- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
allah bütün asker bekleyenlerin yardımcısı olsun. ben sn dk saat hesaplamaktan kafayı yicektim sonra bi baktım bitmiş.
amiiiiiiiin :) ama çok zor yaa.. 6 kılo vermıs askerım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bütün asker bekleyenlerin yardımcısı olsun. ben sn dk saat hesaplamaktan kafayı yicektim sonra bi baktım bitmiş.
amiiiiiiiin :) ama çok zor yaa.. 6 kılo vermıs askerım((( sıcagın alnında egıtım yapmaktan yanmış.. kulaklarına kadar soyulmus kıyamam
(( bde cok öksürüyor. böyle konusurken falan öksürünce içim parçalanıo resmen. şu yaz hemen bıtse, snrada kış bitseee, bıdahakı yaz gelse deee aşkım gelse
Durdu zaman Durduuuuuuu....bak hala 00.00 olamadı.. sankı saatlerdır beklıo gbıyım. dakıkalar gecmıo :/
vatan borcu namus borcudur seni beklemekte boynumun borcudur
askerim .. ♥
sevgilin nerde asker canım??
benim askerimde acemi de öyleydi sürekli öksürüyodu sesi kısılmıştı ve o öksürük bi süre daha devam etti çok üzülüyodum ben de, yaa ne günlerdi
Zaman çabuk geçsin inşallah sana bana tüm bekleyenlere![]()
inşallah tatlım.. ılk 1 ay egıtım yogunlugundan hergun hergun bagrmaktan böle oldu diye düşünuyorum bende. Gercı gıderken de hasta gtmıstı. öksürüyordu. Revırede cıkarmıyorlarmıs. Cunku herkes aynı durumdaymıs. Komutan kımler gıdecek revıre deyınce herkes el kaldırıyormus adamda ınanmıyormus kaytarmak ıcın yapıyorlar sanıyormuş :/
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..
Allah sabır versin..
Bu son ayrılığınız olsun inşallah..
Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken. nasıl anlatılır ki sensizlik...
kuzu sen nerelerdesın bakayımmm !! yalnız bıraktın arkdsnı buralardaaa(((
ne şafak attıran var ne bişi.. ohooo bi ben kalmısım dertli hatun
tepsi örtüsüne bile basladım... boncuklarımı aldım basladım.. ben tepsi örtusunu bıtırıcem sen hala ortalarda yoksun. güya çeyiz hazrlıcaktık. kaytardın![]()