.. amelıyat bile olablr tekrar. bıde o kötu olsada iyiyim der blıorm onun huyunu.. benı uzmemek ıcın söylemez. aslında nedenını bnde anlamadm ama içim sıkıntılı işte.. bgn hersey yolundaydı aslında. annesıne gttm.. akrabaları falan fılan hep beraber guzel vakıt gecrdk. günün sonunda nıye böyle oldum blmıyorum...
yok yok sen içini ferah tut.. zaten öyle bir ameliyat durumunda hava değişimi falan verirler iyileşene kadar.. yanında olursun yani canım benim.. ama dediğin gibi onlar pek bişey söylemiyorlar.. benimki hiç ağlamadı falan benimle konuştuğunda, ama bugün annesiyle ablasıyla konuşurken onlar ağızlarından kaçırdılar dün bizde çok kötüydük ağladı telefonda askerimiz falan diye.. öyle kötü oldum ki.. dediğin gibi bizlere pek birşey belli etmek istemiyorlar biliyorlar biz kopup gidicez çünkü burda.. napalım canım geçicek bu zaman, delirsek dee ağlasak daaa sızlasak daa geçicek.. ben böyle kötü oldugumda diğer topicleri geziyorum.. plakalara gelen yarenlerin sevinçlerine ortak oluyorum.. biz de gelicez o günlere.. kötüyü düşünme olmaz mı..
bnde onlar gördkce kıskanıyorum :) bnm daha coooook.. onların azıcık kalmıs dıe.
şafak 450 = telefon çalsada o arasa diye hep beklenilir .(((((