• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

cnm haklısında evden dolayı 1 haftadır doğru düzgün gelemedim yaa :(

bnde boncuk aldmda daha başlamak kısmet olmadı yetişirm inş sana :)

bi ara msnde gösterirsn artk :):16:

aynen cnm gösterırım bıttıginde.. netteki yapılışıyla bıraz fark var yalnız.. onu gösterırım ben sana :D kayınvalıdemde cok begendı.. ay gelınımız pek hamarat ddıler :D:D havlu alıcam bıde komşum söz verdı. sen havlu ve boncukları al ben işlicem dedı o baktgmz örnektekı gbı..

aynen cnm gösterırım bıttıginde.. netteki yapılışıyla bıraz fark var yalnız.. onu gösterırım ben sana :D kayınvalıdemde cok begendı.. ay gelınımız pek hamarat ddıler :D:D havlu alıcam bıde komşum söz verdı. sen havlu ve boncukları al ben işlicem dedı o baktgmz örnektekı gbı..

ayy süper ne kadr şanlısn sana yapanlar var hiç olmazsa :)

evt cnm Ankara ya düştü.. ağustosun 4unde gelecek buraya snra dgruuuu ankaraya gıdecek :/ bi an önce agustos gelsın dıe beklıorum işte tatlm. Ankarada rahat edermı nasıldır nedır hc blmıorm..allah yardımcısı olsun hepsının...

gecer cnm haziran bitti temmuzda aradan çekilir bi bakmışsın ağustos gelmiş :)

bnmki aralıkda gelirse izne gelecek gelmezse seneye haziranda temenni gelcek inş daha koskoca 1 sene var ...

Ankara da rahattr dye düşünüyom yanlş hatırlamıyosam askeri orda olan vardı diğer topikte yazmşlardı

bılmem kı cnm işte başkent dıe sıkı dısıplın olur kanısındayım ben.. kutahya da cok rahat demıslerdı ama burnundan getrdıler sevglımın 1 ayda :( tövbe gelmem bıdaha kutahyaya dıyor :/
askerlık işte ne kdr rahat olur ki.. işte ank gdnce usta bırlıgı olacak ya acemıler gbı sıkıntı cekmez belkı dıorm..

bılmem kı cnm işte başkent dıe sıkı dısıplın olur kanısındayım ben.. kutahya da cok rahat demıslerdı ama burnundan getrdıler sevglımın 1 ayda :( tövbe gelmem bıdaha kutahyaya dıyor :/
askerlık işte ne kdr rahat olur ki.. işte ank gdnce usta bırlıgı olacak ya acemıler gbı sıkıntı cekmez belkı dıorm..

cnm bnmki acemilk yaptığı ilin adını bile ağzına almıyo duymk istemiyo o derece:1:

ilk başlarda sıkıntı olur ama onların da alt devresi gelnce rahat olurlar tlf flnda kullnabilirler...yine de herşy gittikten sonra belli olur cnm

cok durgunlasmıs öyle ddı annesı.. yorgun bitkin cok ddı :/ gezmek bıle ıstememıs.. otelden cıkmamıslar hiç. bıde telde knsma sansımız olunca bişeyler anlattı bana gururum :/ orda yasadklarını cezalarını fln anlattı içim paramparca oldu.. meger hep iyiyim iyiyim diip uyutmus bızı :((( üzülmeyelm dıe. cok pskljm bzldu dıo :S acemılık her yerde zulüm galıba

cnm ben yavaş yavaş kaçar saat baya ilerlemiş...yarın inş uzun uzun konuşuruz kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol iyi geceler tatlım :16:

Bazen sevmek fedakarlık yapmayı gerektirebiliyormuş. Ben seni hep beklerim. Bir saat de beklerim, bir ömür boyu da beklerim ASK♥ERİM

ATARSAA 348 :98:

geçmio wakit kızlar nası bitircz bu askerliği:14: kmse anlamıo ztn derdini halini koskoca şehirde yalnız çıplak kaldım sanki :14:

DOST ACI SÖYLERMİŞ BACILAARRR .. """GEÇMİİYOORRRR""" :(((
hergün biraz daha alışırsın dıyorlardı, bende alışırım sanıyordum..
alışamıyorum.. hergun,her an , her sanıye dahada zorlasıyor sankı.. özlemım her gecen gun dahada artıyor.. Dayanamıyorum Bazen :/

yarın askerimin ilk çarşı gunu :) umarım bı sorun cıkmaz cnku hala kamerada göreblme ımkanını saglayamadık hep bı sorun cıkıyor.. cok özledm artık :/ ne zormuş onu özlemek :( ALLAHIMMM SABIIRRR

evet ozlemımız artıyor ama safagımız da azalıyor. bır gun gelecek ve hıc gıtmeyecek. bu son ayrılıgımız olacak. :nazar: atarsa 145 :51:

Back
X