• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

Benim erkek arkadasmda askerde 92/1. Safak 348. Okadar zorki ayri kalmk. Ama tek dusndgm sey 348 gun sora yanmda olacagi. Bu dusnce ayakta tutuo bni. Aralikta izne gelicek dahada cok var nasil gecick blmiorm. Allah tum bekleyenlere sabir versin. Askerlerimizide korusun.

Kizlar ya birsey sorcam.. Benimkine bugun kart vermisler maas karti diye, ziraat bankasinin karti.. Para gondermem lazim o karta ama once bir soriim dedim, hic var mi aranizdan oyle para gonderen..vs?

Benim erkek arkadasmda askerde 92/1. Safak 348. Okadar zorki ayri kalmk. Ama tek dusndgm sey 348 gun sora yanmda olacagi. Bu dusnce ayakta tutuo bni. Aralikta izne gelicek dahada cok var nasil gecick blmiorm. Allah tum bekleyenlere sabir versin. Askerlerimizide korusun.

aminnnnnnnnnn. benim askerimde aralıkta izine gelecek inş:)

Kizlar ya birsey sorcam.. Benimkine bugun kart vermisler maas karti diye, ziraat bankasinin karti.. Para gondermem lazim o karta ama once bir soriim dedim, hic var mi aranizdan oyle para gonderen..vs?
para yollama gereği duymadık henüz ama maaş kartı var doğrudur askeriye onlara maaş vericek ya aylık o karta yatırılacak para ,sende yollayabilirsn aynı hesaba.

Nasil göndereceğini bilmiyorsan, nette araştır, illa ki anlatan bir yer veya bir video vardır. :)

cnm maaş kartına gönderılırmı blmıorm ama bn sey dıe blıorum askerde onlara hesap acılıyormus hepsıne.. hesap numarasını alıp oraya gönder ıstersen daha ii olur.

amiinn tatlm..
348 kalmıs bak cnm bız daha 430larda dolanıoruz :((( siz bu yolun zor dönemeçlerini gecmişsiniz.. sadece bıraz daha sabırr cnmm.. gececek bıtecek ..

günlüge yazmışım bende geçermi 460 diye. geçiyo ama zor geçiyor. baze anlar ise özlem çogalıyo daha bi geçmek bilmiyor.
ama çok şükür azaldı şafaklar. 460 taann geldik şafak 61:nazar:

günlüge yazmışım bende geçermi 460 diye. geçiyo ama zor geçiyor. baze anlar ise özlem çogalıyo daha bi geçmek bilmiyor.
ama çok şükür azaldı şafaklar. 460 taann geldik şafak 61:nazar:

yaaa ne güzeeell.. wallaa cok kıskandm cnm yaa.. bırazcık kalmıs baksanaa :))) 3-2-1 leri görururz inş :))

ben tatlım ben gönderdim bnimkide ziraat tı acemiliğinde gndermiştim

cnm maaş kartına gönderılırmı blmıorm ama bn sey dıe blıorum askerde onlara hesap acılıyormus hepsıne.. hesap numarasını alıp oraya gönder ıstersen daha ii olur.

Kizlar selam :)

hesap no falan soylememisler ki bunlara, vermisler bir kart o numarayla da olmuyor para transferi..hesap no alabilmek icin ziraat bankasi cagri merkeziyle cebellestim ama hallettim :) hehe :)

amiinn tatlm..
348 kalmıs bak cnm bız daha 430larda dolanıoruz :((( siz bu yolun zor dönemeçlerini gecmişsiniz.. sadece bıraz daha sabırr cnmm.. gececek bıtecek ..

Acemi birliginde ozamn senin askerin tadini cikar cnm usta birliginin ilk zmnlari zor yani. Yeni yeni alisiorm bnde. İns gecicekk..

geçmio yaa wala geçmio dha dha 3,5 ay oldu okdr uzun geldiki bitmesi gerekio şmdiye diorm kndi kndime offff:ssz::ssz:

iyinin iyisi kötnün kötüsü var cnm.. bak senın ne guzel 3,5 ay olmus.. bizim daha bgn atarsa 434 olacak safak.
alışacagz bi şekilde.. nası olucak blmıorum ama bıtıcek bigün..

Acemi birliginde ozamn senin askerin tadini cikar cnm usta birliginin ilk zmnlari zor yani. Yeni yeni alisiorm bnde. İns gecicekk..

evt canım yaa acemideyız daha.. yemın törenı yaklastı dıe şu sıralar bayagı bi sıkı dısıplındeler.. bu sıcakta hergun egtm falan :(((( bi atlatsak şu acemı bırlıgını rahatlıcaz bızde :/

evt canım yaa acemideyız daha.. yemın törenı yaklastı dıe şu sıralar bayagı bi sıkı dısıplındeler.. bu sıcakta hergun egtm falan :(((( bi atlatsak şu acemı bırlıgını rahatlıcaz bızde :/

gecer gülüm gecerr plakalara gelenlerde bizim gibi değilmiydi önceden :)

Back
X