- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
şafak:378
geçmiyoryaa geçmiyorr![]()
bizmi böleyız anlamadım kı.. banada hc gecmıo gbı gelıo walla cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak:378
geçmiyoryaa geçmiyorr![]()
bizmi böleyız anlamadım kı.. banada hc gecmıo gbı gelıo walla cnmcogu kişi alışmış ben hala alışamadm. koca bi kış var önümde. o kış btıcekteee yaz gelıcekteee agustos sonunda gelecekteeee ohooooooooooooooo
((((( gözumde buyuo
bizmi böleyız anlamadım kı.. banada hc gecmıo gbı gelıo walla cnmcogu kişi alışmış ben hala alışamadm. koca bi kış var önümde. o kış btıcekteee yaz gelıcekteee agustos sonunda gelecekteeee ohooooooooooooooo
((((( gözumde buyuo
offfff alışamadım kuzum yaa.. hala alısamadım(( gözümü kapatıp acayım bıtsın ıstıyorum btmıooo
((
geçicek cnm ama nası gecıcek hiç blmıorm ://
evet canım dayanıcazama bana o kadar ağır gelmeye başladı ki bu zamanlar.offyaa
kızlar dha çk yeni sznkiler alışmıo insn ewt mümkünmü onların ykluğuna alışmk herşyimzi adadığımz adamlaron ykluğu büyük yıkım ama şöle bi 300ler bitsn ozmn bi umut doğuo az kaldı die bzde dha yeni bitirdk 300leri ama şmdi birz umut wr içmde bitck diebiliorm bazen kndime brz dha sabır kızlar![]()
ne güzel canım 300 leri atlatmışsın.bende görsem 280 leri daha ne isterim ama şuan bunları demek için çook erken işte
acemilikte daha iyiydim alışmıştık bir şekilde geçiriyorduk günleri ama niişanlımın felaket psikolojisi bozulmaya başladı. çok çok bunaldı ustalık rahat olur diye düşünüyordu acemilik günlerini çok arıyor şimdi.her tel konuşmasında bi sitem, bi öfke, bi bunalım var .ona moral vermekten kendimi unutur oldum.önceden o bana moral verirdi ben dayanamazdım ama ustalıkta o kadar bunalmışki şimdi zaten moralim bozuk zaman geçmiyor diye birde o sitem ettikçe içim dahada bir kötü oluyorya ne bilimgeçsin artık
sabırr
![]()
aynı kesinlkle aynı bzmde öle acemilikte o bna destek oluodu geççek aşkım dayancz az kaldı bak biliorm çk zor senn içn diodu şmdi bn ona destek wermktn ddğn gbi kndimi unuttm nişanlımda öle çk sıkıldı bunaldı şmdi çok zor geçio ddmmi bn napiim dio hmn nefret ediorm burdan dio herşye he demektn bıktım dio acemilk dha güzeldi burda berbat ettilr askerleri bide bnmki aşçı hmde nöbet tutuo cmt gnü 5te kalktı sbh bu sbh 10da yattı bitmş bi waziyette napalım dayancz diorm ya bi 299 diin brzcık umut oluo insna:26:
ÖZGEEEEEEE....
nasıl geçicek hatun bu günler.. senin başlığı gördükçe yok geçmicek diyorum kendi kendime.. biz izin kullanmadan bitirme kararı aldık bi de.. çok zor olucak ama, napalım.. an itibariyle şafak 349benim şafak düştü bi anda. ona mı sevinsem yoksa görüşemicez hiç ona mı üzülsem.. saf gibi bişey oldum çıktım ya..
geçmiyor saatler,dakikalar.. bizim 92/2 topiğini okuyorum, herkes alışmış gibi ya.. ben hasretten deliriciim artık.. ama hasret çektikçe sanki daha çok yakınımda hissediyorum, ben bu askerliğin sonunda mazoşist olup çıkıcam yahu
hep dipdibe olmanın sonunda böle pat diye ayrılık mı olur arkadaş ya.. acımıyolar da sabah 6 - gecenin 1 ine kadar ayaktalar..
bekle ki koğuşa girmeden arasın, 2 dakka konuşmak için her saniye o telefon elimde.. yapıştım resmen, telefonla ciddi düşünüyorum artık
![]()
sen naapıyosuuuun ki acabaa.....![]()
Ben de alışamadım canım yaa, geçmiyor işte yalan mı yaniMehtaplar su gibi akıp gidiyor, şafaklar bir türlü akmıyor...
Orgeneral in postası olmuş askerim..
şükürler olsun :):) SoN ''2'':109::123::123::123:
Canım beniiiim gözün aydın çok seviniyorum sana ben
şükürler olsun :):) SoN ''2'':109::123::123::123: