• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

Herhangi bir Şehir de, Herhangi bir zaman diliminde, bir insanı özlüyorsanız söyleyecek çok şey yok, Allah kavuştursun.. ♥ :nazar::nazar::nazar:

O susar. Her işiniz ters gidiyormuş gibi gelir. Herkesle kavgalısınızdır. Kimse sizi sevmiyordur. Hiç arkadaşınız yoktur. Kötü zamanınızda yalnızsınızdır. Başınız ağrıyordur, burnunuz tıkalıdır. Ne bileyim. Hayat çok cekılmezdr. O gülümser; hepsi geçer.

♥

askerimmmm

kızlaarrr görüşmeyeli nasılsınız şafaklar ne alemdee?? askerlerinizde iyidir inşallah. bayadr internete giremiodm hepinizi merak ettim valla birbirimizi anlayabilen insanlar olaraaakk. şafak:322 hadi bu gecede bitsin atsın şafaklarrrr.. Allah tüm askerlerimizi korusun,hepimize sabır versin..

" Yan Yana " KeLimesi Ayrı YazıLıyor

Biz " Sımsıkı " oLaLım . . . ! ♥

kızlaarrr görüşmeyeli nasılsınız şafaklar ne alemdee?? askerlerinizde iyidir inşallah. bayadr internete giremiodm hepinizi merak ettim valla birbirimizi anlayabilen insanlar olaraaakk. şafak:322 hadi bu gecede bitsin atsın şafaklarrrr.. Allah tüm askerlerimizi korusun,hepimize sabır versin..

SLMM TATLM BNM ŞAFAK 410 =) bu gecede btınceee 409 olacak :) ASKERİM COK ŞÜKÜR İLK 1 AYIN STRESINI GECIRDI.. SMDI ILK ZAMANLARA NAZARAN RAHATLAR BRAZ.. bi an önce dagıtım iznine gelsın dıe beklıorum işte cnm :( özlem gderek artıyor..
çekilmez bir hal almaya basladı .. ama asker beklemenın gururu hc bırseye degısılmez gercekten :):
72::72:

$528571_286797011403616_1047959340_n.webp

GURUR & ÖZGE :nazar::nazar::nazar::nazar:

Şu 400lerde bitsin 300lere geleyımm.. snra 200, 100, 10, falan :D

7GÜN SONRA 400LERİ BİTİRMİŞ OLACAGIMM :))))
ve 24 gün snra aşkımmm yanımda olacak =)
:16:

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış ...
biteceekk geçecek bu günler...
sonraa HEP BENIMSIN :)

Ben gönLümün Prensini buldum .. Maviler icinde askere biLe yolladımm (:

~ 92/2 KÜTAHYA ~

01.10.2004 'den SONSUZA *****

Son düzenleme:
[video=youtube;oFGn6Vno5o0]http://www.youtube.com/watch?v=oFGn6Vno5o0[/video]

:) askerlerimize ve asker bekleyen yarenlerimizee gelsiiiiiiiiinnn :)))))))

Back
X