• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

inş canım inşallah Allah büyük sayılı günler bizim için öyle yada böyle geçiyo asıl onların işi zor ben onlara üzülüyorum :(

aynen öle cnm yaa onlar için çooook daha zor hersey.. bizler bir tek kişinin hasretını yasıoruz onlar hem aılesı hem sevdgı hem memleketı.. ve bunlarıda zor şartlar altında yaşamak dahada ağır olsa gerek..
bende 2 gundür okdr kızgnm kii.. hani kulübelerı aıleler arayıp açan kişiden rıca edıyorlarya çagrırmısın telefona oglumu dıe.. böyle işte aıleler arıomus acanlarda şey demişler cogu aıleye "şehit oldu oglunuz öldü" falan demısler.. nişanlısını arayan kızlarada " boşver onu onun yerıne ben varım" falan dıolarmıs.. kimin yaptgı bellı olmayıncada hepsi ceza aldı :/ burnundan getırıolarmıs hepsının... nası bişey bu yaaa nasıl dıebılıolaar... onlarında anaları babaları sevdklerı var.. ÇOK KIZDIM :47:

aynen öle cnm yaa onlar için çooook daha zor hersey.. bizler bir tek kişinin hasretını yasıoruz onlar hem aılesı hem sevdgı hem memleketı.. ve bunlarıda zor şartlar altında yaşamak dahada ağır olsa gerek..
bende 2 gundür okdr kızgnm kii.. hani kulübelerı aıleler arayıp açan kişiden rıca edıyorlarya çagrırmısın telefona oglumu dıe.. böyle işte aıleler arıomus acanlarda şey demişler cogu aıleye "şehit oldu oglunuz öldü" falan demısler.. nişanlısını arayan kızlarada " boşver onu onun yerıne ben varım" falan dıolarmıs.. kimin yaptgı bellı olmayıncada hepsi ceza aldı :/ burnundan getırıolarmıs hepsının... nası bişey bu yaaa nasıl dıebılıolaar... onlarında anaları babaları sevdklerı var.. ÇOK KIZDIM :47:

ayyy saçmalıgaaa baakk. pisliklerr:47: hiçmi insaf kalmamış yazık degilmii :47:

askerim kütahyada tatlm.. nasıl sinir oldum anlatamam yaaa :47:
nasıl insanlar var yaa !!! bu yaptı deseler agzını burnunu dagtrm acımam walla :/ insancıkların yüregıne inmiş.. şehit oldu oglun öldü ne demek yaa :S allah korusun.. kendı aılelerıne öle deseler iimi olur..
resmen anlam veremedım yaa :S

yaptıkları ş............ yanii yazık değilmi yaa o ailelere anne babalara Allah korusun insanın kalbine iner valla :(:47:
eski ses kayıtlarından sesii tesbt edeblseler keşke

yaptıkları ş............ yanii yazık değilmi yaa o ailelere anne babalara Allah korusun insanın kalbine iner valla :(:47:
eski ses kayıtlarından sesii tesbt edeblseler keşke

ugrasmamıslardır belki.. bılemem..
kaç gundur ne guzel egtme cıkmıolardı. yazı yazıolardı hep. smdı sıcagın alnında kavruluolar egıtıme cıkıolar.. bayagıda kötü davranıolarmıs.. normalde gunde 4-5 defa arıodu smdı 1 kere arayablıo.. 2gundr böle.. oda yalvar yakar zor ızın alıorm dedı. :( kıyamam :(

Allah yardımcısı olsun yaa üzüldüm valla sizin adınıza ama Allah büyük yaa elbet cezasını alır o asker (daha doğrusu sözde askerler)

dua et üsleri onlara destek çıkıp göz yummamış yoksa aynı şeyler tekrar ederdi onlar da bi yerde haklı gözlerini korkutmak istiyorlrdır cnm bnce

Allah yardımcısı olsun yaa üzüldüm valla sizin adınıza ama Allah büyük yaa elbet cezasını alır o asker (daha doğrusu sözde askerler)

dua et üsleri onlara destek çıkıp göz yummamış yoksa aynı şeyler tekrar ederdi onlar da bi yerde haklı gözlerini korkutmak istiyorlrdır cnm bnce

tabıkıde canım onlar öyle yapmasa zaten işler rayından cıkar..başa cıkamazlar snra.. burunlarını sürttürmek şart ama işte kurunun yanın yaşta yanıo be guzelm.. bikaç düşüncesız yuzunden diğerlerının ne gunahı var.. onlar üzülüyor bızde uzuluyoruz :( bnm gbı kaç kız snırden ölüodur bu olaya..

tabıkıde canım onlar öyle yapmasa zaten işler rayından cıkar..başa cıkamazlar snra.. burunlarını sürttürmek şart ama işte kurunun yanın yaşta yanıo be guzelm.. bikaç düşüncesız yuzunden diğerlerının ne gunahı var.. onlar üzülüyor bızde uzuluyoruz :( bnm gbı kaç kız snırden ölüodur bu olaya..

mutlaka öyle canımda oturup dua etmekten başka da birşey gelmiyor ki elden maalesef :(

sen kızmayı bırak cnm bize o her zaman yazdığın güzel sözlerden yaz hele kız :):)

Benim canım askerim
İsterim ki hep yanımda olasın
Tek tesellim senle geçirdiğimiz güzel günlerin hayali
Anlamaz kimse benim seni ne kadar özlediğimi
Ne olur sanki şafak görünse tez elden
En mutlu ben olurum o zaman
Metinim bıraktığın yerde hep bekliyorum ben seni....:98::98::16::16::16:

yazan :SeNLeYM :49:

HER TÜRLÜ YORUMA AÇIK ....:)

hatun 2 dkda yazmıs bile şiirini :D ne cevherler varmıss sende yaaa.:1:
ara ara ilham gelınce yaz topiğe şiirlerini. snra topiğin ismi değişiomuş "SENLEYMin şiir topiği" oluomuşş falan. :D
şaka maka guzel salladın valla gece gece .d
tbrkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46:

hatun 2 dkda yazmıs bile şiirini :D ne cevherler varmıss sende yaaa.:1:
ara ara ilham gelınce yaz topiğe şiirlerini. snra topiğin ismi değişiomuş "SENLEYMin şiir topiği" oluomuşş falan. :D
şaka maka guzel salladın valla gece gece .d
tbrkleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46:

tşk ederm cnm :D:1:
ee yazana değil yazdırana bakcan cnm :)))
baş harfleri birleştirdin demi :)

Back
X