• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

Dikkat Dikkat!
Topigin sahibi aranmaktadır.. Topiğini böle boşladığı için kendisine (insan hakları mahkemesinden çıkardığım kararla) yarenleri başı boş bırakmak suçundan inanılmaz hayattan bezdirme taktikleri (bkz:H.B.T.) uygulayacağımmmm :3:

Dikkat Dikkat!
Topigin sahibi aranmaktadır.. Topiğini böle boşladığı için kendisine (insan hakları mahkemesinden çıkardığım kararla) yarenleri başı boş bırakmak suçundan inanılmaz hayattan bezdirme taktikleri (bkz:H.B.T.) uygulayacağımmmm :3:

:D:D:D:D:D hahhahahha feciii güldmm kuzuumm yaaa :D:D:D amaaaaa İnsan hiç hemşosuna hayattan bezdrme taktikleri uygularmııııı :20: ÇOK AYIP !!:20: şiddetle kınıyorum seni :47: hem sen nerdesın bakaymm ?? özLedmm leenn :27::52:

Şimdi yoksun bir uzak kentte sensizliği yaşıyorum
Tren katarları geçiyor akşamları buradan
Nakarat şarkılar söylerincesine
Gözlerim seni arıyor sevdalım
Hiç sevmedigim bu yalnız aksamlarda
Sensizlige alışıyorum
Ölümü bekleyen hastalar gibiyim
Bin ölüyor bir yaşıyorum
Şimdi yoksun bir eski şarkıyı anlatıyor
Kasım yağmurları..
şimdi yoksun
Silemedim gözlerimden o anıları
Şimdi yoksun son kuş uçuşmalarda başlıyor dogada
Bin ölüyor bir yaşıyorum

ÇOKKKK ÖZLEDMMM ASKERİMİİ BN :( ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK

Nasıl bişey bu özlemek?.. nasıl can yakar somut bir duyguymuş gibi?? nefesim kesiliyor zaman zaman.. içim öyle bir sıkılıyor ki tarifi imkansız birşey.. sanki beni hiç kimse anlamıyormuş gibi... boş geliyor söylenenler,verilen teselliler. çnkü hiç bir söz yüreğime su serpmiyor.. ta ki askerimin sesini duyana dek...
işte o zaman, o konusma hiç bitmesin istiyorum. doyamıyorum sesini duymaya.
kapalı kutu gbi oldum şu sıralar.. konusmak bile istemıyorm bazen.. sadece zaman gecsın ve şu zor günler bitsin istiyorum. konuşulanları duymuyorum bile bazen.. sürekli aklımda o var. acaba nasıldır? n'apıyordur? iyimidir? açmıdır? üşüyormudur :( ? hep bunları düşünuorum.
gittiği günden beri bi yarım yok sanki.. o benim diğer yarımdı.. eksik kaldım şimdi...
çok özlüyorum. sımsıkı sarılmayı,elini tutmayı,gözlerıne bakmayı,kokusunu,gülüşünü,hatta bana kızmasını bile özluyorum.. hani diyorum keşke yanımda olsa da deliler gbı tartıssak.. ama yanımda olsa :(((
nasıl geçecek bu günler..... GEÇEMİYOR SANKİ !!!!!
:43:

♥ İnanırım ki,sen dönene dek yüzüme düşen her göz günah yazacak bana, gözün ve gözüm birleşene kadar pencereden bu kente bakmak bile ihanettir sana...

Biter cnm elbet biter inş bi gün düğün hazırlığı yapanlar topiğine yazarız :):):):16:

dgru dıosun cnm snrada bi bakmışsın bebiş bekleyenler topiğindeyız :)))) snradaa ne yemek yapsam hergun hergun ne uretsem topiklerınde falan dolanırız :)) inş o günlerde gelecek :16:

şafak 367 :72:

100 günün bitmesine 7 gün kaldı ve hemen hemen hasretliğin 4 de 1 i bitecek :)
kendimi böyle teselli ediyorum bugünlerde :)

dgru dıosun cnm snrada bi bakmışsın bebiş bekleyenler topiğindeyız :)))) snradaa ne yemek yapsam hergun hergun ne uretsem topiklerınde falan dolanırız :)) inş o günlerde gelecek :16:

ayy ne güzel dedin kız öyle güldürdün valla beni Allah da seni güldürsün :)

ayy ne güzel dedin kız öyle güldürdün valla beni Allah da seni güldürsün :)

bnmde şafak bgn atarsa 437 olacak inş.. dgru bı mantık uyguluosun aslında 4te 1i falan dıe..
ama ne guzel olur dmıı :))) yıllar snra bı bakmıssın bebiş topiklerinde yemek topiklerınde bızler.. o zmn anarız işte bu gunlerı hep beraber.. yazdklarımızı okuruz AHHH AHHH NE GUNLERDIII deriz :)

bnmde şafak bgn atarsa 437 olacak inş.. dgru bı mantık uyguluosun aslında 4te 1i falan dıe..
ama ne guzel olur dmıı :))) yıllar snra bı bakmıssın bebiş topiklerinde yemek topiklerınde bızler.. o zmn anarız işte bu gunlerı hep beraber.. yazdklarımızı okuruz AHHH AHHH NE GUNLERDIII deriz :)

inş canım inşallah Allah büyük sayılı günler bizim için öyle yada böyle geçiyo asıl onların işi zor ben onlara üzülüyorum :(

Back
X